25 Haziran 2022, Cumartesi 10:22:45

THY Rusya pazarında açık ara lider

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Rus şirketlere uygulanan ambargolar yabancı havayolları için ekstra bir pazar oluşturdu. Rusya'ya en çok uçuş yapan havayolu ise THY oldu.
  • Grev geliyor ayağınıza sıkıyorsunuz sabah vardiyası 2 saat iş bırakılsa ne hale geleceksiniz biliyor ve anlıyormusunuz?
  • Halımızı çalanlara haram zıkım olsun çoluk çocuğundan çıksın mezarda ters dönsünler
  • Ced vericez Gazzzz Özel sağlık sigortası vericez Gazzzz Yüzde 80 enflasyon farkı vericez Gazzzz Kurban Bayramı'nda 8500 vericez Gazzzz Tgsyi yüzde yüz iştirak yapicaz Gazzzz Kâr payında TK dan ayirmiyicaz hepinize aynı verilecez Gazzzz Anca gaz 1 aydır anamız ağladı çalışmaktan cep delik cepken delik... hedef 2023. Çok az kaldı. Gazzzzzzzz
  • biri bu zulme dur desin köpek gibi çalısıyoruz birde mobing gece gündüz aldıgımız 5600 5700 15.20 bin alanların işden bir bok anlamayanların elinde tgs bu torpile ya biri dur diyecek yada Allah bir bela verecek Allahın laneti üzerinize olsun torpilli yavsaklar
  • Emek hırsızlığı yapmayın. Bu haber size ait değil. Size aitmiş gibi kullanamazsınız. En azından kaynak gösterip haberi yapanlara saygınızı gösterin. Biraz da empati yapın. Size ait bir haberin kaynak gösterilmeden alıp kullanıldığını bir düşünün.
  • THY nin acik ara lider oldugu bir baska alan soyleyeyim mi? rekor kar aciklamaya hazirlanirken calisanlarini enflasyonun yumrugu altinda inim inim inletmekte de acik ara lider. adalet hala gelmedi. umutlar tukeniyor.
  • Thy tarafi para akiyor personellerin sagligiyla oynuyor mesai ustune mesai verdikleri para ortada gecinemiyor personeller aahmet bey safi ruzgarsiniz sadece rusyadan 1400 ucus aylik para akiyor sirkete personele gelince su tarihte bakariz yaziklar olsun hani sirket kazaninca personelde kazanacakti aksine siz doyumsuzlastiniz personele daha da baski yapmaya basladiniz grev sart arkadaslar!
  • Haftada yaklaşık 400 sefer yapılıyor :)

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Rus şirketlere uygulanan ambargolar yabancı havayolları için ekstra bir pazar oluşturdu. 

Yabancı ülkelere ait 30 havayolu şirketi Rusya operasyonlarına devam ederken listenin üst sıralarında THY ve Pegasus da yerini aldı. 

Türk Hava Yolları (THY) bin 195 uçuşla Rusya pazarının lideri konumunda. Pegasus Havayolları da 146 uçuşla listenin 6'ncı sırasında. 

Pegasus'un Rusya pazarında uçuşlarını daha da artıracağı belirtiliyor. 
 

AirlineCountryFlights
Turkish AirlinesTurkey1,395
Uzbekistan AirwaysUzbekistan420
BelaviaBelarus392
flydubaiUAE182
Avia Traffic CompanyKyrgyzstan167
PegasusTurkey146
Somon AirTajikistan97
EmiratesUAE84
Aircompany ArmeniaArmenia82
Qazaq AirKazakhstan72
Nouvelair TunisieTunisia67
Azerbaijan Hava YollaryAzerbaijan52
Air SerbiaSerbia48
Air ArabiaUAE31
Etihad AirwaysUAE30
El AlIsrael30
EgyptairEgypt30
Qatar AirwaysQatar21
QANOT SHARQUzbekistan18
Gulf AirBahrain18
Mahan AirIran9
Turkmenistan AirlinesTurkmenistan5
CONVIASAVenezuela4
Iraqi AirwaysIraq4
Air ChinaChina4
Air AlgerieAlgeria4
Ariana Afghan AirlinesAfghanistan4
Hunnu AirMongolia3
Alia - The Royal Jordanian AirlinesJordan1
Sichuan AirlinesChina1

 

THY Rusya pazarında açık ara lider

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Stalin ~ 2 yıl önce
Grev geliyor ayağınıza sıkıyorsunuz sabah vardiyası 2 saat iş bırakılsa ne hale geleceksiniz biliyor ve anlıyormusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 2 yıl önce
Halımızı çalanlara haram zıkım olsun çoluk çocuğundan çıksın mezarda ters dönsünler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgsssss ~ 2 yıl önce
Ced vericez Gazzzz Özel sağlık sigortası vericez Gazzzz Yüzde 80 enflasyon farkı vericez Gazzzz Kurban Bayramı'nda 8500 vericez Gazzzz Tgsyi yüzde yüz iştirak yapicaz Gazzzz Kâr payında TK dan ayirmiyicaz hepinize aynı verilecez Gazzzz Anca gaz 1 aydır anamız ağladı çalışmaktan cep delik cepken delik... hedef 2023. Çok az kaldı. Gazzzzzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Asil sorun ne biliyormusun kardesim agziniza bir bal calindiginda 3 lira 5 lira verildiginde salak gibi anlatip anlatipnduruyorsunuz iki yil ikramiyeniz gasp edildi sesiniz ciktimi hayir ? Sigortalarinizi girdiler mi hayir tepkisiz kalirsaniz daha cok operler bunu dile getirin boyun egmeyin is yavaslatin olan ustu bir caba gostermyeyin turkiyenin en degerli sirketi secildi deyilmi midyeci ahmet garsonuna 13 bin veriyor dolarla euroyla kazanan sirket calisanina 5 bin veriyor ve hala bu kesim sukurcu saksakci boyun egiyor sizi boyle daha cok operler. :) Hakkinizi savunmaktan acizsiniz daha sendikaya uye olmaya korkuyorsunuz sizden bi cacik olmaz Tgs
Tgsss ~ 2 yıl önce
Kim sana bu gazı vereceğim dedi, yönetim kurulu başkanı mı…
tgs ~ 2 yıl önce
biri bu zulme dur desin köpek gibi çalısıyoruz birde mobing gece gündüz aldıgımız 5600 5700 15.20 bin alanların işden bir bok anlamayanların elinde tgs bu torpile ya biri dur diyecek yada Allah bir bela verecek Allahın laneti üzerinize olsun torpilli yavsaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emeğe Saygı ~ 2 yıl önce
Emek hırsızlığı yapmayın. Bu haber size ait değil. Size aitmiş gibi kullanamazsınız. En azından kaynak gösterip haberi yapanlara saygınızı gösterin. Biraz da empati yapın. Size ait bir haberin kaynak gösterilmeden alıp kullanıldığını bir düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 2 yıl önce
THY nin acik ara lider oldugu bir baska alan soyleyeyim mi? rekor kar aciklamaya hazirlanirken calisanlarini enflasyonun yumrugu altinda inim inim inletmekte de acik ara lider. adalet hala gelmedi. umutlar tukeniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Thy tarafi para akiyor personellerin sagligiyla oynuyor mesai ustune mesai verdikleri para ortada gecinemiyor personeller aahmet bey safi ruzgarsiniz sadece rusyadan 1400 ucus aylik para akiyor sirkete personele gelince su tarihte bakariz yaziklar olsun hani sirket kazaninca personelde kazanacakti aksine siz doyumsuzlastiniz personele daha da baski yapmaya basladiniz grev sart arkadaslar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lazım ~ 2 yıl önce
Uyarmak lazım Laftan sözden anlamıyorlar
Thy ~ 2 yıl önce
Dislike atanlar parayi yiyen tayfa belli zoruna gitmis kaptani kokpiti teknigi yolcu hizmetleri alandaki tum birimler ekstra mesai rekor ustune rekor maasa gelince su tarihte bakariz su zaman gelsin hele.bi yaziklar.olsun hakkimi helal etmiyorum emek hirsizisiniz safi.ruzgar ahmet bolat.
Yani o kadar olsun.. ~ 2 yıl önce
Haftada yaklaşık 400 sefer yapılıyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000