24 Ocak 2023, Salı 13:07:59

THY Teknik A.Ş. Personel Arıyor

Türk Hava Yolları'nın yüzde yüz iştiraki olan THY Teknik A.Ş. personel aradığını duyurdu.
  • Maalesef havacılıkta çalışan çoğu birim havacılığa çok uzak. Bu da bence temel eğitim olmadan sonradan 2-3 aylık hızlandırılmış kurslarla istihdam edilmiş personelden kaynaklanıyor. Tgs nin neredeyse tamamı, hosteslerin tamamına yakını uçağı kabinden ibaret sanıyor. Şaş kaza bu mesleği icra etmek için geçilmesi gereken zorlu yolun küçük bir kısmını bilen/ tanıklık eden biri, en azından kaptana verilen çaya koyulacak limondan daha fazla saygı gösterir Uçak Bakım Teknisyenine. Kaptanı limonlu suyunuzda buz da olsun mu?
  • Zam yok tehdit var,buyrun çalışmak isteyen başvurabilir tk ya :))
  • Çok sayıda tecrübeli arkadaş istifa etmiş iyi de yapmışlar. Pandemide her türlü özveriyi gösterdi teknisyenler. Ama kabin ekibine verilen 10 bin liraya layık olamadılar. Yurt içi fırsatlar olursa ben de aynısını yapacağım.
  • Şu tgs zammına şikayet eden tgs ci arkadaşlar, başvurun da siz de gelin aramıza
  • Sayın ilgili TK personeli, uçak teknolojisi mezunu kişiler uçak teknisyeni olarak çalışabilir, bu unvanı hak ederler. Sanırım bunu bilmiyorsunuz. Öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum. Önlisans mezunu personeliniz mevcut, performanslarından memnun olduğunuzu sanıyorum. İyi çalışmalar.
  • Zaten ortalıkta sürü başı boş gezen çoluk çocuk dolu daha neye lazım adam hiç bir katma değeri olmayan gereksiz insanlardan geçilmiyor.
  • Butun ayak takimina oy versinler diye dunya zam yapan hukumetler sirketler...yok paraya eleman calistirma pesindeler...
  • Bu teknikte bildim bileli asgari ücrete köle arıyor,bir türlü bulamıyor

Türk Hava Yolları'nın yüzde yüz iştiraki olan THY Teknik A.Ş. personel aradığını duyurdu.

Şirket yaptığı duyuruda "Turkish Technic olarak Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıyız.

9.350 kişilik uzman ekibimizle; İstanbul Havalimanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Aydın Çıldır Havalimanı'nda bulunan tesislerimizde Anonim Ortaklığımızın halihazırda 394 uçaktan oluşan ve her gün daha da genişleyen filosu başta olmak üzere, yurt içi ve yurt dışından birçok hava yolu operatörüne kaliteli ve kapsamlı uçak bakım, onarım, modifikasyon, rekonfigürasyon, komponent bakım ve komponent yedek parça ikamesi, mühendislik, sertifikasyon ve üretim gibi birçok diğer alanda katma değerli hizmet sunan, dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden biriyiz.

Sen de bu ilana başvurarak güvenilirliği, tecrübesi, rekabetçi yapısı ve kalite odaklılığı ile dünyanın en önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşları arasına giren Turkish Technic ailesinin bir parçası olabilirsin!" ifadelerini kullandı.

İlanın 10.02.2023 tarihine kadar yayında kalacağı belirtildi.

İşte aranan kriterler:

Başvuru Koşulları

T.C. vatandaşı olan,
Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmayan,
01.01.1994 tarihi ve sonrasında doğmuş olan,
Erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış, askerlikten muaf olan veya tercihen en az 1 yıl tecilli olan,
Daha önce THY A.O veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olan,
Tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmayan,
İşbaşı Eğitim Programı süresince İstanbul'da ikameti ve eğitime kesintisiz devamı kabul eden,
CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) kriterlerine göre en az A2 Seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olan,
Üniversitelerin Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülteleri’nin aşağıdaki bölümlerinden lisans derecesinde mezun olan çalışma arkadaşlarımızı arıyoruz. (Tercihen SHGM tarafından “Yetkili Okul” veya “Tanınan Okul” kabul edilen üniversiteler)
                o Uçak Gövde-Motor Bakım
                o Uçak Bakım ve Onarım
                o Uçak Elektrik-Elektronik
                o Havacılık Elektrik ve Elektroniği

Aranan Nitelikler

  • Tercihen SHY-66 Hava Aracı Bakım Lisansı modül sınavlarında başarılı olmak,
  • Tercihen Yabancı Dil Sınavı (YDS) puanı 50 ve üzeri olmak,
  • Vardiyalı düzende çalışabilmek,
  • Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli olmak,
  • Takım çalışmasına yatkın olmak,
  • Takip yönü güçlü, dikkatli, sonuç odaklı çalışabilen ve detaylara hâkim.

Çalışma Lokasyonları

  • Atatürk Havalimanı
  • İstanbul Havalimanı
  • Sabiha Gökçen Havalimanı

Sosyal İmkanlar

Turkish Technic olarak çalışanlarımıza önemli sosyal olanaklar sunuyoruz. Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçuşlarında çalışanlarımızın ve ailelerinin kullanabilecekleri yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda ve anlaşmalı kurumlarda özel indirim hakkı tanıyoruz. Bunların yanı sıra doğum ve evlilik gibi özel günlerinde çalışanlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirebileceğimiz sosyal yardımlar, özel sağlık sigortası, Toplu İş Sözleşmesiyle belirlenen tatmin edici ücretlerin yanı sıra yılda 4 defa ikramiye, lisan tazminatı, kadın çalışanlarımız için kreş desteği gibi maddi olanaklar sunuyoruz.

Bunlara ek olarak İstanbul’un hemen hemen her yerine ulaşan geniş servis ağımız, her lokasyonda sağladığımız yemek hizmeti ve yine her lokasyonda verdiğimiz işyeri hekimi hizmetimiz ile çalışanlarımıza destek oluyoruz.

Çalışanlarımıza sunduğumuz eğitim ve gelişim fırsatları, sosyal kulüp faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri gibi imkanlarla onların sadece iş hayatlarına değil sosyal hayatlarına da dokunuyoruz.
Siz de bu ailenin bir parçası olmak için hemen ilanımıza başvurabilirsiniz.

İzlenecek Yol

Bu ilan kapsamında Turkish Technic Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Bakım ve Onarım, Uçak Elektrik-Elektronik, Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümlerinden mezun adaylar için İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile 3 ay süreli İşbaşı Eğitim Programı (İEP) düzenleyecek ve eğitimi başarıyla tamamlayan adayların istihdamını 3 ay sonunda gerçekleştirecektir.

İşbaşı Eğitim Programı boyunca personel adaylarına günlük 327,18 TL (öğrenciliği devam edenler için 245,38 TL) ödenmesi, İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primi, Genel Sağlık Sigortası primi İŞKUR tarafından yapılacaktır.

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

THY Teknik A.Ş. Personel Arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Lisanslı Uçak Bakım Teknisyeni ~ 1 yıl önce
Maalesef havacılıkta çalışan çoğu birim havacılığa çok uzak. Bu da bence temel eğitim olmadan sonradan 2-3 aylık hızlandırılmış kurslarla istihdam edilmiş personelden kaynaklanıyor. Tgs nin neredeyse tamamı, hosteslerin tamamına yakını uçağı kabinden ibaret sanıyor. Şaş kaza bu mesleği icra etmek için geçilmesi gereken zorlu yolun küçük bir kısmını bilen/ tanıklık eden biri, en azından kaptana verilen çaya koyulacak limondan daha fazla saygı gösterir Uçak Bakım Teknisyenine. Kaptanı limonlu suyunuzda buz da olsun mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 1 yıl önce
Zam yok tehdit var,buyrun çalışmak isteyen başvurabilir tk ya :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya Yolcuları ~ 1 yıl önce
Çok sayıda tecrübeli arkadaş istifa etmiş iyi de yapmışlar. Pandemide her türlü özveriyi gösterdi teknisyenler. Ama kabin ekibine verilen 10 bin liraya layık olamadılar. Yurt içi fırsatlar olursa ben de aynısını yapacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 1 yıl önce
Kabin kokpitle kendini nasıl bir tutarsın. Akşam evine gidiyorsun 8 saat dolar dol
TT, Her Zaman Geri ~ 1 yıl önce
Teknisyen parçala yönet taktiği ile çok güzel yönetiliyor, pardon güldürüyor... Bir türlü anlamadığınız nokta var, sizin iş kolu neden çelik-iş, acilen bunu değiştirmeniz lazım. Mühendis, Teknisyen bir olup, acil iş kolu değişikliği yapmanız lazım. Sonra masaya oturma zamanı. Ama içinizdeki, güzelim dinimi kullanan truva atlarına dikkat edin...
Tk ~ 1 yıl önce
Şu tgs zammına şikayet eden tgs ci arkadaşlar, başvurun da siz de gelin aramıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoldan geçen ~ 1 yıl önce
Boş yapma
Yoldan geçene cevap ~ 1 yıl önce
Yanlış yoldasın kardeşim bil istedim
TK doco ~ 1 yıl önce
Tgsli arkadaşlar buakdar ağlamayın gelinde birlikte çalışalım koskoca apronda birtek siz çalışıyorsunuz değil mi
Yanlış yoldaş ~ 1 yıl önce
Yanlış yoldasın bil istedim diyen tırtıl kimin doğru kimin yanlışını sen mi doğruluyorsun işine bakkk TGS li
Tgsli ~ 1 yıl önce
Tgs kadar kafana taş düşsün.zammi senden mi istedik sana ne oluyor,masani tamir et otur oturduğun yerde
Technician ~ 1 yıl önce
Sayın ilgili TK personeli, uçak teknolojisi mezunu kişiler uçak teknisyeni olarak çalışabilir, bu unvanı hak ederler. Sanırım bunu bilmiyorsunuz. Öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum. Önlisans mezunu personeliniz mevcut, performanslarından memnun olduğunuzu sanıyorum. İyi çalışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuru kalabalık ~ 1 yıl önce
Zaten ortalıkta sürü başı boş gezen çoluk çocuk dolu daha neye lazım adam hiç bir katma değeri olmayan gereksiz insanlardan geçilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 1 yıl önce
Pilot bir arıza söylese korkudan kaçacek yer arasın boş boş konuşuyorsun o genç arkadaşlar tecrübe kazanıcak uçucu teknisyen okucak sende kıskanıp imrenip aldığı paraya gezdiği yerlere yaşadığı hayata bakıp kafayı yiceksin
Arar tabi ~ 1 yıl önce
Butun ayak takimina oy versinler diye dunya zam yapan hukumetler sirketler...yok paraya eleman calistirma pesindeler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bildim bileli personel arıyor ~ 1 yıl önce
Bu teknikte bildim bileli asgari ücrete köle arıyor,bir türlü bulamıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk lı ~ 1 yıl önce
Sen varya bence hiç bir şey bilmiyorsun adamların her ilanına 10binlerce başvuru oluyor millet girmek için can atıyor evet maaşı dışarıya göre belki az ama çalıştığın yer önemli bunu unutma
Sadece oku ~ 1 yıl önce
Böyle yorumları görünce çıldırıyorum. Uçağın A'dan Z'ye her parçasının, her sisteminin, her malzemesinin sorulduğu modüllerden en az 75 puan al, YDS den hatırı sayılır bir puan al Türkiye nin sayılı üniversitesinden menzun ol Uçağın bütün problemlerini, sorunlarını ve hatalarını düzelt SONRA BİRİ ÇIKIP DESİN Kİ BU ŞİRKET KÖLE ARIYOR AYIPTIR YAZIKTIR GÜNAHTIR.
Hadi Ordan ~ 1 yıl önce
Eşim elektrik elektronik mühendisi ileri seviyede ingilizce ispanyolca orta seviye italyanca biliyor 3 defa başvurduk bir kere dönüş yapmadınız TORPİLCİLERRRR

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000