31 Ocak 2023, Salı 22:43:31

THY uçağı sert iniş yaptı dönüş uçuşu iptal oldu

Türk Hava Yolları'nın (THY) Sinop İstanbul seferi sert iniş nedeniyle iptal edildi.
  • baştaki yorum yapan asker aga için yorum yapıyorum. Askerlerden daha fazla ağlayan mı var? sivil havacılık adı üstünde,asker isteyen askeriyeye..
  • bu işi iyi yapanlar askerler abicim asker kökenlilere öncelik vereceksin sonra sivil adam gelir derki yok 737 filosunun yükü cok fazla yok mesai yok maaşa zam hiç bir askerin agladıgını görmezsin
  • YİNE Mİ?UÇAKLARI YEDEKLEYİN ANCA YETER...
  • Gece sadece güneye inebildiğin, hakim rüzgarın kuzeyden olduğu ve ucu ucuna durabildiğin kısa piste gece operasyon mu olur? Üstüne 4 bacaklık limit program. Süper karlı operasyon şartları mevcut. Ama hala -geçtik dünyayı- Türkiye’nin mesai başı en düşük pilot maaşını verip tasarruf etmeye kasınca, şirket pilot sayısını makul seviyeye çıkaramıyor. Gelen yok! Havacılıkta riskler piyango bileti gibi düzenli şekilde alınmamalı. “Amortiler” yine artmaya başladı. Ya ikramiye çıkarsa??
  • Sinop gizli C meydanıdır.
  • indiren kesin askeri kökenli
  • Fo mu inmis?
  • Şimdi herkes üstüme çullanacak ama bak yardımcı pilot bayan, Budapeste git gel yapınca beli ki dünyası kaymış.. Tüm yük kaptanın omuzlarında.. Bayanların yorgunluk,stres, acı seviyeleri düşük.. Hiç uygun değiller bu mesleğe ama işe alımda da inanılmaz bir pozitif ayrımcılık yapılıyor kendilerine.. Bileği kuvvetli aslanları almıyorlar, Avrupa ortalaması tutsun diye yapıştır bayan fo yu.. Neymiş, kadın erkek esitmiş;))madem eşit sadece kaymaklı işlerde değil, başka işlerde de eşit olalım..
  • hesap sorulduğu gün konuşalım bunları. Sen ne başkanlığı kurarsan kur, seni sürekli uçuruma iten biri olduktan sonra.
  • SKPK kullanıp İstanbula neden dönmediniz diye umarım savunma,işten çıkarma yapmazlar.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Sinop İstanbul seferi sert iniş nedeniyle iptal edildi.

Edinilen bilgiye gòre İstanbul-Sinop seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait TK2845 sefer sayılı yolcu uçağı saat 20:28'de Sinop Havalimanına iniş yaptı.

Ancak sert iniş nedeniyle uçağın kaptan pilotu kontrol amaçlı teknik ekip talep etti. Teknik ekibin Samsun'dan gelecek olması ve uçağın kaptan pilotu ile yardımcı pilotununun Budapeşte'den gelmiş olmalarından kaynaklı mesailerinin tutmaması nedeniyle Sinop İstanbul seferi iptal edildi.

THY uçağı sert iniş yaptı dönüş uçuşu iptal oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

plt ~ 11 ay önce
baştaki yorum yapan asker aga için yorum yapıyorum. Askerlerden daha fazla ağlayan mı var? sivil havacılık adı üstünde,asker isteyen askeriyeye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPTAN ~ 1 yıl önce
bu işi iyi yapanlar askerler abicim asker kökenlilere öncelik vereceksin sonra sivil adam gelir derki yok 737 filosunun yükü cok fazla yok mesai yok maaşa zam hiç bir askerin agladıgını görmezsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASD ~ 1 yıl önce
YİNE Mİ?UÇAKLARI YEDEKLEYİN ANCA YETER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinopu bilenler yazmış zaten ~ 1 yıl önce
Gece sadece güneye inebildiğin, hakim rüzgarın kuzeyden olduğu ve ucu ucuna durabildiğin kısa piste gece operasyon mu olur? Üstüne 4 bacaklık limit program. Süper karlı operasyon şartları mevcut. Ama hala -geçtik dünyayı- Türkiye’nin mesai başı en düşük pilot maaşını verip tasarruf etmeye kasınca, şirket pilot sayısını makul seviyeye çıkaramıyor. Gelen yok! Havacılıkta riskler piyango bileti gibi düzenli şekilde alınmamalı. “Amortiler” yine artmaya başladı. Ya ikramiye çıkarsa??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 Kpt ~ 1 yıl önce
Sinop gizli C meydanıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vesayet ~ 1 yıl önce
indiren kesin askeri kökenli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Inen ~ 1 yıl önce
Fo mu inmis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok degil ~ 1 yıl önce
Kofi Anan inmis
Plt ~ 1 yıl önce
Şimdi herkes üstüme çullanacak ama bak yardımcı pilot bayan, Budapeste git gel yapınca beli ki dünyası kaymış.. Tüm yük kaptanın omuzlarında.. Bayanların yorgunluk,stres, acı seviyeleri düşük.. Hiç uygun değiller bu mesleğe ama işe alımda da inanılmaz bir pozitif ayrımcılık yapılıyor kendilerine.. Bileği kuvvetli aslanları almıyorlar, Avrupa ortalaması tutsun diye yapıştır bayan fo yu.. Neymiş, kadın erkek esitmiş;))madem eşit sadece kaymaklı işlerde değil, başka işlerde de eşit olalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kpt ~ 1 yıl önce
Sinopa CM1 iniş yapar genelde.
Ağlama ~ 1 yıl önce
Bayan değil kadın önce onu bir anla. Hangi aşamada elendin de böyle ağlıyorsun acaba?
Mannn ~ 1 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum..Su tesisatçısı, tır şoförü olayım, nasıl olsa kadın erkek eşit diyen bayan yok:)))
Bay çok bilmiş ~ 1 yıl önce
Sinop gibi birkaç metre ile kısa pist olmayan bir meydana inişi hiçbir C1 kaptan kolay kolay P5’e bırakmaz.
Kassız F/O ~ 1 yıl önce
Ne zorluklardan geçip hala ve hala mücadele ediyoruz herkes gibi , “Bay”larda da stres ve acı seviyesi düşük olanlar var merak etmeyin görüyoruz.Bay Bayan diye ayıracağınıza işini yapan insan olarak bakmayı öğrenin artık.
:) ~ 1 yıl önce
Doğru söylüyorsun
Mahlas ~ 1 yıl önce
Merhaba, çok merak ettim kaymaklı işten kastınız nedir? siz anladığım kadarıyla kazancı yüksek "kaymaklı bir iş" yapıyorsunuz. Aman kendinizi çok yormayın..:)
Planlamaya ~ 1 yıl önce
hesap sorulduğu gün konuşalım bunları. Sen ne başkanlığı kurarsan kur, seni sürekli uçuruma iten biri olduktan sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mobbing ~ 1 yıl önce
SKPK kullanıp İstanbula neden dönmediniz diye umarım savunma,işten çıkarma yapmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklisin ~ 1 yıl önce
Thy yeni baspilottan hersey beklenir
Yeni baş pilot ? ~ 1 yıl önce
Küm o ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000