07 Şubat 2023, Salı 00:55:48

THY uçak biletlerini 100 TL'ye sabitledi

Türk Hava Yolları (THY) deprem bölgelerinden yapılacak uçuşlarda fiyatları 100 TL'ye sabitleyeceğini duyurdu.
  • Zaten bir müddet sonra azalacak çıkışlar yarışı ücretli yarışı bedava olacak kaçışlar bitecek yada yavaşlayacak, yine harcadığınız masrafi karşılardı iz besava yapın ne olacak
  • İstanbul dan Diyarbakıra da aynı fiyat mı..oradaki ailemizin yanına gitmek istiyoruz
  • thy personeli ağlama 100 lira sizin kahve paranız . mokacino içme böyle günde bari . kurtuluş savaşında askerle buğday çorbası içerlerdi ne herşeyi eleştiriyorsunuz nasıl bir türsünüz çözemedim
  • Böyle bir felaket olmuş hala az dahi olsa parayla bilet satılıyor,bu nasıl insanlık,vicdandır akıl almıyor! Ona buna bedava bilet veriyor,kargolarını bedava taşıyor,bedava upgrade yapıyorsunuz da afet olunca niye para istiyorsunuz? İyi ki bunlar dini bütün,alınları secdeye değen,haramı helali bilenler ya aksi olsaymış neler olurmuş Allah bilir!
  • Keşke ücretsiz yapsaydınız. 100₺ olsa ne olur olmasa ne olur. Bu mudur vatanseverlik
  • Olmaliydi.
  • Insanlar belki butun parasini kaybetti depremde. Parasiz olmasi lazim. Insanlarin 100 lirasina muhtacmisin? Yazik gunah. 1999 Golcuk depreminde kardesimin cebinde bir kurus parasi yoktu. Herseyini kaybetti, Thy depremzedelerden para isteme. Cok yazik.
  • Dandik hat açılışlarına yuzbinlerce dolar saçarken,deprem dönüşlerinde maliyeti mi düşünüyorsunuz???
  • YETKİLİLERİ SİZDEN DE 1 ADIM BEKLİYORUZ
  • Thy Online da işlem yapılmıyor , bilet alamıyoruz ; Sn Bolat lütfen indirim yapmayın ama ek sefer düzenleyin

Türk Hava Yolları (THY) deprem bölgelerinden yapılacak uçuşlarda fiyatları 100 TL'ye sabitleyeceğini duyurdu.

THY basın müşavirliğinden yapılan açıklamada 9'u kargo olmak üzere toplam 47 uçuşun yapıldığı ve insani yardım için deprem bölgelerine giden uçakları, döüşte vatandaşların kullanımına açtıkları belirtildi. 

Öte yandan Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ 'dan İstanbul'a olan tüm uçuşların 13 Şubat'a kadar vergiler dahil 100 TL'ye sabitlendiği duyuruldu. 

İşte THY'nin açıklaması

Deprem bölgelerine insani yardım malzemeleri ve arama kurtarma ekiplerinin ulaşmaları için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 9'u kargo uçaklarımızla olmak üzere 47 uçuş gerçekleştirdik. Bu kapsamda giden insani yardım uçaklarımızın dönüş uçuşlarını da vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Yolcu düzenini sağlayabilmemiz adına bu uçuşlar için de rezervasyonunuzu; mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden oluşturabilirsiniz. Hem bu uçuşlarımız hem de Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ 'dan İstanbula olan tüm uçuşlarımızı 13 Şubat'a kadar vergiler dahil 100 TL olarak sabitliyoruz.

THY uçak biletlerini 100 TL'ye sabitledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Gulin ~ 1 yıl önce
Zaten bir müddet sonra azalacak çıkışlar yarışı ücretli yarışı bedava olacak kaçışlar bitecek yada yavaşlayacak, yine harcadığınız masrafi karşılardı iz besava yapın ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 1 yıl önce
İstanbul dan Diyarbakıra da aynı fiyat mı..oradaki ailemizin yanına gitmek istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakikat ~ 1 yıl önce
thy personeli ağlama 100 lira sizin kahve paranız . mokacino içme böyle günde bari . kurtuluş savaşında askerle buğday çorbası içerlerdi ne herşeyi eleştiriyorsunuz nasıl bir türsünüz çözemedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh be ~ 1 yıl önce
Böyle bir felaket olmuş hala az dahi olsa parayla bilet satılıyor,bu nasıl insanlık,vicdandır akıl almıyor! Ona buna bedava bilet veriyor,kargolarını bedava taşıyor,bedava upgrade yapıyorsunuz da afet olunca niye para istiyorsunuz? İyi ki bunlar dini bütün,alınları secdeye değen,haramı helali bilenler ya aksi olsaymış neler olurmuş Allah bilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
100 mü ~ 1 yıl önce
Keşke ücretsiz yapsaydınız. 100₺ olsa ne olur olmasa ne olur. Bu mudur vatanseverlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucretsiz ~ 1 yıl önce
Olmaliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden 100 TL istiyorsun insanlardan? ~ 1 yıl önce
Insanlar belki butun parasini kaybetti depremde. Parasiz olmasi lazim. Insanlarin 100 lirasina muhtacmisin? Yazik gunah. 1999 Golcuk depreminde kardesimin cebinde bir kurus parasi yoktu. Herseyini kaybetti, Thy depremzedelerden para isteme. Cok yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samimiyetsiz.... ~ 1 yıl önce
Dandik hat açılışlarına yuzbinlerce dolar saçarken,deprem dönüşlerinde maliyeti mi düşünüyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 1 yıl önce
Boşsun
Samimiyetli ~ 1 yıl önce
Burdan yardıma giden insanlara da 100 TL yapsaydınız ya madem bir iyilik yapıyorsunuz
Su ~ 1 yıl önce
mu yakiyor bu uçak ?! Kim versin cebinden yakıtın parasını? Sabit tutmuşlar işte neyin begenmemezligi oturduğun yerden kalk ta yardım etmek icjn bisiyler yap
Su ~ 1 yıl önce
Bu nasıl bir yorum. Biraz vatansever olmayı deneyin. Su mu yakıyormuş. İnsanlar ölüyor birileri yardıma gitmek istiyor 100₺ alıyorsun. Nasıl bir zihniyete sahipsiniz. Allah sizleri ıslah etsin.
Su mu yakıyor diyenlere! ~ 1 yıl önce
Su yakmıyor da havaya,gösterişe gelince para var ama değil mi? Böyle bir felaket olmuş para,yakıt bilmem ne düşünülür mü eyy ahmak,gafiller sürüsü!
Su ~ 1 yıl önce
Şu cevaba bakın su mu yakıyormuş. İnşallah bu cevabı emniyet gen md’lüğü falan görürde hakkında işlem yaparlar. Ayıp ya bu neyin düşmanlığı. Bedava olsa thy zarar mı edecek
Pegasus ~ 1 yıl önce
YETKİLİLERİ SİZDEN DE 1 ADIM BEKLİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaan ~ 1 yıl önce
Thy Online da işlem yapılmıyor , bilet alamıyoruz ; Sn Bolat lütfen indirim yapmayın ama ek sefer düzenleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000