07 Temmuz 2022, Perşembe 16:11:57

THY ve İstanbul Havalimanı yine zirvede

EUROCONTROL tarafından 07 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan Kapsamlı Değerlendirme Raporu’nda yer alan 30 Haziran – 06 Temmuz 2022 dönemi hava trafik istatistiklerine göre İstanbul Havalimanı ile Türk Hava Yolları Avrupa'nın zirvesine çıktı.
  • THY ve IST zirvede... PİLOTLAR DİPTE...
  • Yorum
  • Bizim bu başarıdaki payımız gözartı edilmenelidir Dhmi bir bütündür ve bir babanın evlat ayırmaması gibi Dhmi çalışanlarıda ayrılmamalıdır
  • Daha zirve yapmaya çalişiyorlar. Herkezin hakkinida verinde hep bir ailece sevinelim, hakki hukuku bile elimizden aldiniz. Grev yasaklanan ülkede ne gelişiminden bahsediyorsunuz.
  • Bu duruma bizler calisanlar getirdik ben 5M olarak hakkimi helal etmiyorum
  • Bu basarida emegi gecen kaportacilara bir alkis.bu basari elbet odullendirilecekti ve passta oncelikli oldular sevinin.en cokta kendime yaniyorum kabinde millet boslarken yolcuya kotu davranirken ben deli gibi gulmeye her istediklerini gerceklestirmeye calisiyordum.sonuc ne oldu teknik odullendirildi al holda gitsin bende bu ucus yolcu chimelerini holda mi almaliydim?ekipte 4 kisi halledemiyordu ben ingilizcemle yolcunun sorununu cozuyordum.sacma bir bayrak tasima takintisi yuzunden kendimi enayi gibi hissediyorum.Ulkede turklugu takan kalmadi suriler araplar el ustunde ben hala bir utopya icin calisiyorum.sonuc=daha da haklarim geriye gidiyor.
  • 10 sene daha zirvede olursa baskan size prim vercekmiş hadi yine iyisiniz köftehorlar, ama 10 sene daa olması lazımmış bu sene olmaz hemen :p

EUROCONTROL tarafından 07 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan Kapsamlı Değerlendirme Raporu’nda yer alan 30 Haziran – 06 Temmuz 2022 dönemi hava trafik istatistiklerine göre;

Türkiye, günlük ortalama 3507 uçuş ile Avrupa’da en yoğun trafik hacmine sahip ülkeler arasında 6. sırada yer aldı. Bu ortalama ile uçuş yoğunluğunda 2019 yılı seviyesinin %99’una ulaşılmış ve bir önceki haftaya göre de %4 artış yaşandı. Avrupa genelinde ise aynı dönemdeki günlük ortalama 30770 uçuş ile 2019 yılına ait uçuş seviyesinin %87’sine ulaştı.

Belirtilen dönemde en fazla uçuş gerçekleştiren havayolu şirketleri arasında THY A.O. günlük ortalama 1519 uçuş ile 3. sırada yer aldı. Bu ortalama ile 2019 yılına ait verilerin üzerine çıkıldığı görüldü.

Ayrıca, THY A.O. günlük ortalama 1519 uçuş ile bayrak taşıyıcılar arasında ilk sırada yer aldı.

Avrupa’daki en yoğun havalimanlarının sıralandığı listede İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1355 uçuş ile 1. sırada yer aldı. (2019 yılının aynı dönemine kıyasla +%7)

Antalya Havalimanı ise günlük ortalama 904 uçuş ile Avrupa genelinde en yoğun 10 havalimanı içerisinde yer buldu.



THY ve İstanbul Havalimanı yine zirvede

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

DİP ~ 2 yıl önce
THY ve IST zirvede... PİLOTLAR DİPTE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olumsuz ~ 2 yıl önce
Yorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi Gurup Yön. ~ 2 yıl önce
Bizim bu başarıdaki payımız gözartı edilmenelidir Dhmi bir bütündür ve bir babanın evlat ayırmaması gibi Dhmi çalışanlarıda ayrılmamalıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millet aç ~ 2 yıl önce
Daha zirve yapmaya çalişiyorlar. Herkezin hakkinida verinde hep bir ailece sevinelim, hakki hukuku bile elimizden aldiniz. Grev yasaklanan ülkede ne gelişiminden bahsediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizim emeyimiz yazik ~ 2 yıl önce
Bu duruma bizler calisanlar getirdik ben 5M olarak hakkimi helal etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorgunum ~ 2 yıl önce
Bu basarida emegi gecen kaportacilara bir alkis.bu basari elbet odullendirilecekti ve passta oncelikli oldular sevinin.en cokta kendime yaniyorum kabinde millet boslarken yolcuya kotu davranirken ben deli gibi gulmeye her istediklerini gerceklestirmeye calisiyordum.sonuc ne oldu teknik odullendirildi al holda gitsin bende bu ucus yolcu chimelerini holda mi almaliydim?ekipte 4 kisi halledemiyordu ben ingilizcemle yolcunun sorununu cozuyordum.sacma bir bayrak tasima takintisi yuzunden kendimi enayi gibi hissediyorum.Ulkede turklugu takan kalmadi suriler araplar el ustunde ben hala bir utopya icin calisiyorum.sonuc=daha da haklarim geriye gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cikiş al ~ 2 yıl önce
Zorla çalistirmiyorlar herhalde. işi birak
Kaportacı ~ 2 yıl önce
Ben o kaportacılardan biriyim. Sense bu kurduğun cümlelerle insan bile olamazsın. Haksızlığa uğrayan siz oldunuz. Yöneticilerinize böyle konuşamadığın için onlara olan kinini, öfkeni hiç tanımadığın iş arkadaşlarına kusuyorsun. Buda ne kadar aciz biri olduğunu gösterir. Önce pilot arkadaşlarımızın hakkını almasını daha sonrada senin ahlak dersi almanı temenni ederim.
Zirve ~ 2 yıl önce
10 sene daha zirvede olursa baskan size prim vercekmiş hadi yine iyisiniz köftehorlar, ama 10 sene daa olması lazımmış bu sene olmaz hemen :p

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000