23 Eylül 2021, Perşembe 12:22:55

THY'den Pilot Adaylarına Yeni Teklif

Türk Hava Yolları pilotaj eğitimini bitirip işe başlayamayan pilotlarla ilgili yeni bir girişimde bulundu.
  • Silah zoruyla mı borçlandı bu kişiler?
  • Yahu 1000 kişiyi nerede istihdam edeceksin? zaten yerde çalışanlar 2 yıldır evlerinde şortla 2 saat mesai yapıp maaşını tıkır tıkır alıyor. Abuk subuk işler. Bu gençler çalıştıkları yerleri bırakıp ne hayallerle geldiler. Ama şaşırdık mı? Hayır. Çünkü 2 koyunu güdemeyecek adamlar günlük kararlarla, ben dedim olduyla şirket yönetiyor. Dua edin bugüne kadar gıkını çıkarmayan, hamal gibi çalışan bir uçuş ekibiniz var.
  • size sağ koltuk satıyorlar dedik, kıskanıyorsunuz dediniz. size bu cadet programı köleliktir girmeyin dedik, abi dlr abi mülakat abi iş garantili abi kıskanıyorsunuz dediniz. alın size iş. hem onlarca pilotun işsiz kalmasına sebep oldunuz hem de dünyanın başka hiçbir firmasında kullanamayacağınız lisanslarınız oldu. o eğitim borcuyla giderim he diyecekleri bekliyorum. yiyorsa devletin havayolunu hukuken karşılarına alıp, türk pasaportu ve türk lisansı ile dışarıda iş arasınlar. 50bin euroluk eğitim için 160bin euro borç ve işsizlik nedir anlarlar. cadetlere herşey müstahak, bu kadar saçma program olmazdı zaten. iş garantili eğitim mi olur, çoğu berbat zaten lineda gördük. bu instapilotlar sayesinde şirket güle oynaya %50 kesinti ile devam etti. müstahak bunlara.
  • Ya burasi havacilik sirketi mi ofis isi yapilan firma mi herkes yer calisani, buro amiri, mudurun muduru pilotlara bile teklif edilene gel komedi sirket.
  • Boyle yonetim mi olur. Kabul etmeyin gencler.
  • gözlüklüyüm, 30 sene edebiyat öğretmenliği ve polislik yaptım. kiloluyum. class 1'im var. torpilim yok sadece. sence haketmiyor muyum sevgili cadet kanatdaşım.
  • Hem uzman kadrosunda görev yapanlara hem de pilot adaylarına hakaret edilen bir teklif. Özel bir eğitim almış insana sekreter muamelesi mi yapacaksınız ? Uzmanlar sekreter mi hayır tabii ki, normalde yetkinliği olması gereken kişiler , demek ki değil şişirme kadrolar ? Ne düşünelim şimdi saçmalıkta sınır tanımıyorlar.
  • Ne iş yapcaklar allaaşkına. Adam girmiş oraya pilot olacağdım ben diye. Kafa orda olacak. Gereksiz sorularla halihazırda yerde çalışanşarı boğacaklar. Çalışan adamıda yoracak gereksiz girişim. Boşa maaş verin daha iyi.
  • Yeterki Kokpite sadece Türk pilotlari olsun, yabançi gelmesin. Hakkimizda Atip duruyorlar.
  • Fo ları gözden çıkardın anladık . Akademidekileridemi gözden çıkardın ? Napıyor bunlar biri anlatsın ? Bu neyin kafası ???

Türk Hava Yolları (THY) pilotaj eğitimini bitirip işe başlayamayan pilotlarla ilgili yeni bir girişimde bulundu.

THY'nin pandemi nedeniyle yaşanan sorunlardan dolayı kariyer planlaması aksayan pilotlara yeni teklif yaptığı öğrenildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; pilotaj eğitimlerini tamamlayan ancak tip eğitimlerini alamayan ve eğitim planlaması ilerleyen yıllara kalan pilotlara yer görevi teklif etti. 

Uzman olarak görevlendirileceği öğrenilen pilot adaylarının THY tarafından sunulan bu teklife karşılık ne yapacağı ise merak ediliyor. THY daha önde CADET programındaki pilot adaylarına benzer bir teklifte bulunmuştu.

©AirportHaber.com

THY'den Pilot Adaylarına Yeni Teklif

Yorumlar Tüm Yorumlar (88)

Neyin Kafasına ~ 2 yıl önce
Silah zoruyla mı borçlandı bu kişiler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süpersin THY ~ 2 yıl önce
Yahu 1000 kişiyi nerede istihdam edeceksin? zaten yerde çalışanlar 2 yıldır evlerinde şortla 2 saat mesai yapıp maaşını tıkır tıkır alıyor. Abuk subuk işler. Bu gençler çalıştıkları yerleri bırakıp ne hayallerle geldiler. Ama şaşırdık mı? Hayır. Çünkü 2 koyunu güdemeyecek adamlar günlük kararlarla, ben dedim olduyla şirket yönetiyor. Dua edin bugüne kadar gıkını çıkarmayan, hamal gibi çalışan bir uçuş ekibiniz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakettikleri budur ~ 2 yıl önce
size sağ koltuk satıyorlar dedik, kıskanıyorsunuz dediniz. size bu cadet programı köleliktir girmeyin dedik, abi dlr abi mülakat abi iş garantili abi kıskanıyorsunuz dediniz. alın size iş. hem onlarca pilotun işsiz kalmasına sebep oldunuz hem de dünyanın başka hiçbir firmasında kullanamayacağınız lisanslarınız oldu. o eğitim borcuyla giderim he diyecekleri bekliyorum. yiyorsa devletin havayolunu hukuken karşılarına alıp, türk pasaportu ve türk lisansı ile dışarıda iş arasınlar. 50bin euroluk eğitim için 160bin euro borç ve işsizlik nedir anlarlar. cadetlere herşey müstahak, bu kadar saçma program olmazdı zaten. iş garantili eğitim mi olur, çoğu berbat zaten lineda gördük. bu instapilotlar sayesinde şirket güle oynaya %50 kesinti ile devam etti. müstahak bunlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dis ticaret firmasi ~ 2 yıl önce
Ya burasi havacilik sirketi mi ofis isi yapilan firma mi herkes yer calisani, buro amiri, mudurun muduru pilotlara bile teklif edilene gel komedi sirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 2 yıl önce
Boyle yonetim mi olur. Kabul etmeyin gencler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üçgen cadet ~ 2 yıl önce
gözlüklüyüm, 30 sene edebiyat öğretmenliği ve polislik yaptım. kiloluyum. class 1'im var. torpilim yok sadece. sence haketmiyor muyum sevgili cadet kanatdaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık ~ 2 yıl önce
Hem uzman kadrosunda görev yapanlara hem de pilot adaylarına hakaret edilen bir teklif. Özel bir eğitim almış insana sekreter muamelesi mi yapacaksınız ? Uzmanlar sekreter mi hayır tabii ki, normalde yetkinliği olması gereken kişiler , demek ki değil şişirme kadrolar ? Ne düşünelim şimdi saçmalıkta sınır tanımıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş boş ~ 2 yıl önce
Ne iş yapcaklar allaaşkına. Adam girmiş oraya pilot olacağdım ben diye. Kafa orda olacak. Gereksiz sorularla halihazırda yerde çalışanşarı boğacaklar. Çalışan adamıda yoracak gereksiz girişim. Boşa maaş verin daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 2 yıl önce
Yeterki Kokpite sadece Türk pilotlari olsun, yabançi gelmesin. Hakkimizda Atip duruyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 ~ 2 yıl önce
Fo ları gözden çıkardın anladık . Akademidekileridemi gözden çıkardın ? Napıyor bunlar biri anlatsın ? Bu neyin kafası ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000