18 Mayıs 2022, Çarşamba 14:17:51

Tokat Havalimanı'ndan ek sefer talebi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yaklaşık 1,5 ay önce açılışı yapılan yeni Tokat Havalimanı'nda yolcu trafiği yoğunluğu yaşanıyor. Kentten ek sefer talepleri gelmeye başladı.
  • Fikri olup aklı olmayanlara selam olsun. Sırf hükümet yaptı diye ne gerek var diye her haberin altına yorum yazanlara selam olsun.
  • Frekans arttırmak şart
  • Hani nerede, olmaz, olmaz, boşa yapıldı diyen grup nerede? Biride aslanlar gibi çıkıp ben hatalıymışım yauw diyecekmi? Tabii ki hayır, gömmeye devam, çalışmaz, boş gider geliriz, boşa harcanan para yorunlarına kapak olsun bu haber…
  • adamlar tokata ek sefer istiyor. zafer havaalaninin çilesi yuzunden uşak havaalanina ucus yapilmiyor
  • Böyle bir talep varsa muhatap THY, Sun Express ve Pegasus olmalı. Karlılık varsa mutlaka uçarlar. TBMM’nin bu işle ne ilgisi var. Talimatla iş yaptırma kafası!
  • Tgs nin doğu illerinede hizmet vermesini istiyoruz,neden sadece 8 ilde takılıp kaldı yıllardır

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, uçak seferlerinin tam doluluk kapasitesiyle gerçekleştiği Tokat Havalimanı'nda talep yoğunluğuna rağmen sefer sayılarının sınırlı tutulması ve ek seferlerin devreye sokulmaması nedeniyle mağduriyet yaşandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yaklaşık 1,5 ay önce açılışı yapılan yeni Tokat Havalimanında yolcu trafiği yoğunluğu yaşanıyor. Günlük olarak İstanbul'a tek uçak seferinin yapıldığı Tokat Havalimanında bilet bulamayan yolcular çevre illere gitmek durumunda kalıyor. Konuyu TBMM gündemine getiren MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, taleplere istinaden ek seferlerin açılması gerektiğini söyledi. MHP'li Bulut, "Tokat'ta gerçekleşen, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Tokat Havalimanı'nın faaliyete geçmiş olması büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır. Açıldığı andan itibaren İstanbul-Tokat uçuşlarının gerçekleştirildiği ve uçak seferlerinin tam doluluk kapasitesiyle gerçekleştiği Tokat Havalimanı'nda talep yoğunluğuna rağmen sefer sayılarının sınırlı tutulması ve ek seferlerin devreye sokulmaması nedeniyle, hemşehrilerimizin önemli bir kısmı, halen komşu illerin havalimanlarını kullanmak durumunda kalmaktadır" dedi.

İstanbul - Tokat seferlerinin artması gerektiğine dikkat çeken Bulut, "Bu durum, ciddi bir zaman kaybına ve yorgunluğa neden olmaktadır. Bu nedenle, özellikle İstanbul-Tokat sefer sayılarının artırılması ve saatlerinin daha işlevsel bir şeklide düzenlenmesi ve ayrıca, İzmir ile Antalya seferlerinin de aktarmasız bir şekilde haftada birkaç defa da olsa devreye girmesi bütün hemşehrilerimizin beklentisidir" diye konuştu.

Tokat Havalimanı'ndan ek sefer talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

KM ~ 2 yıl önce
Fikri olup aklı olmayanlara selam olsun. Sırf hükümet yaptı diye ne gerek var diye her haberin altına yorum yazanlara selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bı an once ~ 2 yıl önce
Frekans arttırmak şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstemezüüük.! ~ 2 yıl önce
Hani nerede, olmaz, olmaz, boşa yapıldı diyen grup nerede? Biride aslanlar gibi çıkıp ben hatalıymışım yauw diyecekmi? Tabii ki hayır, gömmeye devam, çalışmaz, boş gider geliriz, boşa harcanan para yorunlarına kapak olsun bu haber…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenasi ~ 2 yıl önce
adamlar tokata ek sefer istiyor. zafer havaalaninin çilesi yuzunden uşak havaalanina ucus yapilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 2 yıl önce
Böyle bir talep varsa muhatap THY, Sun Express ve Pegasus olmalı. Karlılık varsa mutlaka uçarlar. TBMM’nin bu işle ne ilgisi var. Talimatla iş yaptırma kafası!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Tgs nin doğu illerinede hizmet vermesini istiyoruz,neden sadece 8 ilde takılıp kaldı yıllardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000