16 Eylül 2021, Perşembe 14:39:45

Travel+Leisure'den THY'ye Ödül

Türk Hava Yolları (THY), "Dünyanın En İyileri" ödül programında dünyada en çok ülkeye uçan "En İyi 10 Uluslararası Havayolu" kategorisinde ödüle layık görüldü.
  • Bu başarı sizlere ait Thy çalışanları. Tebrikler. Birazda şükretmesini bilmelisiniz. Bu kadar kriz yaşandı kimse işten çıkarılmadı. Bir çoğunuz piyasa standartları üzerinde maaş alıyorsunuz. (Memnuniyetsiz olup burda yorum yazanlara)
  • Sendikaya üye olanlar çıkarsa maaşlar düzelir. Burdan yazma ile olmaz.
  • Alenen çalışanın parasını "GASP" eden şirket.Tebrikler yılın ahududu ödülünü hak ettiniz. Hak nedir bilir misiniz ?
  • Tebrikler ustune lokum sekerpare ve cikolata iyi gider
  • Keşke biz işçiler olarakta plaket verebilesek siyah bir plaket tarihi işçilerin hakkını yiyerek geçen ve istediği sendikayı şirkete getiren halen maaşınızı düzeltmeye bir şirket bunlara da işçiler için hiç birşey yapmayan bir kötü sirket
  • Çalışan hakkını yiyen şirketler diye bir yarışma duzenlense 1.numara secilmezse birşey bilmiyorum
  • Adamlara turkiye nerde diye sorsaniz haritada yerini gosteremez ama size odul vericekler ha bedavadan.
  • Tirt bir şirketin tirt ödülü... Onada sponsor olmuşlardır.... Çalışanının parasını çalan bir şirketin onursuz yöneticileri 2023 den sonra vahdettin gibi kaçağınız ülkeyi araştırın...
  • Pilotların kul hakkını yemeye devam
  • İşçiden kaptan pilota kadar artık insanların kesintisiz maaşlarını verin . . GEÇİNEMİYORUZ ! ! ! Borç aldı başını gitti , Fildişi kulelerinizde aşağıya inin size akıl veren dalkavukları bırakın gerçekleri görün artık ! ! ! PERSONEL yer hava teknik taşeron operasyon kim var ise GEÇİNEMİYOR , Maaşlar yetmiyor ,Evde çalışma hikayesine insanların sesini kesmeye çalışıyorsunuz ama tüm operasyon kabin kokpit her gün 60 km yol gidip zor şartlarda görevini yapmaya çalışıyor.BİR AN ÖNCE GERÇEK KESİNTİSİZ MAAŞA DÖNÜN ! ! ! Sendikacılar zaten size hakkımızı helal etmiyoruz İnşallah tez zamanda attığınız kazığın sizlerden çıkar . . .

Türk Hava Yolları (THY), "Dünyanın En İyileri" ödül programında dünyada en çok ülkeye uçan "En İyi 10 Uluslararası Havayolu" kategorisinde ödüle layık görüldü.

THY tarafından yapılan açıklamada, Travel + Leisure dergisi tarafından düzenlenen ödüllerde okuyucular en gözde havayollarını, havalimanlarını, otelleri, tur operatörlerini ve şehirleri oyladı.

Bu sene 26.'sı düzenlenen "Dünyanın En İyileri" ödül programında dünyada en çok ülkeye uçan havayolu olan THY "En İyi 10 Uluslararası Havayolu" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Açıklamada, konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, şunları kaydetti:

"Travel + Leisure dergisinin yıllık okuyucu anketinde en iyiler arasında yer almak son derece sevindirici. Dünyaca ünlü Türk misafirperverliğimizi, birinci seviye hizmetlerimizi ve geniş uçuş ağımızı misafirlerimize ve Travel + Leisure okuyucularına sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Türk Hava Yolları uçuşlarının ardından yolcular, Travel + Leisure'ın Avrupa'nın bir numaralı şehri sınıflandırmasını hak eden İstanbul'un manzaralarının ve seslerinin keyfini çıkarabilir, Ege sahilinin güzelliğini ise Bodrum'u ziyaret ederek deneyimleyebilir."

Travel+Leisure'den THY'ye Ödül

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Bir yolcu ~ 3 yıl önce
Bu başarı sizlere ait Thy çalışanları. Tebrikler. Birazda şükretmesini bilmelisiniz. Bu kadar kriz yaşandı kimse işten çıkarılmadı. Bir çoğunuz piyasa standartları üzerinde maaş alıyorsunuz. (Memnuniyetsiz olup burda yorum yazanlara)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 3 yıl önce
Sendikaya üye olanlar çıkarsa maaşlar düzelir. Burdan yazma ile olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doyamadılar ~ 3 yıl önce
Alenen çalışanın parasını "GASP" eden şirket.Tebrikler yılın ahududu ödülünü hak ettiniz. Hak nedir bilir misiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 3 yıl önce
Tebrikler ustune lokum sekerpare ve cikolata iyi gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 3 yıl önce
Keşke biz işçiler olarakta plaket verebilesek siyah bir plaket tarihi işçilerin hakkını yiyerek geçen ve istediği sendikayı şirkete getiren halen maaşınızı düzeltmeye bir şirket bunlara da işçiler için hiç birşey yapmayan bir kötü sirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 3 yıl önce
Çalışan hakkını yiyen şirketler diye bir yarışma duzenlense 1.numara secilmezse birşey bilmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 3 yıl önce
Adamlara turkiye nerde diye sorsaniz haritada yerini gosteremez ama size odul vericekler ha bedavadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komikler ~ 3 yıl önce
Tirt bir şirketin tirt ödülü... Onada sponsor olmuşlardır.... Çalışanının parasını çalan bir şirketin onursuz yöneticileri 2023 den sonra vahdettin gibi kaçağınız ülkeyi araştırın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afkur ~ 3 yıl önce
sizlerde afkurmaya devam edersiniz artik
afkur ~ 3 yıl önce
sizlerde afkurmaya devam edersiniz artik
ödüle doyulmaz ~ 3 yıl önce
Pilotların kul hakkını yemeye devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEKLER ~ 3 yıl önce
İşçiden kaptan pilota kadar artık insanların kesintisiz maaşlarını verin . . GEÇİNEMİYORUZ ! ! ! Borç aldı başını gitti , Fildişi kulelerinizde aşağıya inin size akıl veren dalkavukları bırakın gerçekleri görün artık ! ! ! PERSONEL yer hava teknik taşeron operasyon kim var ise GEÇİNEMİYOR , Maaşlar yetmiyor ,Evde çalışma hikayesine insanların sesini kesmeye çalışıyorsunuz ama tüm operasyon kabin kokpit her gün 60 km yol gidip zor şartlarda görevini yapmaya çalışıyor.BİR AN ÖNCE GERÇEK KESİNTİSİZ MAAŞA DÖNÜN ! ! ! Sendikacılar zaten size hakkımızı helal etmiyoruz İnşallah tez zamanda attığınız kazığın sizlerden çıkar . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000