27 Mayıs 2022, Cuma 15:55:10

TUI uçaklarında yeni dönem

Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI, uçaklarında “hanımlar, beyler” gibi hitapların kaldırılması için pilotlara ve kabin ekiplerine talimat verdi.
  • Ugrastiklari şeye bak her şey bitti bu kaldı
  • Ne kadar aptalca şeylerle uğraşıyor insanlar. Cinsiyet ayrımcılığı imiş,yahu kadın kadındır erkek ise erkektir. Yaradılış kanunlarını beğenmeyen enayiler sürüsü. Bizde de çıkarsa şaşmayın, malum batıdan geliyorsa almamız lazım.
  • LPG'liler arıza çıkardıysa demekki :))
  • Kimi, neden rahatsız etti acaba?
  • Sebep ne?

Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI, uçaklarında 'hanımlar, beyler' gibi hitapların kaldırılması için pilotlara ve kabin ekiplerine talimat verdi.

TUI, pilotlara ve kabin ekiplerine hanım, bey gibi hitapların yerine 'Günaydın yolcular, kaptanınız konuşuyor.' gibi cinsiyetten bağımsız cümleler kurulmasına yönelik uyarı yaptı.

British Airways, Lufthansa, easyJet ve Air Canada gibi havayolu şirketleri de daha önce bu uygulamayla ilgili açıklamalar yapmıştı.

TUI uçaklarında yeni dönem

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Bu ne ya ~ 2 yıl önce
Ugrastiklari şeye bak her şey bitti bu kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YUSUF YUSUF ~ 2 yıl önce
Ne kadar aptalca şeylerle uğraşıyor insanlar. Cinsiyet ayrımcılığı imiş,yahu kadın kadındır erkek ise erkektir. Yaradılış kanunlarını beğenmeyen enayiler sürüsü. Bizde de çıkarsa şaşmayın, malum batıdan geliyorsa almamız lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eee ~ 2 yıl önce
LPG'liler arıza çıkardıysa demekki :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Why ~ 2 yıl önce
Kimi, neden rahatsız etti acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amac ne ~ 2 yıl önce
Sebep ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehalet ~ 2 yıl önce
Amaç senin gibi dar kafalılar soru sorsun diye.merak etme istersen bedava yap otellerini bu dar kafaların arasına girmek istrmediği için ne avrupalı turist geliyor nede başka turist istediğimiz sayıda.yakında biri de kafirleri patlatcam diyr oteli bombalar elveda turizm.ülkede bu kadar deniz kum güneş doğa güzelliği olmasa hoşgörünün hsi olmayan bu topraklara kimse adımını atmazda dua edin Allah cennet gibi bir ülke vermiş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000