25 Mayıs 2023, Perşembe 16:00:45

Türk Hava Yolları İtalya'da gündem oldu

Türk Hava Yolları'nın (THY) önümüzdeki sezondan itibaren Inter Milan'ın olası yeni forma sponsoru olduğu açıklandı.
  • Yazıklar olsun, elin takımına gelince kesenin ağzını açarlar, kendi çalışanına gelince mahkeme kararına bile uymayıp hakkını gasp ederler. Tabii tgs olsaydı şimdiye çoktan vermişti, thy ao üvey evlat oldu, teşekkürler bolat
  • Güya yerli ve millici haramzadeler tasarruf yapacaklarına,pandemide kestikleri paraları ve pazar mesailerini ödeyeceklerine parayı nerelere saçıyorlar! Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın!
  • Pazar mesaisi, yakıt ücreti pandemide yapılan kesintiler vs… Hakkım haram olsun. Değerli kabin ekibi gibi mailleri görünce her seferinde hakkımı haram ediyorum.
  • PARAMIZA YAZIK GEREKSİZ SPONSORLUK OLUR !!! ŞAMPİYONLAR LİGİ VE EUROLEAGUE SPONSORLUKLARI YETERLİ !!!
  • Sakın oyle bişey yapmayın. Dortmunda da sponsor oldunuz 1 sezon takım iyi diye sponsor olunmaz. Bakın Mcity 3 senedir şampiyonluk yaşayan bir klüb. Sponsoru Etihad. Bu tür takımları seçin. İnterin seneye ne olacagı bilinmez. Boşuna paramızı harcamayın lütfen!!!!!

Türk Hava Yolları'nın (THY) önümüzdeki sezondan itibaren Inter Milan'ın olası yeni forma sponsoru olduğu açıklandı.

İtalyan haber kaynağı FCInter1908'e göre, İtalya'nın köklü kulübü Inter'in DigitalBits'in yerine sponsor olmak için ileri görüşmelerde bulunduğu bildirilen şirketin Türk Hava Yolları olduğu bildirildi.

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Inter'in söz konusu anlaşma için yıllık 25-30 milyon Euro civarında bir gelir beklediği belirtildi.

Öte yandan İtalyan kulübünün ana sponsorluk için Qatar Airways ve Binance ile de temasta olduğu iddia edildi.

Türk Hava Yolları İtalya'da gündem oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Km ~ 11 ay önce
Yazıklar olsun, elin takımına gelince kesenin ağzını açarlar, kendi çalışanına gelince mahkeme kararına bile uymayıp hakkını gasp ederler. Tabii tgs olsaydı şimdiye çoktan vermişti, thy ao üvey evlat oldu, teşekkürler bolat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil airlines ~ 11 ay önce
Güya yerli ve millici haramzadeler tasarruf yapacaklarına,pandemide kestikleri paraları ve pazar mesailerini ödeyeceklerine parayı nerelere saçıyorlar! Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 11 ay önce
Pazar mesaisi, yakıt ücreti pandemide yapılan kesintiler vs… Hakkım haram olsun. Değerli kabin ekibi gibi mailleri görünce her seferinde hakkımı haram ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK ~ 11 ay önce
PARAMIZA YAZIK GEREKSİZ SPONSORLUK OLUR !!! ŞAMPİYONLAR LİGİ VE EUROLEAGUE SPONSORLUKLARI YETERLİ !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
City ~ 11 ay önce
Sakın oyle bişey yapmayın. Dortmunda da sponsor oldunuz 1 sezon takım iyi diye sponsor olunmaz. Bakın Mcity 3 senedir şampiyonluk yaşayan bir klüb. Sponsoru Etihad. Bu tür takımları seçin. İnterin seneye ne olacagı bilinmez. Boşuna paramızı harcamayın lütfen!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000