22 Ocak 2021, Cuma 10:30:24

Türk Havacılığının sesi yine AirportHaber olacak!

Covid-19 salgını sonrası büyük krizler yaşayan havacılık sektörü, toparlanacağı günleri adeta dört gözle bekliyor.
  • Öncelikle doco uçan aşçı cevher vs değil, abartmayın. Hani Tr adına projeler yaparsınız da cevher olursunuz:)) ama işten uzaklaştırılması tabi ki üzücü. Uçaklarda artık uçan aşçı olmaması.. durumlar biraz daha duzelse bile gidip de tüm uçan aşçıları alacak değiller. Zaten İlker Bey kabin memurlarini görevlendirir. Doco ise yerde çalıştırmak için belki bir kısmını alabilir geri mutfakta görev için. Şuan iceridekiler bile çıkarımlar olur diye aldıkları kcö'leri dikkatli harcamaya çalışıyorlar zaten ortalık karışık bir de uçan ascilar geri gelmesi vs bu süreçte olmaz Thy yönetimine bağlı herşey biliyorsunuz THY ile iştirakleri arasındaki yeni yıl zammini merak ediyor herkes. Yine mali kriz veya pandemi sebep mi gosterilecek diye.
  • Kanunumuz bile yok. Asarım keserim diyen yoneticiler at koşturuyor. İnsanlar bir kişinin soylediklerine bırakılamaz. Herkesin hayatı kurulu duzeni var. Birinin kafasına estiği şekilde maaşlar dusurulemez ya da kanun koyar gibi hakları alıkonulamaz!
  • Ne olacak bu insanlar ? 15 ocak tarihine kadar ücretsiz izin dediler oldu 23ü.. evet ne olacak artık görelim ses olun lütfen Atlasçı arkadaşlarıma onurcu arkadaşlarıma
  • Sayın üstadlarım sizce havacılık kaç ay/yıl sonra toparlamaya başlar?
  • TGS firmasında çalışıyorum İkramiye ne zaman gelecek
  • Ali baba durumlar vahim sen en azından yorumları yanınla
  • Ağustos'da Anadolu Uniden eleman ünvanıyla mezun oldum.Teknisyen olmak isteyen arkadaşlar bu hatayı lütfen yapmayın, şu an 1.Sınıf 2.Sınıf olan arkadaşlar hala fırsatınız varken başka alanlara yönelin.6 yıl önce 30 binle girmiştim bölüme lakin piyasa typ'li,lise mezunu,iki yıllık mezun insan kaynıyor.4 yıllık havacılık fakültelerini saymıyorum bile.Her yıl 2000 mezun veren bu meslek bitmiştir.Maaşları verilen değerde ortada zaten.Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar.Teknisyenler genelde gariban ailelerden gelen köylü kurnazlıgıyla çok para var denilerek gelmiş vizyonsuz insanlar.Bu insanlarla yola çıkılmaz.Gelecek için de bir düzelme beklemeyin.Eşek olana semer vuran çok olur.Zaten kimse gençler işsizmiş, yeni gelen insanlari nasıl istihdam ederiz derdi yok.Sektör donanımsız okulsuz insan dolu , onları işten çıkarma ya hakeden insanlar? Sonra niye gençlerin %75i yurtdisinda yasamak istiyor diye sormayin.Birgün görmezden geldikleriniz firsati buldugunda sizi görmezden gelecek.Üzgünüm
  • Ya bırakın bu lafları. Önce sansür uygulamadan yorumları yayınlayın.
  • Sektörde lidersiniz ama bu ülkenin havacılık okuyan gençlerine düşmansınız,onaysız üniversitelerin masum gençlerini eleştirir sonra aşağılarsınız, o çocuklar tercih ederlermiydi başka ülkede olsa.Oysa üniversitelere havacılık okuyan gençlere sahip çık airport haber, hukuk fakültelerinde yıllık 100 bin verip avukat olunuyorda, 700 bin verilip pilot olunuyorda bu çoucukcağızlar 12 bin lira vermiş havacı olmuş, sektöre ve devlete zararı değil tam tersi daha az masrafla iyi hocalardan ders alıp mezun olmuşlar.
  • Onur Air hakkında neden hiç haber yapmıyorsunuz. Personelleri kan ağlıyor. Sözlerinizin arkasında durun.

Covid-19 salgını sonrası büyük krizler yaşayan havacılık sektörü, toparlanacağı günleri adeta dört gözle bekliyor.

Sektöre direkt ve dolaylı olarak bağlı olan yüz binlerce çalışan hem sektörün hem de çalıştıkları kurumların ne gibi adımlar atacağını merakla bekliyor. Peki hangi şirket neler yapacak? Sürecin ardından ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Şirketlerin sahipleri, Genel Müdürleri ve söz sahibi tüm yetkililer Covid-19 salgını sürecinde ve sonrasında neler planladı?

İşte tüm bu soruların yanıtları AirportHaber'de yer bulacak.

Türk Havacılığının tek sesi olan AirportHaber, siz okuyucularını bir kez daha yalnız bırakmayacak ve sektörün lideri olduğunu yine gösterecek.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık şu sözlerle sektörün unutulmadığını ve ses olmaya devam edeceğimizi duyurdu:

Baktık gördük ki biz olmadan iz olmuyor,
Baktık gördük ki havacılık sektörünün sesi olan yok
Baktık gördük ki havacılığın nefesi yok.
İşte tam ihtiyaç olduğu anda biz yeniden nefes olmaya yeniden ses olmaya geliyoruz
Yine sahipsiz kalmayacaksınız, yine sesiniz olacağız ve daha gür bir sesle yanınızda olacağız.

AirportHaber
Havacılığın tek haber kaynağı

Türk Havacılığının sesi yine AirportHaber olacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Doco'ya ~ 3 yıl önce
Öncelikle doco uçan aşçı cevher vs değil, abartmayın. Hani Tr adına projeler yaparsınız da cevher olursunuz:)) ama işten uzaklaştırılması tabi ki üzücü. Uçaklarda artık uçan aşçı olmaması.. durumlar biraz daha duzelse bile gidip de tüm uçan aşçıları alacak değiller. Zaten İlker Bey kabin memurlarini görevlendirir. Doco ise yerde çalıştırmak için belki bir kısmını alabilir geri mutfakta görev için. Şuan iceridekiler bile çıkarımlar olur diye aldıkları kcö'leri dikkatli harcamaya çalışıyorlar zaten ortalık karışık bir de uçan ascilar geri gelmesi vs bu süreçte olmaz Thy yönetimine bağlı herşey biliyorsunuz THY ile iştirakleri arasındaki yeni yıl zammini merak ediyor herkes. Yine mali kriz veya pandemi sebep mi gosterilecek diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk havacılığı sahipsiz ~ 3 yıl önce
Kanunumuz bile yok. Asarım keserim diyen yoneticiler at koşturuyor. İnsanlar bir kişinin soylediklerine bırakılamaz. Herkesin hayatı kurulu duzeni var. Birinin kafasına estiği şekilde maaşlar dusurulemez ya da kanun koyar gibi hakları alıkonulamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur air onur air onur air ~ 3 yıl önce
Ne olacak bu insanlar ? 15 ocak tarihine kadar ücretsiz izin dediler oldu 23ü.. evet ne olacak artık görelim ses olun lütfen Atlasçı arkadaşlarıma onurcu arkadaşlarıma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ht ~ 3 yıl önce
Sayın üstadlarım sizce havacılık kaç ay/yıl sonra toparlamaya başlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 3 yıl önce
TGS firmasında çalışıyorum İkramiye ne zaman gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baharı bekliyoruz ali baba ~ 3 yıl önce
Ali baba durumlar vahim sen en azından yorumları yanınla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşsizteknisyen ~ 3 yıl önce
Ağustos'da Anadolu Uniden eleman ünvanıyla mezun oldum.Teknisyen olmak isteyen arkadaşlar bu hatayı lütfen yapmayın, şu an 1.Sınıf 2.Sınıf olan arkadaşlar hala fırsatınız varken başka alanlara yönelin.6 yıl önce 30 binle girmiştim bölüme lakin piyasa typ'li,lise mezunu,iki yıllık mezun insan kaynıyor.4 yıllık havacılık fakültelerini saymıyorum bile.Her yıl 2000 mezun veren bu meslek bitmiştir.Maaşları verilen değerde ortada zaten.Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar.Teknisyenler genelde gariban ailelerden gelen köylü kurnazlıgıyla çok para var denilerek gelmiş vizyonsuz insanlar.Bu insanlarla yola çıkılmaz.Gelecek için de bir düzelme beklemeyin.Eşek olana semer vuran çok olur.Zaten kimse gençler işsizmiş, yeni gelen insanlari nasıl istihdam ederiz derdi yok.Sektör donanımsız okulsuz insan dolu , onları işten çıkarma ya hakeden insanlar? Sonra niye gençlerin %75i yurtdisinda yasamak istiyor diye sormayin.Birgün görmezden geldikleriniz firsati buldugunda sizi görmezden gelecek.Üzgünüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 3 yıl önce
Ya bırakın bu lafları. Önce sansür uygulamadan yorumları yayınlayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sektörde lider ~ 3 yıl önce
Sektörde lidersiniz ama bu ülkenin havacılık okuyan gençlerine düşmansınız,onaysız üniversitelerin masum gençlerini eleştirir sonra aşağılarsınız, o çocuklar tercih ederlermiydi başka ülkede olsa.Oysa üniversitelere havacılık okuyan gençlere sahip çık airport haber, hukuk fakültelerinde yıllık 100 bin verip avukat olunuyorda, 700 bin verilip pilot olunuyorda bu çoucukcağızlar 12 bin lira vermiş havacı olmuş, sektöre ve devlete zararı değil tam tersi daha az masrafla iyi hocalardan ders alıp mezun olmuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur Air ~ 3 yıl önce
Onur Air hakkında neden hiç haber yapmıyorsunuz. Personelleri kan ağlıyor. Sözlerinizin arkasında durun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000