11 Ağustos 2022, Perşembe 15:34:37

Türkiye Rusların çıkış yolu oldu

Ukrayna krizi yüzünden Batı’nın hava sahalarını Rus yolcu uçaklarını kapatması nedeniyle Türkiye neredeyse Rus yolcuların tek çıkış yolu oldu.
  • Türkiye kimlerin çıkış yolu olmadiki.....
  • Bunları abd ve ab göruyor.iran ambargosu gibi Rus ambargosuda delinmiş gözüküyor, inşallah ağır yaptırımlar gelmez
  • Kapatın Rusya'yı. Tüm uçaklara engel koyun. Uçaklarının bakımı-yedek parçası kalmadı. Ellerindeki eski uçakları parçalayıp. Kullanacakları uçaklara takıyorlar. Eski BERMUDA uçakları.Yıpranmış uçaklar. SUKHOI ile de bu işler olmaz. TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ. Yolcular Tehlikede -Hava sahamız Tehlikede.
  • Shgm ne ise yariyor? Gelen azur vs ucaklari tehlike olusturmuyor mu ucusa elverislilik bakimindan? Denetliyor musunuz?
  • Maalesef uçuş yasağı geliyor Türk şirketlerinin avrupsya uçmasına
  • Abd ve Avrupa bunun farkında,buğday dogalgazi var diye rusyanin yanindayiz ama batı heran bizi aforoz edebilir,Rus ruleti oynuyoruz resmen

Ukrayna krizi yüzünden Batı’nın hava sahalarını Rus yolcu uçaklarını kapatması nedeniyle Türkiye neredeyse Rus yolcuların tek çıkış yolu oldu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere Türk şirketleri Rusya’dan Türkiye’ye günde ortalama 85 uçuş gerçekleştiriyor. Hatta Rus tarafının Türkiye’den ağustos sonunda uçuşların günde 100’e çıkarılmasını talep ettiği ifade edilliyor. Türkiye’ye sefer yapan Rus havayolu şirketleri ile birlikte Rusya’dan Türkiye’ye her gün 120 civarında uçak gelip gidiyor.

Türkiye’ye en fazla uçuş gece saatlerinde yapıldığı için Moskova’da THY’nin üst seçtiği Vnukova Havalimanında gece yoğunluk yaşanıyor. Özellikle 02:00 ile 05:00 arasında birkaç dakika arayla her gece ona yakın uçak kalkış yaptığı için binlerce yolcu valizleriyle uzun kuyruklar oluşturuyor. Benzer manzara öğle saatlerinde 14:00 ile 17:00 arasında gözleniyor. Günün belli saatlerinde neredeyse 5 dakikada bir Türkiye istikametinde uçak kalkıyor.

Batılı ülkelerin uyguladığı yaptırımlara katılmayan diğer ülkeleri ise sırasıyla Birleşik Arap Emirlikleri, Sırbistan, Mısır, Ermenistan, Kazakistan, Özbekistan ve Kırgızistan. Ancak yedi ülkenin toplamı dünyaya açılan Rus turistin ancak yüzde 15’ini oluşturuyor. Yaklaşık yüzde 85’i Türkiye üzerinden diğer ülkelere gidiyor.

Türkiye Rusların çıkış yolu oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Gf ~ 2 yıl önce
Türkiye kimlerin çıkış yolu olmadiki.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl tutulması ~ 2 yıl önce
Bunları abd ve ab göruyor.iran ambargosu gibi Rus ambargosuda delinmiş gözüküyor, inşallah ağır yaptırımlar gelmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 2 yıl önce
Kapatın Rusya'yı. Tüm uçaklara engel koyun. Uçaklarının bakımı-yedek parçası kalmadı. Ellerindeki eski uçakları parçalayıp. Kullanacakları uçaklara takıyorlar. Eski BERMUDA uçakları.Yıpranmış uçaklar. SUKHOI ile de bu işler olmaz. TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ. Yolcular Tehlikede -Hava sahamız Tehlikede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 2 yıl önce
Shgm ne ise yariyor? Gelen azur vs ucaklari tehlike olusturmuyor mu ucusa elverislilik bakimindan? Denetliyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ambargo loading ~ 2 yıl önce
Maalesef uçuş yasağı geliyor Türk şirketlerinin avrupsya uçmasına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ambargo ve yaptırım ~ 2 yıl önce
Abd ve Avrupa bunun farkında,buğday dogalgazi var diye rusyanin yanindayiz ama batı heran bizi aforoz edebilir,Rus ruleti oynuyoruz resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000