05 Aralık 2021, Pazar 13:39:53

Uçak Bakım Eğitim Kuruluşları ve Temsilciler TUBEK toplantısında bir araya geldi

Ülkemizde ilk defa uçak bakım alanında eğitim veren Yüksek öğrenim, orta öğretim ve bu alanda eğitim veren krum ve kuruluşlar Uçak Teknisyenleri Derneği UTED’in organizasyonuyla Türk Sivil Havacılık Akademisinde buluştu
  • Havacılık bakım alanında yapılan ve gelecek planı olan bir organizasyon. Başta Uted Yönetimini ve emeği geçenleri tebrik ederim. Gelecek adına büyük bir vizyon ortaya konuldu
  • Çalışmak istiyorum. Keşke havacılık yönetimi alanında da böyle çalışmalar yapılsa...
  • Bu derneği öğrencilik zamanlarımdan beri takip ederim. Eksiklerini çok gören olmuştur. Söyleyebileceğim şu ki; buradaki toplantı ve niyet kadar ülke sivil havacılığına emek verilmemiştir. Yeni gelişmeler, farkedilen sorunlar ve gelecek güncellemelere hazırlık bir çok dinamiği kökünden değiştirecektir.

Ülkemizde ilk defa uçak bakım alanında eğitim veren Yüksek öğrenim, orta öğretim ve bu alanda eğitim veren krum ve kuruluşlar Uçak Teknisyenleri Derneği UTED’in organizasyonuyla Türk Sivil Havacılık Akademisinde buluştu.

Ülkemizin dört bir yanında uçak bakım alanında eğitim veren akademisyenler, öğretmenler, bakım eğitimi alanında yetkili kuruluşların yöneticileri ve SHGM yetkilileri bir araya gelerek uçak bakım eğitimi alanında durum değerlendirmesi ve gelecek analizi yaptı.

Uluslararası alanda kabul gören nitelikte uçak bakım personeli üretmek için çalışmalar yapılması ve gençlerimizi beklentileri karşılayacak şekilde yetiştirerek nitelikli genç iş gücü transferi yapılabilmesi için bakım eğitimi alanında mevcut sorunların tespiti ve iyileştirme çalışmaları yapılması için mutabık kalındı.

Yapılacak çalışmaların sonuçları ile ilgili bilgilendirmeler yapılacak.















Uçak Bakım Eğitim Kuruluşları ve Temsilciler TUBEK toplantısında bir araya geldi

Yorumlar

Akademisyen ~ 2 yıl önce
Havacılık bakım alanında yapılan ve gelecek planı olan bir organizasyon. Başta Uted Yönetimini ve emeği geçenleri tebrik ederim. Gelecek adına büyük bir vizyon ortaya konuldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal Olsun... ~ 2 yıl önce
Çalışmak istiyorum. Keşke havacılık yönetimi alanında da böyle çalışmalar yapılsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katılımcı ~ 2 yıl önce
Bu derneği öğrencilik zamanlarımdan beri takip ederim. Eksiklerini çok gören olmuştur. Söyleyebileceğim şu ki; buradaki toplantı ve niyet kadar ülke sivil havacılığına emek verilmemiştir. Yeni gelişmeler, farkedilen sorunlar ve gelecek güncellemelere hazırlık bir çok dinamiği kökünden değiştirecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000