25 Ocak 2022, Salı 16:55:35

Uçak seferlerine kar düzenlemesi

İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yarın ve bir sonraki gün gerçekleştirilecek uçuşların azaltılması kararı alındı.
  • Sabiha Gökçen Havalimanı hava muhalefeti nedeniyle oluşan bu zorlu, çetin şartlara rağmen yoğun çalışmalar neticesinde kapanmadan hizmet vermeye devam etmiştir. Havalimanını açık tutmayı başaran herkese emekleri için teşekkürler. Emeği ödüllendirmeyi de bilmek gerekir. Hakkı teslim edelim. Tebrikler HEAŞ Sabiha Ailesi
  • Şu anki işletme daire başkanı karla mücadele yi hava sahası olarak görmüyor havaci olan ve kendi ve istediği adamlar makine ve garajın ayrılmasınida istemiyor çünkü makine mühendisi makine mühendisi olan arkadaşlarda karla mücadele araçlarının stikeri ile uğraşıyor Garaj şefliği sınavı bile actirmiyorlar bir sadece karla mücadele yok pist boyama pist silme fod temizliği yapan birim iş makineleri sürücüsü ama hava sahası personeli sayılmıyor çünkü çok üst düzeyde başkan Allah sonumuzu hayra getirsin..
  • Sabiha Gökçen kapanmadı, olağan üstü hal nedeniyle %10—15’lik bir kısıtla uçuşlar devam ediyor. Tebrikler HEAŞ

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi, Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş (HEAŞ) ile Meteorolojik Acil Durum Komitesi'nin (MADKOM) yaptığı toplantının ardından yapılan açıklamada, yarın gerçekleştirilecek uçuşlarda tüm gün yüzde 15, 27 Ocak 2022'de de günün belli saatleri arasında yüzde 10 kapasite kısıtlanması kararı alındığı açıklandı.

HAVALİMANINDA GİTMEDEN UÇUŞ DURUMUNU KONTROL EDİN

Meteorolojik Acil Durum Komitesi toplantısının ardından yapılan açıklamada, “Yurt genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanında beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında, 26.01.2022 tarihinde tüm gün için %15 oranında, 27.01.2022 tarihinde saat 05:00 ile 12:59 arasında %10 oranında azaltma yapılacaktır. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir.” denildi.

Uçak seferlerine kar düzenlemesi

Yorumlar

Tebrikler HEAŞ ~ 2 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanı hava muhalefeti nedeniyle oluşan bu zorlu, çetin şartlara rağmen yoğun çalışmalar neticesinde kapanmadan hizmet vermeye devam etmiştir. Havalimanını açık tutmayı başaran herkese emekleri için teşekkürler. Emeği ödüllendirmeyi de bilmek gerekir. Hakkı teslim edelim. Tebrikler HEAŞ Sabiha Ailesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kâr ayari ~ 2 yıl önce
Şu anki işletme daire başkanı karla mücadele yi hava sahası olarak görmüyor havaci olan ve kendi ve istediği adamlar makine ve garajın ayrılmasınida istemiyor çünkü makine mühendisi makine mühendisi olan arkadaşlarda karla mücadele araçlarının stikeri ile uğraşıyor Garaj şefliği sınavı bile actirmiyorlar bir sadece karla mücadele yok pist boyama pist silme fod temizliği yapan birim iş makineleri sürücüsü ama hava sahası personeli sayılmıyor çünkü çok üst düzeyde başkan Allah sonumuzu hayra getirsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahsur kalann ~ 2 yıl önce
Alakası yok apronda hala temizlik yok hala kar dolu yollar hic bir çalışma yok kar küreme araçları öle boş boş geçıyo sağsola
Levent ~ 2 yıl önce
Sabiha Gökçen kapanmadı, olağan üstü hal nedeniyle %10—15’lik bir kısıtla uçuşlar devam ediyor. Tebrikler HEAŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000