26 Ocak 2023, Perşembe 09:10:37

Ünlü sanatçıdan havaalanında taksi isyanı

Başrolünde yer aldığı tiyatro oyunu için Denizli'ye giden Melek Baykal ve iki oyuncu arkadaşı, havaalanında taksi krizi yaşadı.
  • Olayın mantığı nedir acaba? Havalimanından taksinin müşteri alamaması nedendir? Acaba havalimanı taksi kooparatifine üye olmayasn bir taksi mi idi? AHL ya sa Sabihada da öyledir ya. Sadece Havalimanı kooparatifine üye olan taksiler yolcu alabiliyor havalimasnından.
  • İnsanları taksiye bindirtmemek için ne kadar saçmalayabilirsiniz acaba?
  • Dünyada ne kadar abuk sabuk iş varsa hepsi burada bolca mevcut hamdolsun. Sonra dünya bizi kıskanıyor,dünya bizim neyimizi kıskansın,saçma sapan uygulamalarımızı mı?
  • alana uber çağrırsın , efendi gibi basar gidersin , taksi de beklesin babaeskiye müşteri götürecem diye , ama nerde öyle memleket ?
  • Denizli halkı içinde demek ki bir tane akıllı adam yok, buradan bunu anlıyoruz. En alt makamdan, en üst makama kadar... Yazıklar olsun bunu yapanı tekrar seçerseniz...
  • Tüm hava limanlarında uygulanan . Adaletsiz bir uygulama ben istediğim taxiye binerim. Yolcu bırakan taxilere bindirmiyorlar kısa mesafe diye homur homur bilerek kötü araba kullanıyorlar. Yolcu alan taxilere ceza yazıyorlar saçma sapan işler rant adına halkı zor mağdur ediyorlar
  • Bi zahmet chpli belediye başkanına sorun "niye ? " diye
  • Yassah gardasim yassah
  • Her yerde aynı rezillik. Ayıp değil mi kadınlara ya.
  • BU DHMI varya heryerde yolcuya çalısana zorluk çıkaran bir kurulustur buna bir el atsın tam secım arıfesınde hukumet vatandas kardesım siz vatandastandan dahamı önemlisiniz zaten aksama kadar yatıyorsunuz yazıklar olsun.

Başrolünde yer aldığı tiyatro oyunu için Denizli'ye giden Melek Baykal ve iki oyuncu arkadaşı, havaalanında taksi krizi yaşadı. Taksilerin havaalanı içinde yolcu almasının yasak olduğunu söyleyen Melek Baykal, paylaştığı videoyla duruma tepki gösterdi.

Son olarak Ata Demier'in Bursa Bülbülü filminde rol alan usta oyuncu Melek Baykal, Ahududu' adlı tiyatro oyununu sahnelemek için gittiği Denizli'de zor anlar yaşadı.

Ünlü sanatçı Çardak Havaalanı'ndan kent merkezine gitmek için taksiyi kullanmak istedi. Fakat bagajları alan taksi havaalanı içinde yolcu almanın yasak olduğu gerekçesi ile Baykal ve iki oyuncu arkadaşını havaalanının çıkış kapısı önünde alabileceğini söyledi. Çıkışa kadar yürümek zorunda kalan 68 yaşındaki yaşadıklarını videoya kaydetti.

"3 KADIN YÜRÜYORUZ, TAKSİ ÖNDEN GİDİYOR"

Yürümek zorunda kaldığı mesafenin 1,5 kilometre olduğunu söylediği videoda sık sık havaalanı çıkışı ve terminal binalarını gösteren Baykal, şu ifadeleri kullandı:

"Bakın uzaktaki binadan itibaren yürüyoruz. Taksiler bagajı alıyorlarmış, fakat yolcuyu alamıyorlarmış. İlerideki güvenlik kapısına kadar yürütüyorlar müşteriyi. Nedir bu rezalet, nereden kaynaklanıyor dediğimde de efendim Denizli Belediyesi'nin bir emri bu diyorlar. Böyle şey görülmüş mü? Birisi bana bunu anlatsın. Halimize bakın üç kadın Denizli'ye indik. Tiyatro oyunumuz var. Ta ileride gördüğünüz ışıklardan yani şuradan 1,5 kilometre yol yürüyorsunuz. Taksi önden gidiyor bavullarınızı aldı. Biz yürüyoruz. Böyle bir şey nerede görülmüş yani. Ben hayatımda dünyanın hiçbir yerinde böyle kepazelik görmedim."

Sanatçı ‘böyle rezillik görmedim' başlığıyla yaptığı paylaşıma ise şu notu düştü:

"İstanbul'dan Denizli havalimanına iniyorsunuz… Taksiler orada bekliyor. Taksiyle anlaşıyorsunuz. Tam bineceksiniz taksi şoförü diyor ki; ‘binemezsiniz, ben bagajlarınızı alırım sizler yürüyerek güvenlik kapısına gelin güvenlikten alırım sizi' diyor…

Allah aşkına dünyanın neresinde var böyle bir durum… Var da ben mi bilmiyorum? Hastası var, yaşlısı var, engellisi var, hamilesi var… Olacak iş midir bu soruyorum sizlere…. Neyse, 1,5 – 2 km yolu yürüyerek güvenlik kapısına geliyoruz.

Tuttuğumuz araçta bizi takip edip yanımızda geliyor. Güvenlikte görevli polislere soruyorum nedir bu rezalet diye? Aldığım cevap şu; Melek hanım bizimle yani emniyetle ilgili bir durum değil…

Bu tamamen Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve Denizli Belediyesi'nin uyguladığı bir durumdur. Maalesef 2 senedir de durum böyle diyor… Gerçekten şaşkınım sinirliyim ve üzgünüm Vatandaşın durumu içler acısı… Vatandaş her zaman olduğu gibi cezalandırılıyor…"

Ünlü sanatçıdan havaalanında taksi isyanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

alpabi ~ 1 yıl önce
Olayın mantığı nedir acaba? Havalimanından taksinin müşteri alamaması nedendir? Acaba havalimanı taksi kooparatifine üye olmayasn bir taksi mi idi? AHL ya sa Sabihada da öyledir ya. Sadece Havalimanı kooparatifine üye olan taksiler yolcu alabiliyor havalimasnından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık ~ 1 yıl önce
İnsanları taksiye bindirtmemek için ne kadar saçmalayabilirsiniz acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh be ~ 1 yıl önce
Dünyada ne kadar abuk sabuk iş varsa hepsi burada bolca mevcut hamdolsun. Sonra dünya bizi kıskanıyor,dünya bizim neyimizi kıskansın,saçma sapan uygulamalarımızı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 1 yıl önce
alana uber çağrırsın , efendi gibi basar gidersin , taksi de beklesin babaeskiye müşteri götürecem diye , ama nerde öyle memleket ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesele Denizli Halki ~ 1 yıl önce
Denizli halkı içinde demek ki bir tane akıllı adam yok, buradan bunu anlıyoruz. En alt makamdan, en üst makama kadar... Yazıklar olsun bunu yapanı tekrar seçerseniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malesef ~ 1 yıl önce
Tüm hava limanlarında uygulanan . Adaletsiz bir uygulama ben istediğim taxiye binerim. Yolcu bırakan taxilere bindirmiyorlar kısa mesafe diye homur homur bilerek kötü araba kullanıyorlar. Yolcu alan taxilere ceza yazıyorlar saçma sapan işler rant adına halkı zor mağdur ediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denizli bld ~ 1 yıl önce
Bi zahmet chpli belediye başkanına sorun "niye ? " diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denizli belediyesi ~ 1 yıl önce
Durumunuz hakikaten vahim. Denizlide belediye başkanı ak partili. Yaparsa akp yapar değil mi? Yapmış işte. Biraz okuyun ne olur
Yassah ~ 1 yıl önce
Yassah gardasim yassah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksi ~ 1 yıl önce
Her yerde aynı rezillik. Ayıp değil mi kadınlara ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çürümüş ~ 1 yıl önce
BU DHMI varya heryerde yolcuya çalısana zorluk çıkaran bir kurulustur buna bir el atsın tam secım arıfesınde hukumet vatandas kardesım siz vatandastandan dahamı önemlisiniz zaten aksama kadar yatıyorsunuz yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000