27 Mayıs 2022, Cuma 17:28:18

Valilikten Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili açıklama

Rize-Artvin Havalimanı'nda uçak sefer sayılarının artırılacağı bildirildi.
  • Fiyatlar uçtu evet şirketler azaldı kim var thy var Anadolu jet Pegasus ve SunExpress var onur Air vardı hani nerede 2 yıldan buyana hiç bir ses yok kimse çıkıp da ne oldu bu kadar çalışan sesimizi duyun artık
  • Sefer sayılarının artırılması ile beraber sefer saatlerinin de isabetli yapılması çok önemli. Ayrıca sadece İstanbul ve Ankara uçuşları kafi değildir, ilk etapta Ege ve Akdeniz bölgelerine de direkt uçuşların olaması özellikle yaz aylarında çok verimli olacaktır.
  • vay be günde 4 sefere çıkıyor, sonra demeyin memleket açlıktan kırılıyor diye,
  • Ha gayret Rize ve Artvinliler.. cikacak garanti sayisi :)
  • İsterseniz 10a çıkarın seferleri ne olacak? Yolcu yok. Kırk kere yazıldı kamuoyunda tartışıldı. Atıl ve siyasi havalimanı. Yürümez bu iş. Allahtan 2023 de orasını millet bahçesi yapacaklar
  • Trabzon seferleri Rizenin açılmasıyla artık dolu değil. Çünkü yolcu Rize Artvin yolcusu oldukça fazla var. . Bu nedenle birkaç sefer trabzondan alınıp Rizeye kaydırılmalı.
  • hi hi evet. Arttirin arttirin. 1-2 ay ucak gorsun millet. Sonrasi zarar zaten.

Rize-Artvin Havalimanı'nda uçak sefer sayılarının artırılacağı bildirildi.

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan, Rize-Artvin Havalimanı'na perşembe ve cumartesi günleri 1 sabah seferi düzenlendiği, bu sayının 2 Haziran'dan sonra sabah ve akşam olmak üzere 2'ye çıkarılacağı belirtildi.

İstanbul Havalimanı'ndan sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 sefer düzenlendiği, bu sayının da 1 Haziran'dan sonra gece seferinin eklenmesiyle 4'e yükseleceği vurgulandı.

Açıklamada, Rize-Artvin Havalimanı'na 2 Haziran'dan itibaren İstanbul Havalimanı'ndan 4, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 2, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan da 1 olmak üzere 7 sefer düzenleneceği kaydedildi.

İstanbul Havalimanı'ndan, Rize-Artvin Havalimanı'na hafta içi yapılan seferlerde doluluk oranının yüzde 70, hafta sonunda ise yüzde 90'ın üzerinde olduğu aktarıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılan seferlerde doluluk oranının yüzde 90'ın üzerinde, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda ise doluluk oranının yüzde 60 olduğuna dikkat çekildi.

HAVAŞ'ın taşımacılık hizmetini genişlettiğinin de altı çizilen açıklamada, 1 Haziran'dan itibaren Kalkandere, Kendirli, İyidere ilçe sınırından Rize-Artvin Havalimanı'na servis hizmeti verileceği belirtildi.

Valilikten Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Onur zede ~ 2 yıl önce
Fiyatlar uçtu evet şirketler azaldı kim var thy var Anadolu jet Pegasus ve SunExpress var onur Air vardı hani nerede 2 yıldan buyana hiç bir ses yok kimse çıkıp da ne oldu bu kadar çalışan sesimizi duyun artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rize Artvin Havalimanı ~ 2 yıl önce
Sefer sayılarının artırılması ile beraber sefer saatlerinin de isabetli yapılması çok önemli. Ayrıca sadece İstanbul ve Ankara uçuşları kafi değildir, ilk etapta Ege ve Akdeniz bölgelerine de direkt uçuşların olaması özellikle yaz aylarında çok verimli olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumum ~ 2 yıl önce
vay be günde 4 sefere çıkıyor, sonra demeyin memleket açlıktan kırılıyor diye,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 2 yıl önce
Ha gayret Rize ve Artvinliler.. cikacak garanti sayisi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiye ~ 2 yıl önce
Havalimanini devlet yaptı ne garantisi
Valilik ~ 2 yıl önce
İsterseniz 10a çıkarın seferleri ne olacak? Yolcu yok. Kırk kere yazıldı kamuoyunda tartışıldı. Atıl ve siyasi havalimanı. Yürümez bu iş. Allahtan 2023 de orasını millet bahçesi yapacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 2 yıl önce
Trabzon seferleri Rizenin açılmasıyla artık dolu değil. Çünkü yolcu Rize Artvin yolcusu oldukça fazla var. . Bu nedenle birkaç sefer trabzondan alınıp Rizeye kaydırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 2 yıl önce
hi hi evet. Arttirin arttirin. 1-2 ay ucak gorsun millet. Sonrasi zarar zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000