19 Temmuz 2019, Cuma 08:49:10

Yolcu beraberinde getirilen telefon harcına büyük zam!

Yurt dışından yolcu beraberinde getirilen cep telefonu maktu harç tutarı, 500 liradan bin 500 liraya yükseldi. Buna göre cep telefonu maktu harç oranı yüzde 200 artmış oldu.
  • SAÇMALIK!
  • Nasil hakediliyorsak oyle yonetiliyoruz su egitimim bitsin de tk tarafindan bence beles verilen sonra ceker giderim baska bir ulkeye pesimden kossun dursunlar eskiden geme de calisirkene de ayni seyi dusunurdum simdi daha cok dusunur oldum edremitten selam
  • Herkesin kölesi oldun bir tek halkına boyun egmedin. Nooldu??? Dayanamadın mı telefon şirketlerinin baskısına.... seçimlerde de onlardan oy istersin artık. Zira halk uyandı.
  • Gayet yerinde bir uygulamadır, destekliyorum. Her altı ayda bir telefon değiştirip döviz kaybına sebep verenler başka türlü akıllanmayacaktı. İhracatımız ithalatı geçmeye başlayana kadar bu tür koruma önlemleri alınması doğru ve gereklidir. Her habere mal bulmuş mağribi gibi atlayan kıt akıllı muhaliflere itibar etmeyiniz. Her aklı başında ülke bunu yapar ve yapması mecburidir. Amerika bile çin ürünlerine milyarlarca dolarlık ek vergiyi bir anda getirmiştir.
  • liyakatsiz vakifci partici GM personeli dahi haberi begenmedi sigara zone da konusup duruyorlardi
  • mevcut hukumetin yapabildikleri trafik cezasi kopru otoban gecisleri imar barisi vergiler ve simdide tlfona 1500
  • Ameriga bizi gısganeyo
  • Uyanın artık.. denizi bitirdiler..! Para bittiiiiiiiiiiii..! Ey çıkarı için birilerinin peşinde koşan akılsızlar, geleceği satanlar; yiyecek kırıntınız kalmayacak.! Sonranız bittiiiiiii.! Bırakın artık bu ülkeyi mahvetmeyi , biraz olsun ülkeninizi düşünmeye başlayın...tamamen bitmeden.!
  • Devlet hazinesini calandan alin Imamlar, biz garibanlardan degil
  • Menderes'den beri Amerika ve avrupa'nın adamı olmuş siyasal islamcılar,kutsal değerleri çıkar,para,makam için sömürüp,kendilerini ve çevrelerini zengin eden iktidarlar sayesinde ekonomik,sosyal,toplumsal olarak bu rezil haldeyiz ama hep aynı zihniyete oy verip durmuşuz hala daha veriyoruz, biz herşeye müstehakız...

Yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcı tutarının yeniden belirlenmesine ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre; Harçlar Kanunu’na bağlı (8) sayılı tarifenin ‘VIII- Yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcı’ başlıklı bölümün (1) numaralı fıkrasında yer alan maktu harç tutarı bin 500 lira olarak yeniden belirlendi.

Söz konusu tutar, 8 Kasım 2018 tarihinde yayımlanan kararla 170,7 liradan 500 liraya çıkarılmıştı.

İşte o karar metni:

Yolcu beraberinde getirilen telefon harcına büyük zam!

Yorumlar Tüm Yorumlar (69)

@ ~ 5 yıl önce
SAÇMALIK!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Balikesirli ~ 5 yıl önce
Nasil hakediliyorsak oyle yonetiliyoruz su egitimim bitsin de tk tarafindan bence beles verilen sonra ceker giderim baska bir ulkeye pesimden kossun dursunlar eskiden geme de calisirkene de ayni seyi dusunurdum simdi daha cok dusunur oldum edremitten selam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reisim ~ 5 yıl önce
Herkesin kölesi oldun bir tek halkına boyun egmedin. Nooldu??? Dayanamadın mı telefon şirketlerinin baskısına.... seçimlerde de onlardan oy istersin artık. Zira halk uyandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru karar ~ 5 yıl önce
Gayet yerinde bir uygulamadır, destekliyorum. Her altı ayda bir telefon değiştirip döviz kaybına sebep verenler başka türlü akıllanmayacaktı. İhracatımız ithalatı geçmeye başlayana kadar bu tür koruma önlemleri alınması doğru ve gereklidir. Her habere mal bulmuş mağribi gibi atlayan kıt akıllı muhaliflere itibar etmeyiniz. Her aklı başında ülke bunu yapar ve yapması mecburidir. Amerika bile çin ürünlerine milyarlarca dolarlık ek vergiyi bir anda getirmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ampuller ~ 5 yıl önce
liyakatsiz vakifci partici GM personeli dahi haberi begenmedi sigara zone da konusup duruyorlardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 5 yıl önce
mevcut hukumetin yapabildikleri trafik cezasi kopru otoban gecisleri imar barisi vergiler ve simdide tlfona 1500

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hülloooooo ~ 5 yıl önce
Ameriga bizi gısganeyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
Uyanın artık.. denizi bitirdiler..! Para bittiiiiiiiiiiii..! Ey çıkarı için birilerinin peşinde koşan akılsızlar, geleceği satanlar; yiyecek kırıntınız kalmayacak.! Sonranız bittiiiiiii.! Bırakın artık bu ülkeyi mahvetmeyi , biraz olsun ülkeninizi düşünmeye başlayın...tamamen bitmeden.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmf ye ~ 5 yıl önce
Kul köle mi olduk.. Olaylara biraz objektif bakın.. Şu an dünyanın sayılı ekonomileri arasındayız.. Doğru pazarda pahalılık var.. Ancak ülkede ne eksik.. Kimin neye ihtiyacı var.. Evinde kaç nüfus varsa o kadar akıllı telefon var. Uçaklar ful dolu. Arabalar desen herkesin var. Ee o kadar bolca harcarken sesi çıkmayanlar şimdi boşuna söylenmesin. Savunma sanayisinde gelişmek için biraz ekonomi şaştı kabul ama sancısız doğum bile olmuyor..
Calinan ~ 5 yıl önce
Devlet hazinesini calandan alin Imamlar, biz garibanlardan degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haraç ~ 5 yıl önce
Menderes'den beri Amerika ve avrupa'nın adamı olmuş siyasal islamcılar,kutsal değerleri çıkar,para,makam için sömürüp,kendilerini ve çevrelerini zengin eden iktidarlar sayesinde ekonomik,sosyal,toplumsal olarak bu rezil haldeyiz ama hep aynı zihniyete oy verip durmuşuz hala daha veriyoruz, biz herşeye müstehakız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000