12 Ekim 2021, Salı 09:00:37

Yolcu uçağı restorana dönüştürüldü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan ve vatandaşlara hizmet vermek için kafe ile restoran haline getirilen Airbus 300B4-203 tipi yolcu uçağı törenle açıldı.
  • Böyle kafalara uçak vs satmayın ne olur ya. Şu yaptıklarına bakın. Ayıptır
  • kıraathane ? hay allahim....
  • Ayıptır yaw biraz yaratıcı olun. İBB den örnek alın allahaşkına

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan ve vatandaşlara hizmet vermek için kafe ile restoran haline getirilen Airbus 300B4-203 tipi yolcu uçağı törenle açıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hurdaya çıkarıldıktan sonra satın alınan Airbus 300B4-203 tipi yolcu uçağı, vatandaşlara hizmet vermesi için Aziz Duran Parkı'nda kafe restoran haline getirildi.

Yapımı ve iç dizaynı tamamlanan uçak, gerçekleşen törenle hizmete başladı.

“BU UÇAĞI İNDİRDİK AMA KALDIRMAYACAĞIZ”

Açılış töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Bir yandan alt yapı, diğer yandan üst yapı çalışmalarımız, bir yandan sosyal çalışmalarımız, tarımsal faaliyetlerimiz ve şehrimize değer katarak, sosyal aktivitemizi artıracak faaliyetlere devam ediyoruz. 20 dakikalık mesafede Cengiz Topel Havaalanı var, 1 saat mesafede İstanbul’da Sabiha Gökçen Havalimanımız var. Buralardan uçaklar kalkıyor, Sakarya’ya bu uçağı indirdik ama kaldırmayacağız.

Ama içeride simülasyon var, simülasyon ile Sabiha Gökçen’den uçağı kaldırıyoruz, Sapanca Gölü’nde tur atıyor, Sakarya’yı gezdiriyor ve tekrar Sabiha Gökçen’e indiriyoruz. 400 yolcu kapasitesine sahip uçağımızı kısmen kıraathane kısmen de restoran olarak değerlendirdik. 100 koltuklu bir kıraathane ve restoranı şehrimize kazandırdık. Burada gençlerimiz, orta yaşlılarımız ve orta yaşımızın üzerinde olan büyüklerimiz gelerek kahvesini içecekler, isterlerse yemeklerini yiyecekler, kitap okuyacaklar, sohbet edecekler. Bir uçakta olandan daha fazlasını içeride göreceksiniz. Ben bu uçağımızın şehrimizin en güzel, en merkezi yerinde olduğunu söyleyerek, hizmetimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Sakarya’da hayata geçirilen projenin vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunan Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım da “Çok güzel eser ve proje. Başkanımız Ekrem Yüce’nin vizyonuna ve şehrimize yakışır bir proje. Önemli bir vitrin işlevi görecek inşallah. Başkanımız uçak kalkmayacak dedi ama inşallah Sakarya'mız uçuşa geçecek. Sakarya şu anda Türkiye’nin en potansiyelli şehri. Gelişmeye açık bir şehir ve zirveleri hak eden bir şehir. İnşallah şehrimiz bu projeler ile birlikte hak ettiği yere gelecektir.

Şimdiye kadar çok kıymetli eserler yapıldı, şehrin yaşanabilir kılınabilmesi açısından. Gerek alt yapı gerekse diğer belediyecilik hizmetler ile birlikte merkezi hükümetimizin yaptığı hizmetler gerçekten faaliyete geçti. Çok güzel projeler var, onları takip ediyor ve değerlendiriyoruz. Bunlar ile birlikte inşallah şehrimiz bir dünya kenti bir dünya markası haline gelecektir. Şehrin kalbine yapıldı bu proje, ulaşılabilir bir noktada. Otopark sorunu olmayan, herkesin yürüyerek gelebileceği lokasyon olarak ta güzel bir yerde. Başkanımız bu konseptte Türkiye’de ilk proje olduğunu söyledi, bizim şehrimize de bu tür projeler yakışır.” diye konuştu.

 

Yolcu uçağı restorana dönüştürüldü

Yorumlar

Satmayın ~ 2 yıl önce
Böyle kafalara uçak vs satmayın ne olur ya. Şu yaptıklarına bakın. Ayıptır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 2 yıl önce
kıraathane ? hay allahim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıptır ~ 2 yıl önce
Ayıptır yaw biraz yaratıcı olun. İBB den örnek alın allahaşkına

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000