28 Ocak 2021, Perşembe 09:37:48

YOTEL İstanbul Havalimanı'nda yüzde 50 artış bekliyor

YOTEL İstanbul Havalimanı Genel Müdürü Bora Göymen, geçen seneye göre cirolarını yüzde 50 artırmayı, doluluk oranında ise yüzde 85-90'ları hedeflediklerini bildirdi.
  • Istanbul havalimanında her sene oldugu gibi bu senede toplu işten çıkarmalar olacakmış.bence ilk iş hiç bir işe yaramayan emekli rütbelilerden başlayın gariban işcinin 3 katı maaş alıyorlar kaymagi yiyorlar
  • İga ceosu cıkar 2020 son ayları bitecek virüs demişti bu genel müdür çıkıp %85 doluluk diyor...iga yemek şirketi yemeklere ne katıyor acaba ??
  • Sektöre tepeden inme girersen böyle komik açıklamalar yaparsın
  • Bora bey fiyatları biraz düşür çok pahalı bu ne ya

YOTEL İstanbul Havalimanı Genel Müdürü Bora Göymen, geçen seneye göre cirolarını yüzde 50 artırmayı, doluluk oranında ise yüzde 85-90'ları hedeflediklerini bildirdi.

Göymen, havalimanında görev yapan basın mensuplarının katıldığı toplantıda, 2020'nin birçok sektör için zor bir yıl olduğunu söyledi.

Turizm sektörü içinde olmaları nedeniyle bazı zorluklar yaşadıklarını ifade eden Göymen, buna rağmen geçen yıl Utah, Glaskow, Londra ve Washington'da otel açtıklarını belirtti.

Bora Göymen, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle oluşan krizi en az hisseden yerlerin başında havalimanı otellerinin geldiğini kaydetti.

Tatmin edici bir yıl geçirdiklerini ifade eden Göymen, "Koronavirüs sürecinde Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından 'Güvenli Turizm Sertifikası' çalışmaları yapıldı. Bence çok önemli. Bu sertifikayı ilk alan otellerden biri de biziz. Seyahatin, turizmin başlangıç noktası havalimanlarıdır. Burada iş olmazsa diğer alanlar yavaştır anlamı çıkıyor." diye konuştu.

Göymen, Avrupa'da en fazla yolcu sayısına ulaşan önemli bir havalimanında bulunduklarını, bu sayede ayakta kalmayı başardıklarını belirtti.

"Koronavirüs öncesine göre konaklama sürelerimiz arttı"

Covid-19 aşısının vakaları azaltmasıyla işlerin düzelmesini beklediklerini dile getiren Göymen, şöyle devam etti:

"2021 yılında geçen yıla göre cironun yüzde 50 artacağını düşünüyoruz. Doluluk oranında ise yüzde 85-90'ları hedefliyoruz. Uçuşlardaki limit ve kısıtlamalardan dolayı yolcular daha fazla kaldılar. Koronavirüs öncesine göre konaklama sürelerimiz arttı. Çünkü genelde yolcular, uçuşu beklemek zorunda kalıyorlar. Çalışanlarımızla beraber sıra bizlere gelirse tabii ki aşı olmak isteriz. Çünkü faydası var. Turizmde görev alan kişiler de bundan faydalanırlarsa bunun faydalı olacağını düşünüyorum."

Bora Göymen, yolcu hareketliliğinin artmasında "Güvenli Turizm Sertifikası'nın çok büyük etkisi olacağını bildirdi.

Bu yıldan çok ümitli olduklarını kaydeden Göymen, "Ülkemizde ve dünyada aşıların başlamış olması ümitli olmamızın en önemli nedeni. Öncelikli amacımız hem kara hem hava tarafındaki otellerimizde misafir memnuniyeti odaklı, kendilerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan bir hizmet sunmak. Bu sene ciroda 2020'deki başarımızın üstünde bir performans göstermeyi ve yüzde 50'lik bir artış elde etmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

YOTEL İstanbul Havalimanı'nda yüzde 50 artış bekliyor

Yorumlar

Hızır yunus ~ 3 yıl önce
Istanbul havalimanında her sene oldugu gibi bu senede toplu işten çıkarmalar olacakmış.bence ilk iş hiç bir işe yaramayan emekli rütbelilerden başlayın gariban işcinin 3 katı maaş alıyorlar kaymagi yiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka yapıyor iga yine ~ 3 yıl önce
İga ceosu cıkar 2020 son ayları bitecek virüs demişti bu genel müdür çıkıp %85 doluluk diyor...iga yemek şirketi yemeklere ne katıyor acaba ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YaZık ~ 3 yıl önce
Sektöre tepeden inme girersen böyle komik açıklamalar yaparsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacit ~ 3 yıl önce
Bora bey fiyatları biraz düşür çok pahalı bu ne ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000