31 Ekim 2012, Çarşamba 08:58:59

HERKES BU GÖRÜNTÜLERİ KONUŞUYOR

Londra Heathrow Havalimanı'na peş peşe inmek isteyen uçakların görüntüleri ilgi gördü.
  • Havacilikla alakasi olmiyanlar yorum yapmasa iyi olur yorum diye yazdiginin çamur atmak oldugunu bile bilmeyen arkadaslara neyazabilirizki.LHR şuan enkisa araliklarla ucak indiren ve paralel pist kullandigindan kuyruk turbulansi yuksek olan bir meydan. Tabiki ucaklar arasi mesafe suratle kontrol ediliyor her ucak ayni suratle yaklasiyor İLS yaklasmasinda inis takimlari acik ucak 7 mil ve altinda demektir S turn yapmaz İLS hattindan cikamaz alkol lisans kaybi demektir ucagin wake turbulansdaki hareketi anlamayana boyle yorum yaptirir.saygilarimla..
  • hmm olabilir mantıklı.bende laf olsun diye sarhoş dedim zaten.tabiki değildir.pilotlara saygımız var.güzel sallıyodu ama uçağı beşik gibi.
  • Ordaki Video orijinal kisiden degil !!! http://www.youtube.com/watch?v=fgHjVvqLXV8 orijinal video bu ^^^^
  • 747 nin pilotu sarhoştu kesin.ne kadar çok yalpaladı öyle.pisti doğru dürüst hizalayamadı bile.bide uçaklar arası mesafe çok yakın göründü bana.burdan ben bakınca sanki istanbula inen uçaklar arası mesafe daha fazla.
  • helal olsun ya süper görüntü o kuledeki çabları görmek isterdim ve apronu :D
  • iyiymiş ya:) iyide herkes niye konuşsun ki bu görüntüleri.heran yaşanan olayların biraz hızlandırılmış hali.ama ben severim uçakların iniş-kalkışlarını izlemeyi.yan rüzgarda inişlerde klas hareketler görmek mümkün.
  • Çocuk güzel görüntüler gerçekten müziği de insanın ruhunu okşuyor.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki 6 ana havalimanından biri olan, Londra Heathrow Havalimanı'na peş peşe inmek isteyen uçakların görüntüleri ilgi gördü.

Kamera ile görüntülenen ancak montaj sırasında hızlandırılan görüntülerde uçakların inmek için sıraya girmeleri ilginç görüntü oluşturdu.

Uluslararası yolcu trafiğine göre dünyanın en işlek, toplam yolcu trafiğine göre ise dünyanın en işlek ikinci havalimanı olan 1930 yılında kurulan ve şu anda 5 terminali bulunan Londra Heathrow Havalimanı'nı, yılda yaklaşık 67 milyon yolcu kullanıyor.

İŞTE KEYİFLE İZLEYECEĞİNİZ O GÖRÜNTÜLER

HERKES BU GÖRÜNTÜLERİ KONUŞUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

747 kpt. ~ 11 yıl önce
Havacilikla alakasi olmiyanlar yorum yapmasa iyi olur yorum diye yazdiginin çamur atmak oldugunu bile bilmeyen arkadaslara neyazabilirizki.LHR şuan enkisa araliklarla ucak indiren ve paralel pist kullandigindan kuyruk turbulansi yuksek olan bir meydan. Tabiki ucaklar arasi mesafe suratle kontrol ediliyor her ucak ayni suratle yaklasiyor İLS yaklasmasinda inis takimlari acik ucak 7 mil ve altinda demektir S turn yapmaz İLS hattindan cikamaz alkol lisans kaybi demektir ucagin wake turbulansdaki hareketi anlamayana boyle yorum yaptirir.saygilarimla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
hmm olabilir mantıklı.bende laf olsun diye sarhoş dedim zaten.tabiki değildir.pilotlara saygımız var.güzel sallıyodu ama uçağı beşik gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak Y. ~ 11 yıl önce
Ordaki Video orijinal kisiden degil !!! http://www.youtube.com/watch?v=fgHjVvqLXV8 orijinal video bu ^^^^

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
747 nin pilotu sarhoştu kesin.ne kadar çok yalpaladı öyle.pisti doğru dürüst hizalayamadı bile.bide uçaklar arası mesafe çok yakın göründü bana.burdan ben bakınca sanki istanbula inen uçaklar arası mesafe daha fazla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
sarhostu dedigin 747 one-one s turn yapıyo ki teker i gec koysun .ondekine gore daha hizli mesafeyi acmak icin
helal olsun ~ 11 yıl önce
helal olsun ya süper görüntü o kuledeki çabları görmek isterdim ve apronu :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
iyiymiş ya:) iyide herkes niye konuşsun ki bu görüntüleri.heran yaşanan olayların biraz hızlandırılmış hali.ama ben severim uçakların iniş-kalkışlarını izlemeyi.yan rüzgarda inişlerde klas hareketler görmek mümkün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden mi?... ~ 11 yıl önce
Trafiği farkedememişsin sanırım hocam. Hızlandırılmış bile olsa kaç tane havalimanında bu kadar yoğun bir iniş trafiği görebilirsin ki...
Sütçü Beygiri ~ 11 yıl önce
Çocuk güzel görüntüler gerçekten müziği de insanın ruhunu okşuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000