22 Nisan 2011, Cuma 08:14:12

PASKALYA'DA 600 BİN YOLCU GEÇECEK

Türkiye, İngiliz pazarını canlandırılmak için yeni bir tanıtım atağı başlatmaya hazırlanırken İngiltere'de Paskalya döneminin kazanan destinasyonu İspanya oldu.
  • Bank holiday özel bir tatil değildir. İngiltere'de "Resmi Tatil" manasına gelir
  • ÜLKEMİZ İÇİN DAHA ÇOK YAPACAK İŞİMİZ VAR. NE OLUR ŞU GÜNLÜK SEN BEN KAVGALARINDAN UZAKLAŞSAK , DÜNYA VE TÜRKİYE REALİTELERİNE KAFA YORSAK. TATİL, İNSANLAR İÇİN İHTİYAÇ VE GİDİYORLAR, TÜRKİYE'YE GETİRMEK BİZİM İŞİMİZ....
İngiltere'de 2 milyon kişinin Paskalya döneminde tatile çıkması bekleniyor. Paskalya döneminin en çok talep gören destinasyonunun ise İspanya olduğu belirtiliyor.

travelweekly'de yayınlanan habere göre, toplam 11 gün sürecek paskalya ve ve "Bank Holiday" tatili için Kanarya Adaları, Coste del Sol en çok rezervasyon alan destinasyonlar olarak ön plana çıktı. Ucuz fiyat arayanların tercihleri ise Mısır ve Tunus olurken aileler daha çok Florida'yı tercih ettiler.

Rezervasyon sayısı ile ön plana çıkan ilk 5 şehir ise Paris, Dublin, Amsetrdam, Roma ve New York oldu.

Yılbaşından bu yana en büyük uçuş trafiğine hazırlanan havalimanlarında ise hummalı bir çalışma hazırlık çalışması sürüyor. Heathrow Havalimanı'ndan söz konusu dönemde 600 bin kişinin uçması beklenirken Gatwick'ten 250 bin, Stansted 160 bin, Luton Havalimanı'ndan ise 105 bin yolcu tatile çıkacak.

Glasgow, Aberdeen ve Edinburg havalimanlarından 150 bin yolcu geçmesi beklenirken Manchester 125 bin Birmingham ise 65 bin yolcuya ulaşacak.Tren ve feribot seferlerinde de iki haftalık yoğun bir dönem yaşanması bekleniyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İngiliz Tur Operatörleri Birliği Başkanı (ABTA) John McEwan tatil talebine ilginin sevindirici düzeyde olduğunu belirtti.
PASKALYA'DA 600 BİN YOLCU GEÇECEK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bank holiday özel bir tatil değildir. İngiltere'de "Resmi Tatil" manasına gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÜLKEMİZ İÇİN DAHA ÇOK YAPACAK İŞİMİZ VAR. NE OLUR ŞU GÜNLÜK SEN BEN KAVGALARINDAN UZAKLAŞSAK , DÜNYA VE TÜRKİYE REALİTELERİNE KAFA YORSAK. TATİL, İNSANLAR İÇİN İHTİYAÇ VE GİDİYORLAR, TÜRKİYE'YE GETİRMEK BİZİM İŞİMİZ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000