04 Haziran 2008, Çarşamba 08:10:50

T-shirt yüzünden uçağa alınmadı!

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı'nda akıl almaz bir olay meydana geldi...
  • Bence ingiliz guvenlik gorevlilerine transformers izletsinler.
  • Resim varmış kusura bakmayın ama o resimse eğer o Autobot'ların (İyilerin) lideri Optimus Prime. Anlaşılan güvenlik görevlisi Transformers'dan bihabermiş.
  • Bu olay nerde meydana gelirse gelsin adı rezalettir. Hayır ne düşündüler onu da anlamadım. Megatron gelip uçağı indirir diye mi korktular? Bir de şu tişörtün resmini koysalar da bilseydik dünya hali belli mi olur British Airwayse işimiz düşer :)
  • Merak ettim. Paranoyak olan İngiliz güvenlik görevlileri bizim güvenlik görevlileri mi; yoksa bizim havaalanı güvenlik görevlilerini mi örnek alıyorlar? Yakında buradaki havaalanı güvenlik görevlileri ayakkabı boyasını veya saç kesimini beğenmedikleri yolcuları uçağa almazlarsa hiç şaşırmam.Bir onu yapmadıkları kalmıştı zaten.
  • Aynı olay Türkiye'de meydana gelse ve thy yetkilileri o yolcuyu ucağa almasa,en başta bizim medya daha sonra tüm dünya ayağa kalkar ....
  • Güvenlik yetkililerinin bu düşünceyle bu kişiyi uçağa almamasını çok komik buldum.

İngiliz milli havayolu şirketi British Airways ile Almanya'nın Dusseldorf şehrine gitmek üzere Terminal 5'e gelen 30 yaşındaki Brad Jayakody, üzerine giydiği t-shirt nedeniyle uçağa alınmadı.

Transformers çizgi filmindeki kötü robot karakterli t-shirt giyen Jayakody, havalimanındaki yetkililerce, tutuklamakla tehdit edip uçağa almadı. Brad Jayakody, Transformers baskılı t-shirtünü çıkarıp yenisini giyince uçağa alındı.

©AirportHaber.com

T-shirt yüzünden uçağa alınmadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Rumuz ~ 16 yıl önce
Bence ingiliz guvenlik gorevlilerine transformers izletsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kostok ~ 16 yıl önce
Resim varmış kusura bakmayın ama o resimse eğer o Autobot'ların (İyilerin) lideri Optimus Prime. Anlaşılan güvenlik görevlisi Transformers'dan bihabermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kostok ~ 16 yıl önce
Bu olay nerde meydana gelirse gelsin adı rezalettir. Hayır ne düşündüler onu da anlamadım. Megatron gelip uçağı indirir diye mi korktular? Bir de şu tişörtün resmini koysalar da bilseydik dünya hali belli mi olur British Airwayse işimiz düşer :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
Merak ettim. Paranoyak olan İngiliz güvenlik görevlileri bizim güvenlik görevlileri mi; yoksa bizim havaalanı güvenlik görevlilerini mi örnek alıyorlar? Yakında buradaki havaalanı güvenlik görevlileri ayakkabı boyasını veya saç kesimini beğenmedikleri yolcuları uçağa almazlarsa hiç şaşırmam.Bir onu yapmadıkları kalmıştı zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Aynı olay Türkiye'de meydana gelse ve thy yetkilileri o yolcuyu ucağa almasa,en başta bizim medya daha sonra tüm dünya ayağa kalkar ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maintenance Planner ~ 16 yıl önce
Güvenlik yetkililerinin bu düşünceyle bu kişiyi uçağa almamasını çok komik buldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000