09 Ocak 2014, Perşembe 11:18:02

SİNOP HAVALİMANI'NIN KODU DEĞİŞTİRİLDİ

Bir yıldan bu yana pist bakım onarım çalışmaları sebebiyle kapalı olan Sinop Havalimanı, yeni IATA kodu ile uçuşlara açılıyor. Sinop Havalimanı’nın rahatsızlık veren eski IATA kodu neydi, yeni kod ne oldu?
  • Orgi Ordu Giresun Havalimanı'nı da değiştirmişlerdi ayıptır diye sanki herkes biliyor nedir değildir boş muhabbetler ..
  • haberden daha garip...
  • Kışın genelde boş gidiyor.Bi ara gitmiştim A319 ile,uçakta 40 kişi bile yoktu,ama yazın dolu gider.Sinop turizm kenti sonuçta.
  • Airporthaber biraz geç kalmadı mı bu arada? Nop olalı cok oldu da. Ama 2 sene de olmadı tabi. Goteborg ornegini veren arkadaşı da alkışlıyorum :) biletler satışa başladı. Alabilirsiniz. Ben aldım şimdiden. Kampanya var hatta internetten 74 tl. Ilk uçakta ben de olacağım.
  • Yahu ne işşiz adamlarsiniz yaaaa. Bunu bile tartisma konusu yaptiniz. Yiyin birbirinizi. Size ne SIC olur KOK olur begenmez HOT olur GET olur cani istemez yine degistirirler. Işşiz muhabbeti sizinkisi
  • Ooo yıllar önce nop oldu
  • Kod değişeli 2 sene oldu. .
  • canim abicim veya kardesim ne alakasi var dunyada ASS veya FCK olması ile, adamlar zaten bunu önceden ön görmüş ve koymamış veya koydurmamış, senin aklın nerde idi şimdiye kadar SIC koymuşsun demezler mi adama sanki SIC kelimesin Türkiyede son iki yıldır var. Bu saatten sonra bence kahkaha ile gülerler. Bi daha saygılar o zaman size.
  • NOp = no problem ..güven veriyo %98.7 zamanında kalkış
  • Merak ediyorum IATA'ya neden değiştirmek istiyorsunuz dediklerinde SIC means... in Turkish mi dediler acaba?

Sinop Havalimanı pist bakım onarım çalışmaları sebebiyle bir yıllık aradan sonra 5 Şubat itibariyle yeniden uçuşlara açılıyor. THY’nin 5 Şubat’ta uçuşlara başlamasıyla tekrar faaliyete geçecek olan Sinop Havalimanı’nda önemli bir de değişiklik yapıldı.

Özellikle pilotlar arasında espri konusu olan Sinop Havalimanı’nın IATA kodu farklı bir kodla değiştirildi. Sinop Havalimanı’nın ‘SIC’ olan IATA kodu, ‘NOP’ olarak değiştirilirken, hem havaalanı çalışanları hem de pilotlar farklı anlamlar çıkarıldığı için rahatsızlık veren koddan da böylece kurtulmuş oldu.

SİNOP HAVALİMANI'NIN KODU DEĞİŞTİRİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Orgi Ordu Giresun Havalimanı'nı da değiştirmişlerdi ayıptır diye sanki herkes biliyor nedir değildir boş muhabbetler ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar ~ 10 yıl önce
haberden daha garip...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NOP ~ 10 yıl önce
Kışın genelde boş gidiyor.Bi ara gitmiştim A319 ile,uçakta 40 kişi bile yoktu,ama yazın dolu gider.Sinop turizm kenti sonuçta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bmx ~ 10 yıl önce
bende kışın uçtum boş gtiiğini görmedim yüzde 70 doluydu kışında yaşlılar kullanıyor.yıllık doluluk yüzde 80
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Airporthaber biraz geç kalmadı mı bu arada? Nop olalı cok oldu da. Ama 2 sene de olmadı tabi. Goteborg ornegini veren arkadaşı da alkışlıyorum :) biletler satışa başladı. Alabilirsiniz. Ben aldım şimdiden. Kampanya var hatta internetten 74 tl. Ilk uçakta ben de olacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
off beee ~ 10 yıl önce
Yahu ne işşiz adamlarsiniz yaaaa. Bunu bile tartisma konusu yaptiniz. Yiyin birbirinizi. Size ne SIC olur KOK olur begenmez HOT olur GET olur cani istemez yine degistirirler. Işşiz muhabbeti sizinkisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 10 yıl önce
Ooo yıllar önce nop oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kod değişeli 2 sene oldu. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASS yada FCK ~ 10 yıl önce
canim abicim veya kardesim ne alakasi var dunyada ASS veya FCK olması ile, adamlar zaten bunu önceden ön görmüş ve koymamış veya koydurmamış, senin aklın nerde idi şimdiye kadar SIC koymuşsun demezler mi adama sanki SIC kelimesin Türkiyede son iki yıldır var. Bu saatten sonra bence kahkaha ile gülerler. Bi daha saygılar o zaman size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nop ~ 10 yıl önce
NOp = no problem ..güven veriyo %98.7 zamanında kalkış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIC means... ~ 10 yıl önce
Merak ediyorum IATA'ya neden değiştirmek istiyorsunuz dediklerinde SIC means... in Turkish mi dediler acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000