27 Eylül 2014, Cumartesi 13:06:39

TEK TUŞLA EN YAKIN MEYDANA ULAŞACAKSINIZ

Havacılık ve tüketici marketleri için navigasyon ve iletişim cihazları tasarlayan, üreten ve pazarlayan Garmin, yeni ürünlerini Eker Havacılık ile birlikte Istanbul Airshow’da sergiliyor.
  • Garmin gibi mukemmel bir teknoloji varken biz hala sacma sapan FMS kullaniyoruz 80 li yillardan kalma. Bunu birileri ucaklarimiza uyarlasin yeter artik. Cebimizdeki telefon ucagin butun sistemlerinden daha kaliteli bir teknolojiye sahip

Havacılık sektöründeki pazar payını hızla artıran ABD'li Garmin'in Türkiye temsilciliğini yapan Eker Havacılık, üretici firmanın son teknoloji ürünlerini Istanbul Airshow’da kullanıcılarla buluşturuyor.

Eker Havacılık’ın sahibi Hüseyin Eker, özellikle pilotların büyük ilgi gösterdiği Garmin D2 Pilot Watch, VIRB kabin içi kamera ve dünyanın en iyi pilot kulaklıklarından biri olarak bilinen Bose’un A20 modelini AirportHaber’e anlattı.

Garmin D2 pilot saatinin özellikle acil durumlar için üretildiğini ifade eden Eker, “Bu saat sayesinde acil bir durumda en yakın meydana tek bir tuşla ulaşabiliyorsunuz. Eğer o meydanın sizin inişiniz için uygun olmadığını düşünüyorsanız kendi bildiğiniz bir meydanın ICAO kodunu girerek o meydana olan uzaklığınızı size gösteriyor ve oraya yönlendiriyor. Satış fiyatı 750 dolar olan bu saatimize pilotlar büyük ilgi gösteriyor. VIRB kabin içi kamerayı da özellikle uçuş okulları ile uçuş görüntülerini kaydetmek isteyenler tercih ediyor. VIRB ile D2 arasında da bağlantılı kurulabiliyor. Saat üzerinden kayıtları kontorl edebiliyor, ileri geri sardırıp kaydı durdurup yeniden başlatabiliyorsunuz. 1080p kalitede çekim yapabilen bu kamera 64GB hafıza kartı takılarak uzun süre kayıt alabiliyor. Cihazın fiyatı da 650 dolar” dedi.

BOSE A20 TÜRKİYE’DE

Dünyanın en iyi kulaklıklarından biri olarak bilinen Bose’un Türkiye temsilciliğini aldıklarını söyleyen Hüseyin Eker, “A20 şuanda piyasadasatılan en iyi pilot kulaklığı olarak biliniyor. Bu kulaklık dış sesi tamamen izole ediyor ve intercomdan gelen gürültü kirliliğini ortadan kaldırıyor. O kulaklığı da Türkiye’ye ilk getiren firma biz olduk. Pilotlar bu kulaklıklara yoğun ilgi gösteriyor. Çünkü diğer kulaklıklar zamanla duyma konusunda sıkıntılar yaratabiliyor. Biz de yurtdışında satılan bu ürünü 1000 Euro + KDV’lik satış fiyatıyla son kullanıcının ayağına kadar getirdik. Ürünle aynı zamanda müzik de dinleyebiliyorsunuz. Ancak kuleden herhangi bir talimat geldiğinde cihaz müziği otomatik olarak kesiyor ve kuleden yapılan konumayı kulaklığa veriyor” şeklinde konuştu.









©AirportHaber.com ÖZEL

TEK TUŞLA EN YAKIN MEYDANA ULAŞACAKSINIZ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Garmin gibi mukemmel bir teknoloji varken biz hala sacma sapan FMS kullaniyoruz 80 li yillardan kalma. Bunu birileri ucaklarimiza uyarlasin yeter artik. Cebimizdeki telefon ucagin butun sistemlerinden daha kaliteli bir teknolojiye sahip

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000