07 Mayıs 2020, Perşembe 13:27:23

İstanbul Havalimanı çevresindeki RES'lerin sökümü devam ediyor

İstanbul Havalimanı yakınında yer alan ve 12 türbinden oluşan Rüzgar Enerji Santralleri’nin (RES) söküm işlemleri devam ediyor.
  • Dünyanın en iyi hava alanlarından birini yaptık. İngiliz rahatsız, Fransız rahatsız, Alman rahatsız, FETÖ rahatsız, CHP rahatsız. Bir de bu troller rahatsız. Altı üstü 3-5 rüzgar enerjisi santralı. Sökülüp başka bir here monte edilecek. Rahatsızlığınıza bahaneler uydurmayın.
  • Enerji ve Res ihalesini,evvelki sene en çok ithalat yaptığımız Hollanda'nın şirketine vermişlerdi,hani Binali'nin çocuklarının gemicik işinde ortak oldukları var ya. Bilmem anlatabildim mi ?
  • İga ne derse o olur Arnavutköy civarında. İktidarın gebe kaldığı bir şirket ne de olsa!
  • Sökülen res lerin olduğu yer tekrar yeşillendirilip ağaçlandırılsın lütfen.
  • Madem tehlike yaratıyor 2 yıldır niye sökmezdiniz, bu kadar insanın canını tehlikeye attınız.hadi tehlikesi yoksa reklamla nereye kadar gidecek bu ceo..bırak bilen biri otursun gerçekten yazık.
  • ne gerek vardi sokulmesine ? ruzgar gulu vazifesi yapiyordu ))) gerci 50 knot ruzgarda moral bozmuyor degillerdi )))
  • yazık bu milletin parasına o havalimanı çokmu elzemdi.
  • O kadar ki , RES MES dinlemeden gereksiz yere bir meydan yapmışlar. O RESlerin maliyeti de milyarlıktır eminim. Buralara birşey olmaz niyetiyle oralara dikilmişler. Muhtemelen RANTı düşünmemişler.

İstanbul Havalimanı yakınında yer alan ve 12 türbinden oluşan Rüzgar Enerji Santralleri’nin (RES) söküm işlemleri devam ediyor. RES’ler, havalimanına çok yakın olduğu ve uçuş emniyetinin riske atılmaması için sökülüyor. Sökülen RES’ler drone ile havadan görüntülendi.

İstanbul Havalimanı yakınında yer alan ve 12 türbinden oluşan Rüzgar Enerji Santralleri’nin (RES) söküm işlemleri devam ediyor. RES’ler, havalimanına çok yakın olduğu ve uçuş emniyetinin riske atılmaması için sökülüyor. Türbinlerin önce pervaneleri sonrasında da merkezleri sökülüyor. Vinçlerin yardımıyla pervaneleri sökülen türbinlerin tamamen kaldırma işlemlerinin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Sökülen türbinler, Çatalca tarafına taşınacak. Sökülen RES’ler drone ile havadan görüntülendi.



İstanbul Havalimanı çevresindeki RES'lerin sökümü devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Kaan ~ 4 yıl önce
Dünyanın en iyi hava alanlarından birini yaptık. İngiliz rahatsız, Fransız rahatsız, Alman rahatsız, FETÖ rahatsız, CHP rahatsız. Bir de bu troller rahatsız. Altı üstü 3-5 rüzgar enerjisi santralı. Sökülüp başka bir here monte edilecek. Rahatsızlığınıza bahaneler uydurmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Res ~ 4 yıl önce
Enerji ve Res ihalesini,evvelki sene en çok ithalat yaptığımız Hollanda'nın şirketine vermişlerdi,hani Binali'nin çocuklarının gemicik işinde ortak oldukları var ya. Bilmem anlatabildim mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B747 ~ 4 yıl önce
İga ne derse o olur Arnavutköy civarında. İktidarın gebe kaldığı bir şirket ne de olsa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi bakalım yiğidim ~ 4 yıl önce
Sökülen res lerin olduğu yer tekrar yeşillendirilip ağaçlandırılsın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ah ~ 4 yıl önce
Madem tehlike yaratıyor 2 yıldır niye sökmezdiniz, bu kadar insanın canını tehlikeye attınız.hadi tehlikesi yoksa reklamla nereye kadar gidecek bu ceo..bırak bilen biri otursun gerçekten yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rihat ~ 4 yıl önce
2 yıldır 3.pist yapım asamasindaydi bu yüzden sokulmedi.. henüz faal olmayan pist kullanım için onay beklerken bu arada da bunlar sokuldu.onceki uçuşlar 1.ve 2. Pistlerde yapiliyor
kaptan ~ 4 yıl önce
ne gerek vardi sokulmesine ? ruzgar gulu vazifesi yapiyordu ))) gerci 50 knot ruzgarda moral bozmuyor degillerdi )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 4 yıl önce
yazık bu milletin parasına o havalimanı çokmu elzemdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahra ~ 4 yıl önce
Pistleri çoğu gibiler gibi demek dizede batmış Almanya Avrupa kuduruyor bu havaalanı oldu diye haydi onlar düşman dize ne oluyor kardeşim
ustekki ~ 4 yıl önce
kamuflajli muhalifi kimse anlamdi tabiiki. yeni moda muhalif olup akp agaziyla sacmalamak...
Volkan ~ 4 yıl önce
Tabikide elzem di sizin gibi geri kafalar yuzunden turkiyemiz bu durumda bir hayat sitandardi varsa ve bazi seylerin yenilenmesi gerekiyor ise yapilacak 20 sene sonra degisse idi geri kalmis olacaktik birde bu bakis acisindan bak bakalim
Yalaza ~ 4 yıl önce
O kadar ki , RES MES dinlemeden gereksiz yere bir meydan yapmışlar. O RESlerin maliyeti de milyarlıktır eminim. Buralara birşey olmaz niyetiyle oralara dikilmişler. Muhtemelen RANTı düşünmemişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi ~ 4 yıl önce
Sökülen RES'lerin Çatalca bölgesinde tekrar konuşlandırılacağı söyleniyor.
Komik ~ 4 yıl önce
RES IN OLDUĞU YERE HAVALIMANI MI YAPILIR.
Onur ~ 4 yıl önce
Bilader en basit bir olayda bile ortalığı karıştırıyorsunuz bir yerden başka bir yere naklediliyor bunun neresi rant senin için rant olmuş
Maliyet ~ 4 yıl önce
Bir tanesinin taşınması kaça sanıyorsunuz? Yeni temel atılıp montaj olacak ve kesinlikle ucuz bir ışlem değil. Sadece taşınıyor, sıkıntı yok davrananlar var burada. Neresinden baksan zarar ziyan oldu bu havalimanı.
Osman ~ 4 yıl önce
adamlar bunu lego sök tak zannediyorlar eski yerin çorak bırakılması yeni yerleri alt yapısı vinç taşıma vs giderleri külliyen zarar yazılır

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000