27 Mart 2023, Pazartesi 14:53:40

İstanbul Havalimanı günlük 1274 uçuş ile yine zirvede

İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 274 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. İstanbul'u 1204 uçuşla Londra'daki Heathrow Havalimanı takip ediyor.
  • İyi iyi iyi
  • troll maaşları yatmış galiba. 1-2 saat içinde beğeni ve eksileme sayıları hemen 100 leri geçiyor. sitede o kadar ziyaretçi yoktur. amerika avrupalılar kesenin ağzına açmış anlaşılan. Seçimi çok önemsiyorlar. Ama Erdoğanın dediği gibi, Topunuz gelsin...
  • Kime ne fayda patronların kafalarına akıyor tüm kazanç
  • Avrupalılar, buradaki satılmış yerli hainlerle birlikte gezi ihaneti olayları sırasında bu havalimanını yaptırmamak için boşuna uğaşmadılar. Akıllı adamlar. Başlarına geleceği biliyorlardı. Evet, Türkiyeyi kıskandıkları ve it gibi korktukları gün gibi gerçektir. Neyseki RTE'nin güçlü liderliği sayesinde bu engeller aşıldı. Bu muhteşem eser Türkiyeye hizmet etmeye başladı.
  • Yok bayram parası yok varsa yoksa bizden kestikleri netin karşılığı 10 bin vererek ben verdime getirmeleri bence bu sıralamadan önce gelir
  • Anca böyle şeylerle avunun, listedeki şehirler ve ülkelerin durumu da bizimki de ortada,sırf betonla,ederinin misli maliyetine havalimanı,yol,köprü yapmakla hangi ülke ileri gitmiş?
  • Atatürk'ü açtığımızda göreceğiz bakalım sizi, kim IGA'dan uçmaya devam edecek?!
  • Dün Esenboğa İstanbul TK 2151 uçuşunda kuş sürüsü yüzünden pisti pas geçip 20 dakika havada tur attı uçak yerde de 20 dakika park alanına ulaştı

İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 274 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. İstanbul'u 1204 uçuşla Londra'daki Heathrow Havalimanı takip ediyor.

İstanbul Havalimanı, Londra ve Paris'i geride bıraktı. Hava trafik yoğunluğu istatistiklerine göre Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde, Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu'nu yayımladı.

AVRUPA'NIN EN YOĞUN HAVALİMANI OLDU

Avrupa hava seyrüsefer teşkilatının raporunda 15 - 21 Mart 2023 dönemi hava trafik istatistiklerine göre, Türkiye günlük ortalama 2 bin 368 uçuş ile Avrupa'da en yoğun trafik hacmine sahip ülkeler arasında 6'ncı sırada yer aldı. Böylece 2019 yılı performansının da yüzde 6 oranında üstüne çıktı.

İSTANBUL HAVALİMANI LONDRA VE PARİS'İ GERİDE BIRAKTI

Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporuna göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1274 uçuş ile Avrupa ülkelerini geride bıraktı. Raporda İstanbul Havalimanı'nı 1204 uçuş ile Londra Heathrow, 1153 uçuşla Paris Charles De Gaulle Havalimanı takip etti.

İstanbul Havalimanı günlük 1274 uçuş ile yine zirvede

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

İyi ~ 1 yıl önce
İyi iyi iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alayınız gelsin ~ 1 yıl önce
troll maaşları yatmış galiba. 1-2 saat içinde beğeni ve eksileme sayıları hemen 100 leri geçiyor. sitede o kadar ziyaretçi yoktur. amerika avrupalılar kesenin ağzına açmış anlaşılan. Seçimi çok önemsiyorlar. Ama Erdoğanın dediği gibi, Topunuz gelsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patron ~ 1 yıl önce
Kime ne fayda patronların kafalarına akıyor tüm kazanç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarı ~ 1 yıl önce
Avrupalılar, buradaki satılmış yerli hainlerle birlikte gezi ihaneti olayları sırasında bu havalimanını yaptırmamak için boşuna uğaşmadılar. Akıllı adamlar. Başlarına geleceği biliyorlardı. Evet, Türkiyeyi kıskandıkları ve it gibi korktukları gün gibi gerçektir. Neyseki RTE'nin güçlü liderliği sayesinde bu engeller aşıldı. Bu muhteşem eser Türkiyeye hizmet etmeye başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarı yazana ~ 1 yıl önce
Ederinin kaç misline mal edilmesi ,ulaşımın zor olması, açıldıktan yıllar sonra metronun yapılması ve kirasını devlete ödememesi başarı mı? Avrupalı niye havalimanı yapılmasına karşı çıksın,kredi,borç,icatları onlardan alıyoruz,onların turistine,yatırımcısına,icatlarına muhtacız,bizden iyi pazar mı olur? Ayrıca güçlü lider ! sayesinde ekonomik,sosyal,ahlaki,ticari,güvenlik,adalet, liyakat her konuda iyice dibe doğru gidiyoruz,dış borç,cari açık,döviz kuru,işsizlik rekorlar kırıyor,alım gücü bitmiş,paranın değeri kalmamış,ülke yol geçen hanına dönmüş sen hala yalakalık peşindesin. Gerçi senin gibiler de haklısınız zira böyle sahibinin sesi olmasanız ne iş bulabilirsiniz ne para ne de dişleyecek kemik!
başarı'ya ~ 1 yıl önce
İga ve hemen her havalimanı ile benzeri şeylerin yapımında kullanılan malzemelerin,sistemlerin, teknolojinin çoğu avrupadan özellikle de bizi kıskanan Almanya'dan. İga işletme konusunda da Alman şirketlerden destek alıyor ama devlete olan borcunu ödemiyor,iktidar da sürekli erteliyor. Bahsettiğin zat sayesinde avrupa vatandaşlarının en ucuza tatil yapabildikleri,günü geçmiş kimlikle bile gelip,9 ay çıkmadan kalıp,vergisiz ev,arsa almalarına izin verilen ülkeyiz o halde avrupalı niye burada havalimanı yaptırmak istemesin?
başarı yazana cvp ~ 1 yıl önce
Bu havalimanı 22 milyar euroya ihale edildi. Yani yüklenici şirketler, havalimanını işletme hakkı için devlete 22 milyar euro ödeyecek. O zaman euro kuru 2.3 tl. İşletme süresi bitince havalimanı devlete devredilecek. Devletin kasasından bir kuruş çıkmadan bu havalimanı yaptırılmış oldu. Cahil cahil konuşuyorsunuz birşey bilmeden. Diğer muhalif zırvalarınıza cevap vermeye gerek bile yok. Türkiye 20 yıl önce RTE liderliğinde bu muhalif kesimi sırtından attığından beridir kendine geldi. Dünya ile rekabet etmeye başladı.
başarı cvp ~ 1 yıl önce
Asıl cahil sensin,euronun şimdi 20 tl üstüne çıkmasını marifet sanıyorsun be hey ahmak be hey gafil,iga yönetimi önce devlete ödemesini yapsın sonra olmayan aklınla yorum yap. Devlet iga'ya devlet bankalarından devlet,millet paralarıyla refinansman sağladı,yetmedi yolcu garantisi de verdi ve tutmadı,gir internete oku,gözünle tabii. Ayrıca muhalif zırva dediklerin gerçekler,ülkenin hali ortada,şakşakladığın zat koltuk uğruna bir zamanlar olamaz,olmaz dediği şeyleri bir bir yapıyor,ülkenin kendine gelen,dünya ile rekabet eder hali buysa durmak yok yalamaya devam ama dikkat bir yerlerin yara olmasın sonra ...
Başarı yazana cevaba cevap ~ 1 yıl önce
Analar ne yağcılar doğurmuş hey maşallah,çıkar uğruna ne utanıyor ne de sıkılıyorlar. Patenti bize ait katma değeri yüksek ne üretiyoruz da dünya ile rekabet ediyoruz? Türkiye ihracatı ithalata yani dışa bağımlı bir ülke,kendine geldiyse niye her açıdan yerlerde? Böyle abuk sabuk yorumlar yapıp iyice acınacak hale geliyorsunuz.
Ramazan kartı ~ 1 yıl önce
Yok bayram parası yok varsa yoksa bizden kestikleri netin karşılığı 10 bin vererek ben verdime getirmeleri bence bu sıralamadan önce gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havagazı ~ 1 yıl önce
Anca böyle şeylerle avunun, listedeki şehirler ve ülkelerin durumu da bizimki de ortada,sırf betonla,ederinin misli maliyetine havalimanı,yol,köprü yapmakla hangi ülke ileri gitmiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yüksekova ~ 1 yıl önce
Bir ülkenin ulaştırma alt yapısı olmazsa olmazdır,bu olmadan hiç bir yere gidemezsiniz;ulaşamadığın yer senin değildir.
yüksekova'ya ~ 1 yıl önce
Yorumda 'sırf' betonla vs denmiş. Ulaştırma altyapısı tabii önemli ama tek başına yeterli değil. Ve de gittin,ulaştın da ne oldu,Hatay'da fay hattında yapılan havalimanı yıkıldı, hastahaneler,devlet binaları da, hal ortada.
Yüksekova ~ 1 yıl önce
Depremde hiç bir yere ulaşamadılar oralar bizim değil miydi?
gittigidiyor ~ 1 yıl önce
Atatürk'ü açtığımızda göreceğiz bakalım sizi, kim IGA'dan uçmaya devam edecek?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 1 yıl önce
Sen git aç biz geliyoruz
TK yolcu ~ 1 yıl önce
Dün Esenboğa İstanbul TK 2151 uçuşunda kuş sürüsü yüzünden pisti pas geçip 20 dakika havada tur attı uçak yerde de 20 dakika park alanına ulaştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000