14 Temmuz 2021, Çarşamba 15:58:39

İstanbul Havalimanı'nda bayram yoğunluğu erken başladı

Bu yıl 20 Temmuz salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçirmek istemeyenler için tatil hazırlığı başladı.
  • Aaahhh keşke bizde bir bayram edebilsek ikramiyelerimiz geri gelsede
  • İş çook ama ikramiye yok
  • İkramiyeleri verinde bizde bayram edelim :)

Bu yıl 20 Temmuz salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçirmek istemeyenler için tatil hazırlığı başladı. Bayram tatilinin dokuz gün olacağının açıklanmasının ardından tatile gidecek vatandaşlar İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk oluşturdu.

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından, memleketlerine ve tatil beldelerine gitmek isteyen yolcular İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk oluşturdu.

Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenler nedeniyle İstanbul Havalimanı'na yolcu sayısı artmaya başladı.

Güvenlik kontrolünün ardından terminale giriş yapan yolcular, bilet ve valiz işlemleri için özellikle iç hat kontuarlarında yoğunluk oluşturdu.

Bayram tatilini memleketi Erzurum'da geçireceğini ifade eden Akif Gören "Tatil 9 gün ama benim 11 günlük tatilim var. Erzurum’a gidiyorum, sağlık çalışanıyım. Biletimi de önceden aldığım için hiçbir problem olmadı" dedi.

Çocuklarıyla birlikte Mardin’e giden Tenzile Toprak ise, "Annem rahatsızdı, onu görmeye gidiyoruz. Bayramı da fırsat bildik. Mardin’e gidiyoruz. Fiyatlar da çok yüksekti" şeklinde konuştu.

İstanbul Havalimanı'nda bayram yoğunluğu erken başladı

Yorumlar

Tgs ikramiye ~ 3 yıl önce
Aaahhh keşke bizde bir bayram edebilsek ikramiyelerimiz geri gelsede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
İş çook ama ikramiye yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bonus ~ 3 yıl önce
Son aylarda TGS alım varmı diye soran hiç yok;bundanmı acaba?
İkramiyeci ~ 3 yıl önce
İkramiyeleri verinde bizde bayram edelim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000