19 Mart 2021, Cuma 14:45:51

İstanbul Havalimanı'nda pandemi döneminin en yoğun günü

Koronavirüs salgının ardından tarifeli uçuşların kısa bir süre askıya alındığı ve 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle seferlerin yeniden başladığı İstanbul Havalimanı, pandemi döneminin en yoğun gününü yaşıyor.
  • Bizden bi yol olmaz,
  • Muslumana birsey olmaz korkmayin
  • İkramiyemizi kesenleri allaha havale adiyoruz birde is yok diye agliyorlar...
  • Kis gelsinde siz goreceksiniz, ucak inemeyecek buraya.. Bahar gelsin burasi kus goc yollari uzerinde bir tane ucak inemeyecek... Yaz gelsin ters kuyruk ruzgari var burada imkani yok kesin kaza olur...
  • Lebaleb dolu havalimani
  • Hastaligi yendik herkes asilandi ve %100 bagisiklgimiz oldu. Isteyen tatile gelsin ve yurt icinde seyahat etsin. Birde yurt disina gidebilsek hersey iki kere normal oldu deriz.
  • Vale ve temizliğin ihalesini alan şirket için çalışan bir ceo ve yönetimi..hangi başarıdan bahsediyor.temizlik sınıfta kalmış vale desen araç gelmez 30 dk da ama ceo bu durumu başarılı bulup lojistik işinide aynı şirkete veriyor..imkanları yolcu ve havalimanının zafere ulaşması için harcasa keşke biraz..
  • Zevksiz soğuk uzak giderken ve gelirken bile hiç heyecan uyandırmayan bir havalimanı.İstanbul'a hiç yakışmayan bir soğukluk abidesi
  • Yolcu hizmetlerine ne zaman olacak bilen var mı?
  • TGS çalışanları olarak ikramiyelerimizin geri dönmesini istiyoruz.

Koronavirüs salgının ardından tarifeli uçuşların kısa bir süre askıya alındığı ve 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle seferlerin yeniden başladığı İstanbul Havalimanı, pandemi döneminin en yoğun gününü yaşıyor. Havalimanını bugün 81 bin yolcu kullanacağı açıklanırken, 646 uçuş gerçekleşecek.

Pandemi döneminde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı'nın (EUROCONTROL)'ün verilerine göre Avrupa'nın zirvesinde yer alan İstanbul Havalimanı yeni bir rekora imza attı.

Pandemi sürecinin başladığı 2020 yılı Haziran ayı itibariyle uçuş sayısını arttıran havalimanı, bugün en yoğun gününü yaşadı.  İstanbul Havalimanı'ndan bugün iç ve dış hatlar olmak üzere toplam 646 sefer gerçekleştirilmesi planlanırken, 81 bin yolcu da havalimanını kullanacak.

Yolcu yoğunluğu nedeniyle İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz ve İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA yetkilileri bir dizi önlemler aldı. Havalimanında yolcu girişlerinde yoğunluğunun önüne geçmek için giriş kapılarındaki güvenlik kontrol ve pasaport noktalarında polis sayıları artırıldı. Salgın nedeniyle termal kamera ile vücut ısıları ölçülen yolcular görevliler tarafından sosyal mesafe kuralarına uymaları için sürekli uyarıldı.

İstanbul Havalimanı'nda pandemi döneminin en yoğun günü

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Yazik ~ 3 yıl önce
Bizden bi yol olmaz,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birsey olmaz ~ 3 yıl önce
Muslumana birsey olmaz korkmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs 'li kral ~ 3 yıl önce
İkramiyemizi kesenleri allaha havale adiyoruz birde is yok diye agliyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama istemezuk ~ 3 yıl önce
Kis gelsinde siz goreceksiniz, ucak inemeyecek buraya.. Bahar gelsin burasi kus goc yollari uzerinde bir tane ucak inemeyecek... Yaz gelsin ters kuyruk ruzgari var burada imkani yok kesin kaza olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Lebaleb dolu havalimani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 3 yıl önce
Hastaligi yendik herkes asilandi ve %100 bagisiklgimiz oldu. Isteyen tatile gelsin ve yurt icinde seyahat etsin. Birde yurt disina gidebilsek hersey iki kere normal oldu deriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güldürdün yine ~ 3 yıl önce
Vale ve temizliğin ihalesini alan şirket için çalışan bir ceo ve yönetimi..hangi başarıdan bahsediyor.temizlik sınıfta kalmış vale desen araç gelmez 30 dk da ama ceo bu durumu başarılı bulup lojistik işinide aynı şirkete veriyor..imkanları yolcu ve havalimanının zafere ulaşması için harcasa keşke biraz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 3 yıl önce
Zevksiz soğuk uzak giderken ve gelirken bile hiç heyecan uyandırmayan bir havalimanı.İstanbul'a hiç yakışmayan bir soğukluk abidesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 3 yıl önce
Yolcu hizmetlerine ne zaman olacak bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 3 yıl önce
TGS çalışanları olarak ikramiyelerimizin geri dönmesini istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel asansörü ~ 3 yıl önce
Isiniz gucunuz reklam siz ilk önce personel asansörünu görün dolmuşdan beter bir durumdayiz Ic ice şu pandemi doneminde yaptiginiz içler acısı
Korsan ~ 3 yıl önce
Gezici ise vatanseverdir. Senin gibi arapsever değil..gerici olacağıma gezici olurum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000