25 Temmuz 2021, Pazar 12:02:03

İstanbul Havalimanı'nda rekor günü

9 günlük bayram tatilinin son gününde rekor bekleniyor.
  • Kimsede demiyor, E hani cok gereksizdi burası yanlış yapılmıştı sizi gidi algıcılar sizi ülkeye gram faydanız olmadı geçmişte ve gelecektede malesef olmayacak zararsınız..
  • Rekorla birlikte kontrolörün iş yükü stresi de sürekli artıyor ama tazminat aynı değişen bişey yok
  • Pandemirde biz ucarken herkes yatti ama kesinti herkese ayni. Neyseki antrikotum yuksek ciktida biontech virusu kapmadim.
  • Hep saw mı rekor kıracak. Pandemi de uç uç canımız cıktı. Biraz da siz rekor kırın.
  • Bırakın işi ayrılın hepberaber. O zaman ne yapacaklar görürüz. Öyle veya böyle bir iş bulunur. Ama bunlar ne yapar o zaman belli olur herşey. Sıkışınca yaparlar merak etmeyin. Mecbur bırakın. Nasıl onlar bizi mecbur bıraktı ise.
  • İnşaallah daha nice rekorlar kırılır. Pandeminin etkisi tamamen ortadan kalkar ve personel ikramiyelerine bir an önce kavuşur. Ekonominin bu kadar kötü seyrettiği bir dönemde özellikle maaşı en düşük birim olan yer hizmetleri personelini motive eden en önemli unsur ikramiyelerdir. 2022'yi iple çekiyoruz.
  • Personelin en mutsuz oranı ile de rekor kırıldı.
  • Herşey normal, maaşlar anormal.
  • Maas? Maas yok!
  • maaş ağlamaları başlamadan yazayım. arkadaşlar yeter. burası ağlama duvarı değil. rahatsız olan sendikaya baskı yapsın. burada yazınca ancak bir taraflarıyla gülüyorlardır

9 günlük bayram tatilinin son gününde rekor bekleniyor.

Pandemi kısıtlamalarının kaldırılması ve sonrasında bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından turizm bölgelerine ve memleketlere akın eden tatilciler için bugün dönüş günü.

Tatilin sona erdiği bugün İstanbul Havalimanı'nda tam 1070 uçuş planlanıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; İstanbul Havalimanı'nda bugün 1070 uçuş planlandığı öğrenildi. Herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda Kurban Bayramı tatilinin dönüşü için gerçekleştirilecek uçuşlarla pandemi döneminin trafik rekoru kırılacak.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada 1397 uçuşla yüzde 76,6 doluluk oranına ulaşıldığı belirtildi. Açıklama şunlara yer verildi; "Her dört koltuğumuzdan üçünde siz varsınız ve Türk Hava Yolları yeniden hayal ettiğimiz noktada...  Bugün 216 bin misafirimizi 1397 uçuşumuzda yüzde 76.6 doluluk oranıyla taşıyoruz. Gururla uçmaya devam ediyoruz."

İstanbul Havalimanı'nda rekor günü

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Ender ~ 3 yıl önce
Kimsede demiyor, E hani cok gereksizdi burası yanlış yapılmıştı sizi gidi algıcılar sizi ülkeye gram faydanız olmadı geçmişte ve gelecektede malesef olmayacak zararsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 3 yıl önce
Rekorla birlikte kontrolörün iş yükü stresi de sürekli artıyor ama tazminat aynı değişen bişey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Record ~ 3 yıl önce
Pandemirde biz ucarken herkes yatti ama kesinti herkese ayni. Neyseki antrikotum yuksek ciktida biontech virusu kapmadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 3 yıl önce
Hep saw mı rekor kıracak. Pandemi de uç uç canımız cıktı. Biraz da siz rekor kırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AĞLAMAYIN HİÇ ~ 3 yıl önce
Bırakın işi ayrılın hepberaber. O zaman ne yapacaklar görürüz. Öyle veya böyle bir iş bulunur. Ama bunlar ne yapar o zaman belli olur herşey. Sıkışınca yaparlar merak etmeyin. Mecbur bırakın. Nasıl onlar bizi mecbur bıraktı ise.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tonyukuk ~ 3 yıl önce
İnşaallah daha nice rekorlar kırılır. Pandeminin etkisi tamamen ortadan kalkar ve personel ikramiyelerine bir an önce kavuşur. Ekonominin bu kadar kötü seyrettiği bir dönemde özellikle maaşı en düşük birim olan yer hizmetleri personelini motive eden en önemli unsur ikramiyelerdir. 2022'yi iple çekiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HARRANLI ~ 3 yıl önce
Personelin en mutsuz oranı ile de rekor kırıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paralar nerde? ~ 3 yıl önce
Herşey normal, maaşlar anormal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Purser ~ 3 yıl önce
Maas? Maas yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 3 yıl önce
maaş ağlamaları başlamadan yazayım. arkadaşlar yeter. burası ağlama duvarı değil. rahatsız olan sendikaya baskı yapsın. burada yazınca ancak bir taraflarıyla gülüyorlardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000