28 Nisan 2021, Çarşamba 08:51:39

İstanbul Havalimanı'nda tam kapanma yoğunluğu

İstanbul Havalimanı ve 15 Temmuz Demokrasi Otogarında, Kovid-19 tedbirleri kapsamında tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan öncesinde yoğunluk yaşanıyor.
  • 43 istisna maddeli tam kapanma mı olur? Tam falan değil. Memurlara tatil kapanması deseler daha doğru olacak. Kimsenin kapandığı yok. Kendimizi kandırmayalım. Kapan-mış gibi yapacağız sadece...
  • Pandemi kriz yönetimini ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Geçen yıl İtalya'da sedyelerde ölüyordu insanlar şimdi ülkede cafeler,sinemalar,tiyatrolar açıldı.Görelim bakalım tam kapanma filmini sonuç ne olacak
  • İyi de millet otobüslerde yarı yarıya taşınırken niye uçaklarda tıka basa taşınıyor? Virüs otobüste bulaşıyor da uçak da bulaşmıyor mu?
  • Şehirlerarası yolculuk şu anda da kısıtlı. Sadece önceden rezervasyonu olanlara serbestti. Uygulayan, denetleyen yok. İsteyen herkese izin belgesi veriliyor. Tam kapanmayı da bu kafayla yapınca hiç bir faydası olmayacak. Yakındaki camiye gitmek serbest ne demek mesela. Cami de insanlar bir araya gelince biz niye eve kısıtlanmış oluyoruz ki. Yakındaki her yere gitmek serbestse bunun ne anlamı var.
  • Şehirlerarası yolculuk şu anda da kısıtlı. Sadece önceden rezervasyonu olanlara serbestti. Uygulayan, denetleyen yok. Hiç kimseye seyahat izin belgesi
  • Tam kapanma olacak dediler sonrasında marketler,havalimanları, otogarlar,uçaklar,otobüsler lebaleb doldu hamdolsun...

İstanbul Havalimanı ve 15 Temmuz Demokrasi Otogarında, Kovid-19 tedbirleri kapsamında tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan öncesinde yoğunluk yaşanıyor.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'dan 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında şehirlerarası seyahatlere zorunlu haller dışında izin verilmeyecek.

Kararın uygulamaya başlamasından önce İstanbul'dan ayrılmak isteyen vatandaşlar, İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminalinde yoğunluk oluşturdu.

İstanbul Havalimanının giriş bölümünden itibaren yolcular maske, mesafe ve hijyen kuralları doğrultusunda İstanbul Havalimanı İşletmesi (İGA) ve yer hizmeti Turkish Ground Service (TGS) ekipleri tarafından seyahat öncesi işlemleri yapılarak uçağa yönlendiriliyor.

Tam kapanma öncesi İç Hatlar Terminali gidiş ve geliş bölümlerinde de yoğunluk gözleniyor. Alandaki hijyen timleri ve diğer görevliler, sosyal mesafe, maske ve mesafe konularında yolcuları uyarıyor. Havalimanındaki "Family First" bölümünde de ailelere öncelik tanınıyor.

Havalimanının Dış Hatlar bölümü ve pasaport geçiş noktalarında ise fazla yoğunluk yaşanmadığı gözleniyor.

İstanbul Havalimanı'nda tam kapanma yoğunluğu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kapanma mapanma ~ 3 yıl önce
43 istisna maddeli tam kapanma mı olur? Tam falan değil. Memurlara tatil kapanması deseler daha doğru olacak. Kimsenin kapandığı yok. Kendimizi kandırmayalım. Kapan-mış gibi yapacağız sadece...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EXTRAVAGANZA ~ 3 yıl önce
Pandemi kriz yönetimini ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Geçen yıl İtalya'da sedyelerde ölüyordu insanlar şimdi ülkede cafeler,sinemalar,tiyatrolar açıldı.Görelim bakalım tam kapanma filmini sonuç ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 3 yıl önce
İyi de millet otobüslerde yarı yarıya taşınırken niye uçaklarda tıka basa taşınıyor? Virüs otobüste bulaşıyor da uçak da bulaşmıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şehirlerarası yolculuk ~ 3 yıl önce
Şehirlerarası yolculuk şu anda da kısıtlı. Sadece önceden rezervasyonu olanlara serbestti. Uygulayan, denetleyen yok. İsteyen herkese izin belgesi veriliyor. Tam kapanmayı da bu kafayla yapınca hiç bir faydası olmayacak. Yakındaki camiye gitmek serbest ne demek mesela. Cami de insanlar bir araya gelince biz niye eve kısıtlanmış oluyoruz ki. Yakındaki her yere gitmek serbestse bunun ne anlamı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şehirlerarası Yolculuk ~ 3 yıl önce
Şehirlerarası yolculuk şu anda da kısıtlı. Sadece önceden rezervasyonu olanlara serbestti. Uygulayan, denetleyen yok. Hiç kimseye seyahat izin belgesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heryer lebaleb ~ 3 yıl önce
Tam kapanma olacak dediler sonrasında marketler,havalimanları, otogarlar,uçaklar,otobüsler lebaleb doldu hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000