08 Ekim 2021, Cuma 17:38:36

İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu

İstanbul Havalimanı'nda yakalanan iki uyuşturucu kuryesinin sindirim sisteminden 244 kapsül halinde 2 kilonun üzerinde eroin çıktı. Operasyonda gözaltına alınan toplamda 3 şüpheli tutuklandı.
  • Bu da haberlerde hep vardır: "hareketlerinden şüphelendikleri iki kişiyi takibe aldı" Yok, dalga geçmek için söylemiyorum. Gerçekten ilginç geliyor. Demek ki bu tipler, eli kolu durmuyor falan, bir şekilde vücut dili olarak bir açık mı veriyorlar? Bizim hacı abiler de tecrübeli, "ulan bunlarda bir şey var" deyip kenara mı çekiyorlar? Bu bana hep ilginç gelmiştir. Dimek ki...
  • Ohhhh gemilerle tasimak yetmemis demek ki! Tr artik Arjantin, Brezilya, Meksika gibi uyusturucu trafiginin yogun oldugu, devket girevlilerinin bizzat buna karistigi kara ticarete donusmus vaziyette. Bir tek savcı bile sorusturma acamıyor malum sahıslara baksanıza!

İstanbul Havalimanı'nda yakalanan iki uyuşturucu kuryesinin sindirim sisteminden 244 kapsül halinde 2 kilonun üzerinde eroin çıktı. Operasyonda gözaltına alınan toplamda 3 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü timleri, 30 Eylül’de, İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde hareketlerinden şüphelendikleri iki kişiyi takibe aldı.

Narkotik polisi tarafından takibe alınan şüpheli 2 yolcu, durduruldu.

İstanbul’a doğu illerinden geldikleri belirlenen R.Y. ve H.F. iki şüpheli, diğer yolculardan ayırılarak detaylı kontrol noktasına alındı.

Yolcuların bagajlarında ve üstlerinde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Kontrollere devam eden ekipler, yolcuların karın bölgesinde olağandışı bir sertlik saptadı.

Bunun üzerine H.F. ile R.Y., havalimanlarında kullanılan ‘yutucu tespit cihazı’ ile kontrol edildi. Ardından röntgenleri çekilen yolcuların uyuşturucu kuryesi oldukları ve içlerinde uyuşturucu olan ağırlığı 2 kilo 14 gramı bulan 244 adet kapsülü yuttukları ortaya çıktı.

Tıbbi yöntemlerle çıkarılan uyuşturucu kapsüllerine el konulurken, R.Y. ve H.F. adlı 2 uyuşturucu kuryesi gözaltına alındı.

Şüphelilerin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, zanlılara yakın hareket eden bir şüpheliyi daha takibe aldı.

Bunun üzerine havalimanındaki operasyon genişletilerek uyuşturucu kapsülleri ile bağlantılı olduğu tespit edilen E.B. adlı şüpheli, gözaltına alındı.

Havalimanındaki operasyon kapsamında yakalanan R.Y., H.F. ve E.B. isimli 3 zanlı, polisteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından 4 Ekim’de adliyeye sevk edildi.

Zanlıların tamamı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu

Yorumlar

Teasers ~ 2 yıl önce
Bu da haberlerde hep vardır: "hareketlerinden şüphelendikleri iki kişiyi takibe aldı" Yok, dalga geçmek için söylemiyorum. Gerçekten ilginç geliyor. Demek ki bu tipler, eli kolu durmuyor falan, bir şekilde vücut dili olarak bir açık mı veriyorlar? Bizim hacı abiler de tecrübeli, "ulan bunlarda bir şey var" deyip kenara mı çekiyorlar? Bu bana hep ilginç gelmiştir. Dimek ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt787 ~ 2 yıl önce
Ohhhh gemilerle tasimak yetmemis demek ki! Tr artik Arjantin, Brezilya, Meksika gibi uyusturucu trafiginin yogun oldugu, devket girevlilerinin bizzat buna karistigi kara ticarete donusmus vaziyette. Bir tek savcı bile sorusturma acamıyor malum sahıslara baksanıza!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000