25 Nisan 2022, Pazartesi 09:42:17

Kalyon Holding; 'İstanbul Havalimanı'na yatırımcıların ilgisi arttı'

İstanbul Havalimanı'nın işletmeci şirketi İstanbul Grand Airport'un (İGA) büyük hissedarı Kalyon Holding, İstanbul Havalimanı'na ilginin sadece Katar ve Abu Dabi ile sınırlı olmadığını açıkladı.
  • Turkcesi: Ben Istanbul Hava alani hisselerimi satiyorum.
  • hava tarafina yurt disindan prens geliyor, bilginize!
  • Vizyon ve hedefleriniz belli, daha çok döviz kuru üzerinden garantili işler kapmak daha da zengin olmak gerekirse de işlere arapları ortak etmek veya işleri onlara satmak,işverenleri iktidarla birlikte ekonomiyi iyice batırıp,milleti ve ülkeyi daha da borçlu hale getirmek!!!
  • Hindistan, çin ve uzakdoğu bölgesinden yatırımcıya ihtiyacımız var. Trafiğin arttığı coğrafyalarla bağımızın artmasını sağlarlar
  • Araplara satacaklar sonunda
  • Ne oldu? Yerli milli diye diye gelmiştik buraya
  • Vizyon ve hedefleriniz doğrultusunda umarız herhangi bir arap coğrafyasından kimseyle ortaklık olmaz. Bıktım arap seviciliğinizden. Ayrıca #MültecisizTürkiye seçimlerde mülteciler ile ilgili vaatte bulunan partiye oy veririm büyük ihtimal ampül söndü beybi

İstanbul Havalimanı'nın işletmeci şirketi İstanbul Grand Airport'un (İGA) büyük hissedarı Kalyon Holding, İstanbul Havalimanı'nın pek çok uluslararası yatırımcının ilgi odağında olduğunu; henüz resmi bir durum söz konusu olmamakla birlikte sürecin farklı iş birliği opsiyonlarının değerlendirilmesine açık olduğunu belirtti.

Limak İnşaat ve Mapa İnşaat'ın İGA'daki yüzde 20'şer hisselerini devretmelerinin ardından Rekabet Kurumu onayı sonrası en büyük hissedar Kalyon'un İGA'daki payı yüzde 55, Cengiz İnşaat'ın payı da yüzde 45 olacak.

Kalyon Holding'den Reuters'a yapılan değerlendirmede, İstanbul Havalimanı'nın Avrupa'nın en yoğun havalimanı konumuna eriştiğine işaret edilerek, özellikle pandemi ile birlikte yabancı yatırımcıların İstanbul Havalimanı'na ilgisinin arttığı belirtildi.

Açıklamada, "İstanbul Havalimanı; Abu Dabi, Katar'ın yanı sıra Hindistan'dan, Avrupa'nın ve Asya'nın farklı ülkelerinden pek çok uluslararası yatırımcının uzun süredir ilgi odağı konumunda. Ancak, henüz resmi bir durum söz konusu değil" denildi.

Kalyon Holding'den yapılan açıklamada, ilginin sadece bu iki bölgedeki yatırımcılarla sınırlı olmadığı belirtilerek , "Vizyon ve hedeflerimiz doğrultusunda bir süreç işletiyoruz. Bu süreç elbette ki, birbirinden farklı coğrafyalardan, ciddi yatırımcılar ile farklı iş birliği opsiyonlarının değerlendirilmesine açıktır" denildi.

Kalyon Holding; 'İstanbul Havalimanı'na yatırımcıların ilgisi arttı'

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Suat ~ 2 yıl önce
Turkcesi: Ben Istanbul Hava alani hisselerimi satiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iga ~ 2 yıl önce
hava tarafina yurt disindan prens geliyor, bilginize!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalyon, cengiz ve diğerleri ~ 2 yıl önce
Vizyon ve hedefleriniz belli, daha çok döviz kuru üzerinden garantili işler kapmak daha da zengin olmak gerekirse de işlere arapları ortak etmek veya işleri onlara satmak,işverenleri iktidarla birlikte ekonomiyi iyice batırıp,milleti ve ülkeyi daha da borçlu hale getirmek!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hint-çin ~ 2 yıl önce
Hindistan, çin ve uzakdoğu bölgesinden yatırımcıya ihtiyacımız var. Trafiğin arttığı coğrafyalarla bağımızın artmasını sağlarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hint çin ~ 2 yıl önce
Akılları fikirleri araplarda. Sen doğru yazmışın ama doğrular değil araplar önemli
Ben diyeyim ~ 2 yıl önce
Araplara satacaklar sonunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli milli ~ 2 yıl önce
Ne oldu? Yerli milli diye diye gelmiştik buraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli gider yerli ~ 2 yıl önce
Millileştirerek yerli hale getiriyorlar:)Takkiye
Tgs ~ 2 yıl önce
Vizyon ve hedefleriniz doğrultusunda umarız herhangi bir arap coğrafyasından kimseyle ortaklık olmaz. Bıktım arap seviciliğinizden. Ayrıca #MültecisizTürkiye seçimlerde mülteciler ile ilgili vaatte bulunan partiye oy veririm büyük ihtimal ampül söndü beybi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000