20 Haziran 2022, Pazartesi
Serdar BAŞAĞAOĞLU
Serdar BAŞAĞAOĞLU [email protected]
  • Irkçı değilim ama bu kadar aleni düşmanlık yapan yunanın pilotuna bayrak taşıyıcı şirkette maaş vermek rahatsız edici gerçekten. Sivil olsa yine bişey demem. Ama adam asker. Bizi vurmak üzere geçmiş tüm hayatı. Cidden değişik bi milletiz.
  • Bop Projesi son ayağı tabi ki Türkiye. Ama içten öyle güçlü bir bağ var ki, bu bağ olduğu müddetçe son ayağı gerçekleşmeyecekti. Bu nedenle Suriyeli Afgan ve Pakistanliların yardımına ihtiyaç vardı. O iş de tamam. Zaten kendi halkımızı da zillet vatan haini diye ikiye böldüler. Geriye düğmeye basmak kaldı.. Allah muhafaza dışarıdan gelecek en ufak bir saldırıda bu kaçkın istilacılar içeriden saldıracak. Ne zannediyorsunuz, tüfek alıp vatanımızı savunmak için cepheye mi koşacakkar. İlk bize sıkacaklar bize.
  • MOBBING VAR…
  • Yunan göçmeniyim diyen hostes anaların evlatları mı bu ülkeyi savunacak
  • Türk'ün en büyük düşmanı yine kendisi maalesef. Tank fabrikasını satan,aponun kardeşini devlet tvsine çıkaran, teröristlerin ayağına hakim gönderen,milliyetçiliği ayaklar altına aldık diye beyanat veren,kurucu liderlere ayyaş diyen,T.C ve Andımızı yasaklayan,fetocuları, teröristleri destekleyen avrupalıları ülkemize kimlikle sokan,kısasa kısas yapamayan,onlara durmadan iş,ihale veren,arabalarına binmeyi prestij sanan,onlardan borç,kredi alan,yabancıların hele ki adalarımıza resmen el koyan yunanın insanını bayrak taşıyıcı şirketinde pilot olarak çalıştıran,pkk'ya her türlü destek veren,silah veren,fetoyu koruyan abdnin peşinden ayrılmayan,katil dedikleri suudları uçak kapısında karşılayan,ülkeyi ekonomik,politik,sosyal,ticari her bakımdan iyice mahvedenler bu ülkeyi 20 yıldır yönetiyor,bu ne cüret demeden,ona buna kızmadan önce yukarda yazılanları ve nicelerini yapan mevcut iktidara ve onlara oy ve destek verenlere kızalım !
  • Yunanistan'a ambargo koyabiliyormusun hadi atinaya ucmada görelim.yunan pilotlari kovabiliyormusun ? Hadi kovda göremedim, bunlar her türlü kötülüğü yaparken biz sadece seyrediyoruz
  • Benim tahminin temmuz 10 gibi Türk yunan savaşı başlayacak, tüm hazırlıklar tamamlandı, Allah yar ve yardımcımız olsun ,ya kazanacağız ya öleceğiz
  • İstikbal göklerdedir hamasetle savaş kazanılmaz
  • İstikbal göklerdedir, göklerimizi koruyamıyorsak kaybederiz,bir uçak tek başına bir tümen askere bedeldir.
  • Bu ne cüret deyip de aleyhimize ne varsa yapan,yapmaya çalışan ülkelere kızmayın bizi yönetenlere ve onların torpilli tosuncuklarına kızın zira yunan pilot çalıştıran onlar,alman,fransız,yunan,italyanı vs kimlikle ülkeye sokup,çıkmadan 9 ay kalmalarına izin verip,vergisiz ev,arsa almalarına izin veren de onlar,norveç vatandaşları kimlikle ülkemize gelecek diye gülerek poz veren dışışleri bakanımız da var hamdolsun ki aynı zat yunan turistler gelsin diye yunan meslektaşının ayağına da gitmişti. Bu ülkelerden ithalat yaptıkça,para uğruna turistleri,yatırımcıları gelsin diye taklalar attıkça,sporcu,spor adamı falan transfer ettikçe daha çookkk böyle senaryolar görürüz...

BU NE CÜRET?

Haftalardır NATO’nun eskisi gibi olmadığını her an dengelerin değişerek birliğin bozulabileceğine dikkat çekmeye gayret ettim. Ancak son haftada yaşananlar karşısında hayretler içerisinde kalarak “Bu ne cüret” dedirttiler. Neden mi?

Yunanistan’a bağlı emekli koramiralin demeçleri ile başlayan süreçte, televizyon kanallarında da türlü türlü senaryolarla Türkiye’ye bir harekat planı gözler önüne seriliyor.

Öte yandan ABD’nin sürekli olarak askeri yığınak yapmasına ve yeni yeni üsler kurmasına daha önce de dikkat çektiğim gibi şimdi de bunun üzerine tatbikat haberleri gelmeye başladı. NATO üyesi iki ülke NATO üyesi Türkiye sınırlarında ne tatbikatı yapacak?

Ünlü iş insanı Elon Musk’ın sosyal medyada attığı mesajla zaten kafalar karışmışken yurt dışından ülkemize dönmek isteyen bir araç sürücünün videosu da izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Video’ya göre Türkiye’ye yalnızca 10 dakikalık bir bölgeye tankların,  tank taşıyıcılar tarafından çekildiğini gördük. Kardeşim neyin hazırlığındasınız? Adaları da silahlandırdınız. İzmir’den sonra şimdi bir de adalardan mı suya dalmak istiyorsunuz!



Türk düşmanlığına elbette tarih boyunca şahit olduk. Herhangi bir savaş halinde kimlerin kimlerle birlikte olacağını da tahmin ediyoruz ne de olsa tarih tekerrürden ibarettir. Ancak buna göre de bir hazırlığımızın olması gerekmez mi? Adamlar kilometrelerce tank taşıyacak. Bizim tank palet fabrikası atıl kaldı. Projesine ortak olup parasını verdiğimiz uçaklar vardı. Onlar da başkalarına yar oldu. Savunma sistemi aldık, kullandırtmamaya kalktılar. Elimizde kozlar varken neden sesimiz çıkmaz. İncirlik üssünü neden öne sürmüyoruz anlamakta inanın güçlük çekiyorum.

Milli muharip uçağı 2023’te hangardan çıkacak ama üretim için biraz daha mı hızlansak?



Elimizdeki askeri gücü, teknolojiyle şahlandırmak bizim elimizde. TUSAŞ’ın ve Bayraktar’ın ortaya koydukları da bunun kanıtıdır. Yıllardan beri teknoloji takip eden Havelsan, Roketsan ve Aselsan gibi milli değerlerimizi daha da geliştirmenin yollarını bügünden aramalıyız. Yarın çok geç olmadan!

Serdar BAŞAĞAOĞLU

[email protected] 

BU NE CÜRET?

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Önemli olan ~ 2 yıl önce
Irkçı değilim ama bu kadar aleni düşmanlık yapan yunanın pilotuna bayrak taşıyıcı şirkette maaş vermek rahatsız edici gerçekten. Sivil olsa yine bişey demem. Ama adam asker. Bizi vurmak üzere geçmiş tüm hayatı. Cidden değişik bi milletiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden şaşırıyorsunuz ki ~ 2 yıl önce
Bop Projesi son ayağı tabi ki Türkiye. Ama içten öyle güçlü bir bağ var ki, bu bağ olduğu müddetçe son ayağı gerçekleşmeyecekti. Bu nedenle Suriyeli Afgan ve Pakistanliların yardımına ihtiyaç vardı. O iş de tamam. Zaten kendi halkımızı da zillet vatan haini diye ikiye böldüler. Geriye düğmeye basmak kaldı.. Allah muhafaza dışarıdan gelecek en ufak bir saldırıda bu kaçkın istilacılar içeriden saldıracak. Ne zannediyorsunuz, tüfek alıp vatanımızı savunmak için cepheye mi koşacakkar. İlk bize sıkacaklar bize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ESB YHM de ~ 2 yıl önce
MOBBING VAR…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerelisin diyince İzmirliyim demeyip ~ 2 yıl önce
Yunan göçmeniyim diyen hostes anaların evlatları mı bu ülkeyi savunacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahilmisin ~ 2 yıl önce
Yunana ilk kurşun sıkan izmirlidir zır cahil.Adıda Hasan Tahsip Receptir. İzmirliye gavur diyende deyustur birader.
Karacahil ~ 2 yıl önce
Böyle zekasızları ciddiye alma, "bunda" beyin olsa...
Hadi canım ~ 2 yıl önce
Senin şeyhlerin İzmir'in işgalinde Yunanın kucağına otururken ilk kurşunu hasan Tahsin sıktı. İzmirli hasan Tahsin. He bu arada 6. filo dolma bahçeye demirlediğinde komünist dinsiz gençler Amerikan askerlerini denize dökerken, senin dedelerin genelevlerin duvarlarını boyamakla meşkuldü. Aç oku 6. Filo için zamanın hükümetinin aldığı kararları.
Cüret??? ~ 2 yıl önce
Türk'ün en büyük düşmanı yine kendisi maalesef. Tank fabrikasını satan,aponun kardeşini devlet tvsine çıkaran, teröristlerin ayağına hakim gönderen,milliyetçiliği ayaklar altına aldık diye beyanat veren,kurucu liderlere ayyaş diyen,T.C ve Andımızı yasaklayan,fetocuları, teröristleri destekleyen avrupalıları ülkemize kimlikle sokan,kısasa kısas yapamayan,onlara durmadan iş,ihale veren,arabalarına binmeyi prestij sanan,onlardan borç,kredi alan,yabancıların hele ki adalarımıza resmen el koyan yunanın insanını bayrak taşıyıcı şirketinde pilot olarak çalıştıran,pkk'ya her türlü destek veren,silah veren,fetoyu koruyan abdnin peşinden ayrılmayan,katil dedikleri suudları uçak kapısında karşılayan,ülkeyi ekonomik,politik,sosyal,ticari her bakımdan iyice mahvedenler bu ülkeyi 20 yıldır yönetiyor,bu ne cüret demeden,ona buna kızmadan önce yukarda yazılanları ve nicelerini yapan mevcut iktidara ve onlara oy ve destek verenlere kızalım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 2 yıl önce
Yunanistan'a ambargo koyabiliyormusun hadi atinaya ucmada görelim.yunan pilotlari kovabiliyormusun ? Hadi kovda göremedim, bunlar her türlü kötülüğü yaparken biz sadece seyrediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temmuzda savaş başlayacak ~ 2 yıl önce
Benim tahminin temmuz 10 gibi Türk yunan savaşı başlayacak, tüm hazırlıklar tamamlandı, Allah yar ve yardımcımız olsun ,ya kazanacağız ya öleceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya ~ 2 yıl önce
git kendini sevdirmeden. yar'mış görürsün yarı savaş çıkarsa.
Allah muhafaza ~ 2 yıl önce
MB rezervi yani kasandaki para eksi 60 milyar dolarken savaşa giremezsin. Öyle kolay değil o işler. Öyle bir ambargo yersin ki, asgari ücretine 20 dolar alırsın. Bir depo benzini 20bin TL ye doldurursunuz. Tabi benzin bulabilirsen. Ekmek bulamazsın ekmek. Bu nedenle Allah korusun. Böyle ekonomik buhranın ortasında Allah savaş ile imtihan etmesin bu milleti.
Ata ~ 2 yıl önce
İstikbal göklerdedir hamasetle savaş kazanılmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atatürk ~ 2 yıl önce
İstikbal göklerdedir, göklerimizi koruyamıyorsak kaybederiz,bir uçak tek başına bir tümen askere bedeldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serdar bey ~ 2 yıl önce
Bu ne cüret deyip de aleyhimize ne varsa yapan,yapmaya çalışan ülkelere kızmayın bizi yönetenlere ve onların torpilli tosuncuklarına kızın zira yunan pilot çalıştıran onlar,alman,fransız,yunan,italyanı vs kimlikle ülkeye sokup,çıkmadan 9 ay kalmalarına izin verip,vergisiz ev,arsa almalarına izin veren de onlar,norveç vatandaşları kimlikle ülkemize gelecek diye gülerek poz veren dışışleri bakanımız da var hamdolsun ki aynı zat yunan turistler gelsin diye yunan meslektaşının ayağına da gitmişti. Bu ülkelerden ithalat yaptıkça,para uğruna turistleri,yatırımcıları gelsin diye taklalar attıkça,sporcu,spor adamı falan transfer ettikçe daha çookkk böyle senaryolar görürüz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 2 yıl önce
Telefonunu in markasını söyle de inanalım sana

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000