13 Şubat 2023, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Fay hattına pist mi dayanır nasil insanlarsiniz
  • BU süreçte depremi yaşayıp 3 gün durmadan gelen tüm yardım, kurtarma uçaklarına çok kısıtlı imkanlarla hizmet TGS, Havaş, Çelebi personeline de bir cümle bile olsa teşekkür etmeniz gerekmez miydi?
  • Hepimize geçmiş olsun. Ama sorumlular cezalarını alsınlar.
  • Ali Bey yorumları yayınlamamak size yakışmıyor. Hep aynı şirketleri ağzına alıp diğerleri yokmuş gibi diğerleri diiye geçiştirmek yakışmıyor. Nerede Freebird mesela?
  • Sunexpressten bahsetmemenizin özel bi nedeni olduğu açık umarım sorununuzu çözersiniz
  • Herkese geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun. Bir alakam olmamasına rağmen, henüz yeni kurulmuş southwind gibi şirketlere de teşekkür ederim.
  • Bravo hepsine teşekkür ederiz.
  • Bu zor zamanda her uçakta gelen depremzede yolcularimizi başımızın üstünde taşımaya hazırız vede taşıyoruz . İnşallah Air CLİNİC bu sefer birilerinin gözüne girmeyi başarır çekilen onca emeğimizi göz ardı etmezler inşallah .Bu ülke bizim bu insanlar bizim ayrimcilik yaparak kimsenin hakkını yemeyin artık ...
  • Daha yapılacak çok iş var ama madem bir teşekkür yazısı yazılmış, bende özellikle deprem bölgesinde olan ve küçücük bir hava sahasına, küçücük apronlara güvenli bir şekilde dünyaları sığdıran sivil ve askeri kontrolör meslektaşlarıma teşekkür ederim. Bu operasyon sırasında inanılmaz bir şekilde kooperatif olan, neredeyse her talebimizi yerine getiren pilotlara teşekkür ederim. Bunun dışında bu operasyonun tam kapasite bir şekilde yürütülmesi için canla başla çalışan bütün sektör çalışanlarına teşekkür ederim. Son olarak ise canla başla çalışmanın yanında ayrıca CAN kurtaran ARFF arkadaşlarımıza ise ayrıca teşekkür ederim. Bir daha böyle teşekkürler edeceğimiz günler görmemek üzere, hepimizin başı sağolsun.
  • Yıllarınızı verdiğiniz sektörde söz konusu bazı şirketler ve kurumlar olduğunda kesinlikle objektif olamıyorsunuz. Başta hatay havalimanı olmak üzere deprem bölgesinde hasar gören havalimanları yüzünden afet bölgesine çok daha geç intikal edilebilmiş ve sonucunda çok daha fazla sayıda vatandaşımızı kaybettik. Sorumlu olan kurumları, müteahhitleri dile getirmiyorsunuz? Amaç sektöre zarar vermek değil bir daha benzer acılar yaşanmaması için tedbir alınmasını sağlamak ve varsa sorumluların cezalarını çekmesi. Bir dahaki afetin ne zaman, nerede olacağı belli değil o yüzden ülke olarak kaybedecek zamanımız yok

Deprem ve Havacılık…

Öyle bir sınav ki çözümü imkansız. Toplamda 10 ilimizi genelde ülkemizi derinden etkileyen Kahramanmaraş, Pazarcık merkezli ve ardından Elbistan depremleri tam bir kaosun içine attı hepimizi.

Depremin hemen ilk günü yola çıkarak hazırlamış olduğumuz erzakları kardeşlerimize ulaştırmaya çalıştık.

Yaptıklarımızı Allah’ın taktirine bırakalım ve asıl verdiğimiz diğer sınava bakalım.

Başta THY olmak üzere, Pegasus, Corendon, Southwind, TAV, İGA, DHMİ, SHGM bil cümle tüm sektör seferber oldu.

Ahmet Bolat ile sık sık görüşerek yapılanları paylaştık. Birlik zamanı dediğimiz anlardı. Ve devam edecek.

Sektörüm sınavı geçti.

Ekstra bir teşekkür etmem gerekiyor.

Southwind bir telefonla Ankara’ya sorgusuz sualsiz 300 arama-kurtarma ekibini Adana’ya götürdü.

Sonsuz teşekkürler.

Tüm sektörümü kucaklıyorum.

Depremin başından beri bölgede olan kardeşiniz olarak deprem mağduru kardeşlerimizin sorunları ile ilgileniyorum.

Daha fazlaca yazacak bir şeyim yok.

Umut bizim, yardım Allah’ın.

Yaptıklarım birkaç resimle aşağıda…















Deprem ve Havacılık…

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Yolcu ~ 1 yıl önce
Fay hattına pist mi dayanır nasil insanlarsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YHZ Teşekkür? ~ 1 yıl önce
BU süreçte depremi yaşayıp 3 gün durmadan gelen tüm yardım, kurtarma uçaklarına çok kısıtlı imkanlarla hizmet TGS, Havaş, Çelebi personeline de bir cümle bile olsa teşekkür etmeniz gerekmez miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 1 yıl önce
Hepimize geçmiş olsun. Ama sorumlular cezalarını alsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cin Ali ~ 1 yıl önce
Ali Bey yorumları yayınlamamak size yakışmıyor. Hep aynı şirketleri ağzına alıp diğerleri yokmuş gibi diğerleri diiye geçiştirmek yakışmıyor. Nerede Freebird mesela?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okuyucu ~ 1 yıl önce
Sunexpressten bahsetmemenizin özel bi nedeni olduğu açık umarım sorununuzu çözersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 1 yıl önce
Herkese geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun. Bir alakam olmamasına rağmen, henüz yeni kurulmuş southwind gibi şirketlere de teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akepe ~ 1 yıl önce
Net söyleyeyim bunlara hala oy veren varsa verenlerin aklından zoru vardır. Tedavi olup ilaç ile bitkisel yaşama devam etmelidirler.
Dreamliner ~ 1 yıl önce
Bravo hepsine teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AİR CLİNİC E ~ 1 yıl önce
Bu zor zamanda her uçakta gelen depremzede yolcularimizi başımızın üstünde taşımaya hazırız vede taşıyoruz . İnşallah Air CLİNİC bu sefer birilerinin gözüne girmeyi başarır çekilen onca emeğimizi göz ardı etmezler inşallah .Bu ülke bizim bu insanlar bizim ayrimcilik yaparak kimsenin hakkını yemeyin artık ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir atc ~ 1 yıl önce
Daha yapılacak çok iş var ama madem bir teşekkür yazısı yazılmış, bende özellikle deprem bölgesinde olan ve küçücük bir hava sahasına, küçücük apronlara güvenli bir şekilde dünyaları sığdıran sivil ve askeri kontrolör meslektaşlarıma teşekkür ederim. Bu operasyon sırasında inanılmaz bir şekilde kooperatif olan, neredeyse her talebimizi yerine getiren pilotlara teşekkür ederim. Bunun dışında bu operasyonun tam kapasite bir şekilde yürütülmesi için canla başla çalışan bütün sektör çalışanlarına teşekkür ederim. Son olarak ise canla başla çalışmanın yanında ayrıca CAN kurtaran ARFF arkadaşlarımıza ise ayrıca teşekkür ederim. Bir daha böyle teşekkürler edeceğimiz günler görmemek üzere, hepimizin başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazeteci olarak objektifliğinizi kaybetmişsiniz ~ 1 yıl önce
Yıllarınızı verdiğiniz sektörde söz konusu bazı şirketler ve kurumlar olduğunda kesinlikle objektif olamıyorsunuz. Başta hatay havalimanı olmak üzere deprem bölgesinde hasar gören havalimanları yüzünden afet bölgesine çok daha geç intikal edilebilmiş ve sonucunda çok daha fazla sayıda vatandaşımızı kaybettik. Sorumlu olan kurumları, müteahhitleri dile getirmiyorsunuz? Amaç sektöre zarar vermek değil bir daha benzer acılar yaşanmaması için tedbir alınmasını sağlamak ve varsa sorumluların cezalarını çekmesi. Bir dahaki afetin ne zaman, nerede olacağı belli değil o yüzden ülke olarak kaybedecek zamanımız yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"Sıradan" kişiler değillerdir ~ 1 yıl önce
Yazılı, görsel basında tek bir kişinin bile dile getirmediği konuya dikkat çekmişsiniz. Malum nedenden sorumlulara dokunulacağını düşünüyorum. İnşAllah ben yanılırım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000