24 Ekim 2022, Pazartesi
Serdar BAŞAĞAOĞLU
Serdar BAŞAĞAOĞLU [email protected]
  • Gökhan Taşar'ın annesinin soyadı Boğaz. Gökhan Taşar eski TGS müdürü Bayram Özcelik'in ve Hamdi Topçu'nun anne tarafından akrabası bu yüzden TGS 'de işe alınıp şef olmuştu. Ayrıca Fetöden atılan Cemil Boğaz'ın da akrabası....
  • Bütün dostlarını bütün akrabalarını bedava biletlerle uçuran adam ilkerin özel kalemi naptı ilker gideceğini anladı TGS genel müdürü olarak atadı Kemal’i !!!!!
  • Bir de Özel Büro Müdürü Gökhan Taşar var her devrin adamı şaibeli adam....
  • erken kapama tarihi lütfen
  • Hayır burası kartalların babasının yeri. Ne değişti gitti Fetö geldi Kartal. Bugünkü aklım olsa sokağa çıkıp darbeye karşı direnmezdim. Fetoculern yerini Kartal aldı ve bunlar Fetöcülerden daha zalim
  • Milli gurur ama neler döndüğünü herkes biliyor. Ne tür Referansların özellikle.
  • Çok farklı bir acıdan çok ince bir detay yakalamışsınız tebrikler.
  • Bu arkadaş tam bir karaktersiz , olduğu lisenin acantajlarından faydalanan kan emici
  • Sizin oradan bakılınca başarılı görülmesi çok ilginç,sadece siyasetin oraya getirmiş olduğu ve geçmiş tecrübesi THY gibi bir kuruma yetmeyen, diğerleri gibi bir zat..bence biraz daha yakından bakın..

Dès Vu

Fransızca “Dès Vu” sözcüğünün anlamlarından biri; görüldüğü gibi, diğeri ise içinde bulunduğunuz zamanın bir gün anı olacağının farkında olma hali diyebiliriz.

Bazılarımız ne hikmetse yaşadığımız dönemin bir anı olarak hafızlarda kalacağının farkında olamayabiliyor. Ya da görmezden gelip anılarla yaşamayı tercih edebiliyor…

Gelelim bu haftaki konumuza …

Milli bayrak taşıyıcı havayolu şirketimiz Türk Hava Yolları’nda rakamlar gayet iç açıcı ve geleceğe ümitle bakmamızı sağlıyor. Bu şirket hepimizin milli gururu. Ancak bazı kesimler yerden yere vurmaya devam ederken, bazıları da bu başarıları görmezden geliyor. Objektif bir bakış açısıyla ne yazık ki bakılamıyor olaylara.

Geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın, dünyanın en çok izlenen kanallarından CNN International’a verdiği röportajı canlı olarak izledim. Hatta program başlamadan yayın değişikliği ile yayınlanacak zamanı bile duyurdum. Akabinde de yayını sosyal medya hesaplarımdan yayınladım. Ancak gönül isterdi ki bunu Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Sayın Yahya Üstün yapsın.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri olarak başarılı işler çıkartan Yahya Üstün’ün, özellikle sene başında İlker Aycı’nın ayrılmasıyla birlikte bir durulduğunu düşünüyorum. Çünkü Yahya Bey, Prof. Dr. Ahmet Bolat yönetime geçene kadar canlı yayınları, uçuş iptallerini, frekans artışlarını, hat açılışlarını, uçaklardaki arızaları, ortaklık haberlerini kısacası her türlü bilgiyi sosyal medya aracılığı ile kamuoyuyla ve basın mensuplarıyla paylaşıyordu. Ancak bu değişimden sonra aylarca paylaşım yapmadığı zamanlar bile oldu.





Paylaşımlarına baktığımızda da İlker Aycı’ya yönelik bir sürü fotoğraf ve haber paylaşımı varken yönetimin yeni kaptanı Ahmet Bolat’ın ne bir resmi, ne bir haberi ne de isminin hiçbir paylaşımda geçmemesi de şaşırtıcı bir durum. CNN Türk’te İlker Aycı, Sayın Hakan Çelik’in konuğu olacağı zamanlarda bunu duyuran Yahya Üstün, aynı kanalda aynı programa konuk olan Ahmet Bolat’ın duyurusunu yapmıyor. Sizce de ilginç değil mi?





Serdar BAŞAĞAOĞLU
[email protected]

Dès Vu

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Gökhan Taşar ~ 1 yıl önce
Gökhan Taşar'ın annesinin soyadı Boğaz. Gökhan Taşar eski TGS müdürü Bayram Özcelik'in ve Hamdi Topçu'nun anne tarafından akrabası bu yüzden TGS 'de işe alınıp şef olmuştu. Ayrıca Fetöden atılan Cemil Boğaz'ın da akrabası....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemil Boğaz ~ 1 yıl önce
17-25 Aralık Fetö operasyonu sonrası Ankara'dan gelen liste ile atıldı. Akrabası Gökhan Taşar'ın yanına gidip gelir. Bu adamlar Cumhurbaşkanın oğlunu tutuklatmaya kalktı. Darbe yaptı, Cumhurbaşkanını öldürmeye kalktı odana nasıl gelir diyen adam savunması alınmadan işten atıldı. Kamera kayıtları incelnirse Cemil Boğaz'ın öze buraya akrabası Gökhan Taşar'ın yanına sürekli geldiği görülecek. Cumhurbaşkanına ihanet var. Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor
Kemal Öztürk / ilker Aycı ~ 1 yıl önce
Bütün dostlarını bütün akrabalarını bedava biletlerle uçuran adam ilkerin özel kalemi naptı ilker gideceğini anladı TGS genel müdürü olarak atadı Kemal’i !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan Taşar ~ 1 yıl önce
Bir de Özel Büro Müdürü Gökhan Taşar var her devrin adamı şaibeli adam....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan Taşar ~ 1 yıl önce
Kankası Kemal haydar ve İlker Beyle alakalı nasıl ifşaatlar yapıyor ki hala orda
Özel Büro ~ 1 yıl önce
Bu Gökhan Taşar İlker Aycı'nın düğün organizasyonu yapmamışmıydı. İlker Aycı bunu ve karısını işe alıp Müdür yapmıştı şimdi de Ahmet Bolat'ın mı adamı oldu bu ilkesiz?!!!
tgs ~ 1 yıl önce
erken kapama tarihi lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 1 yıl önce
Hayır burası kartalların babasının yeri. Ne değişti gitti Fetö geldi Kartal. Bugünkü aklım olsa sokağa çıkıp darbeye karşı direnmezdim. Fetoculern yerini Kartal aldı ve bunlar Fetöcülerden daha zalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 1 yıl önce
Milli gurur ama neler döndüğünü herkes biliyor. Ne tür Referansların özellikle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 1 yıl önce
Çok farklı bir acıdan çok ince bir detay yakalamışsınız tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At hırsızı ~ 1 yıl önce
Bu arkadaş tam bir karaktersiz , olduğu lisenin acantajlarından faydalanan kan emici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç.. ~ 1 yıl önce
Sizin oradan bakılınca başarılı görülmesi çok ilginç,sadece siyasetin oraya getirmiş olduğu ve geçmiş tecrübesi THY gibi bir kuruma yetmeyen, diğerleri gibi bir zat..bence biraz daha yakından bakın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dejavu ~ 1 yıl önce
Yazar kendisine başarılı dememiş. Başarılı işler yapmış demiş. Buram buram ironi kokuyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000