30 Mayıs 2022, Pazartesi
Serdar BAŞAĞAOĞLU
Serdar BAŞAĞAOĞLU [email protected]
  • Başkanım kargo cok yoğun hep mesai hep mesai 16 saat mesaimi olur yoluda katarsak 20 saate tekamül ediyor Başkanim ama siz bizim hakkımızı yedirmezsiniz ikramiyeler cok az başkanim bilginize arz ederim
  • Ona buna zam yapınca iyi mi oldu. Buraya tecrübeli vizyonu geniş çağdaş ve modern bir ceo lazım. O da 2023 de gelecek inşallah.
  • TGS çalışanı olarak bizim içinde piyango gibi oldu. İlker ayci'nin cesaret edemediği hakları verdi. Kendisine teşekkür eder başarılı olmasını diliyorum.
  • Özel buro kapatilsin askeriye mi burasi karsilama mangalari var
  • Sn. Ahmet Bolat keşke pilotlar gününde de kabin ekibi arkadaşlarla ilgilendiği gibi kokpit ile de ilgilenseydi, öneri alsaydı şikayet dinleseydi falan filan. Bu şekilde devam ettiği sürece karşılıklı umarsızlığa devam. Dünyada önemli mesleklerin bu kadar ayak altına alındığı görülmemilştir!
  • Baksana takildigi adamlara; gecimsiz ve sirket kapatmaktan baska bir vizyonu olmayan, iki lafindan biri Eyvallah olan kultur seviyesi dusuk Beksinin pesine takilmis, bir is cikmaz
  • Serdar gelis gidis 12 litre benzin ve 30-40 tl otoyol odemesi yapiyoruz, bu masraflarimiz dahi karsilanmiyor, gecen ay 20 gitgel yaptim, sade 6,5 litre benzin aldim, masraflarimizi bile odemeyen, ilkesiz, calisanina vermeyi birak soyan sirket var karsimizda
  • Onu atayanlar kumar mı oynuyorlar demek istedin? niyetin anlaşılmamış
  • Tgs personelli olarak biz de şimdilik memnunuz. Personelin sosyal haklarında yapılan iyileştirmeler Sn Ahmet Bolat başkan sayesinde olduğunu düşünüyorum en azından kendi adıma. İlker Aycı zamanında ve tgs yönetiminden memnun değilim genel olarak. Personeli memnun ederseniz personel de yolcuyu memnun eder bu böyledir! Umarız daha güzel günler görmek dileğiyle hep beraber. Not; göçmen ve mülteci istemiyorum ülkemde ve şirkette! Neden suriyeli işe alınıyor?! Kendi insanım dışarda işsizken! #sessizistila
  • Akademisyenden iş adamı olmaz. Şirket yöneticisi de olmaz.

Hasret

Hangi birimiz bir hasret içinde olmadık ki... Kimimiz bir sevgiliye, kimimimiz annemize, kimimiz babamıza, kimimiz geçmişimize, kimimiz de aklı selim bir yöneticiye...

Yönetici pozisyonunda olan birinin en belirgin özelliğinin elbette sorunları irdelemesi ve çözüm odaklı olması beklenir. Ne hikmetse uzun zamandır elle tutulur bir örnekle karşılaşmamıştım.

Bugüne kadar yazılarımı okuyan kişiler gayet iyi bilir ki hassas bir terazim vardır. Kim ne yanlış kim ne doğru yapıyorsa yazmaktan çekinmem. Çünkü kalemim satılık değildir.

Ne uçuş okulları, ne milli bayrak taşıyıcı havayolumuz ne de ülkemizi temsil eden diğer havayolları ile bir problemim yok. Onur Air çalışanlarını mağdur etmeye devam eden Cankut Bagana hariç tabi ki… Ne kadar vurdumduymazmış hayretle beklemeye devam ediyorum.

PİYANGO

Türk Hava Yolları yönetim kurulu başkanlığı görevini üstelenen Prof.Dr. Ahmet Bolat, Türk Hava Yolları için adeta bir piyango. Herkes müsterih olsun. Bu şirket daha da yükselecek.

Daha önceki yazılarımda da belirttiğim üzere akademisyen bir insan analitik düşünce yapısına sahip olur. Öğrencilerinin sorunlarını dinleye dinleye adeta bir psikolog olur. Sorunları çözme yetisi ile problemlerin gerisine değil ilerisine bakar.

Değişime hepiniz gibi bizler de şahit oluyoruz. Prof.Dr. Ahmet Bolat ve kurduğu yeni organizasyon şemasına göre milli bayrak taşıyıcı havayolumuzun filosunu genişleterek dünya çapında lider pozisyonda olacağına inancım tam. Tam çünkü dümendeki kişi işinin ehli... İşte tam da bu sebeple Ahmet Bolat, Türk Hava Yolları için piyangonun büyük ikramiyesi.

Unutmayın yöneticiler sürdürür, liderler öncülük ederek değişimi sağlarlar.

TEBRİK

Singapur’da düzenlenen 78. IFALPA'da, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği Başkanı Kpt.Plt. Okan ÜREKSOY’a aldığı takdirlerden dolayı tebriklerimi sunarım.



Serdar BAŞAĞAOĞLU

[email protected]

Hasret

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Türkish Cargo ~ 2 yıl önce
Başkanım kargo cok yoğun hep mesai hep mesai 16 saat mesaimi olur yoluda katarsak 20 saate tekamül ediyor Başkanim ama siz bizim hakkımızı yedirmezsiniz ikramiyeler cok az başkanim bilginize arz ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bol At ~ 2 yıl önce
Ona buna zam yapınca iyi mi oldu. Buraya tecrübeli vizyonu geniş çağdaş ve modern bir ceo lazım. O da 2023 de gelecek inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin yavas ~ 2 yıl önce
TGS çalışanı olarak bizim içinde piyango gibi oldu. İlker ayci'nin cesaret edemediği hakları verdi. Kendisine teşekkür eder başarılı olmasını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ozal ~ 2 yıl önce
Özel buro kapatilsin askeriye mi burasi karsilama mangalari var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 2 yıl önce
Sn. Ahmet Bolat keşke pilotlar gününde de kabin ekibi arkadaşlarla ilgilendiği gibi kokpit ile de ilgilenseydi, öneri alsaydı şikayet dinleseydi falan filan. Bu şekilde devam ettiği sürece karşılıklı umarsızlığa devam. Dünyada önemli mesleklerin bu kadar ayak altına alındığı görülmemilştir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cunku ~ 2 yıl önce
Akademi denilen tefecilikle zaten kokpitin yarisindan fazlasinin eli kolu bagli ve genelde kokpit uyumlu insanlardan seciliyor haliyle aglasa da icine agliyor, ama kabiin borcu yok biseyi yok ve gercekte aglamasi daha fazla. Neden bizi de kabinin gittigi iyi otele goturmuyorsunuz diyen kokpitten birini bulamazsiniz ama neden ben fo maasindan az aliyorum diyen kabin memuru gorursunuz. Aglamayana meme vermezler.
Çünküm ~ 2 yıl önce
Büyük sallamış ve saçmalamışsın
Bolat yapamaz ~ 2 yıl önce
Baksana takildigi adamlara; gecimsiz ve sirket kapatmaktan baska bir vizyonu olmayan, iki lafindan biri Eyvallah olan kultur seviyesi dusuk Beksinin pesine takilmis, bir is cikmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yol ucretleri ~ 2 yıl önce
Serdar gelis gidis 12 litre benzin ve 30-40 tl otoyol odemesi yapiyoruz, bu masraflarimiz dahi karsilanmiyor, gecen ay 20 gitgel yaptim, sade 6,5 litre benzin aldim, masraflarimizi bile odemeyen, ilkesiz, calisanina vermeyi birak soyan sirket var karsimizda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Piyango derken? ~ 2 yıl önce
Onu atayanlar kumar mı oynuyorlar demek istedin? niyetin anlaşılmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Tgs personelli olarak biz de şimdilik memnunuz. Personelin sosyal haklarında yapılan iyileştirmeler Sn Ahmet Bolat başkan sayesinde olduğunu düşünüyorum en azından kendi adıma. İlker Aycı zamanında ve tgs yönetiminden memnun değilim genel olarak. Personeli memnun ederseniz personel de yolcuyu memnun eder bu böyledir! Umarız daha güzel günler görmek dileğiyle hep beraber. Not; göçmen ve mülteci istemiyorum ülkemde ve şirkette! Neden suriyeli işe alınıyor?! Kendi insanım dışarda işsizken! #sessizistila

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademisyen ~ 2 yıl önce
Akademisyenden iş adamı olmaz. Şirket yöneticisi de olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 2 yıl önce
Finans başkanı yapılan çocuk basiretsizlik beceriksizlik liyakatsızlığı ile insanların hayatını mahvetmeye devam ediyor madem sayın Bolat bu kadar yetkin bir yönetici bu arkadaşı niye başkan yaptı yada hala şirkette çalıştırıyor kendine soralım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000