13 Nisan 2020, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Hmmmmmm... Hmmmmmmmm.....
  • Dokunmasınlarda, kime noluyorsa olsun :))
  • Bu yasa berde arkadaslar surekli AirPorta bunu yazıyorlar ama boyle birsey yok. Sadece martta isten çıkarılıp ve issizlik maaşı almayanlar icin günlük 39 lira olan odenek var. Daha oncede boyle yanlış bir yazi cikti ve direk kaldirildi.
  • hem kılına zarar gelmesini istemem diyorsunuz, hem de yaptığınız yayınlar / yazılar bazen değil yapıcı eleştiri, zarar vermenin ötesine geçiyor. bu çok hoş bir durum değil. evet thy'nin yanlışları oluyor. ancak eleştirilerinizi geçmişe dönük bir kontrol ediverin. inanın kimi dönemlerde en çok zararı sizin verdiğinizi göreceksiniz. samimiyetinizi anlıyoruz ama yanlışları hataları korkmadan söylerken yıkıcı olmamak elinizde. teşekkürler.
  • Ali bey başarılarınızın devamını diliyorum TGS çalışanları olarak bizlerde tedirginlik ile bekliyoruz. Bizlerin durumları ne olacak Allah var yalan yok işsiz değiliz ama tedirgin ve korkuyoruz ikramiyelerimiz ne olacak bilmiyoruz inş virüs belasindan kurtuluruz yoksa eşim ve bende evdeyiz ve can-ı gönülden çalışmak istiyoruz.. TGS çalışanlarınıda unutmamanızı diliyoruz.
  • virüs mayıs gibi biter;yine thy şahlanacak..virüs geçer gider..
  • Thy Teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından son 3 yılda hastalanan A bakım dar gövde ucak teknisyeni çalışanını 39 yaşında işten attı ALAY ETMEYİN ENGELLİ HASTA İŞSİZ BOŞTA YAŞAMAK ZOR SİZİNDE BAŞINIZA GELMESİN
  • Ali Bey, SİZİ SEVİYORUZ. ))))
  • Ali bey SİZİ SEVİYORUZ. )))
  • Ali bey, THY teftiş başkanlığına da bir el atsanız artık...

İlker Aycı’ya yalvaracağım. DHMİ’de maşa var…

Benim derdim THY, benim derdim havacılık, benim derdim yıllarımı kazandığım havacılık, benim derdim kimsenin hele hele bu süreçte kimsenin işsiz kalmadan elini taşın altına koyması. Bunun için gerekirse İlker Aycı’ya yalvarmaya hazırım.

Hava ulaştırmamızın yüzde 70-80 oranında ağırlığı THY üzerinde. THY’ye gelebilecek en küçük darbe tüm sektöre darbe demektir. Yer işletmeden ikrama, yakıtından tekniğine kadar her yerde küçülme demek. Küçülme demek işsizler ordusuna yeni işsizler katmak demek. Dolayısıyla her ne kadar THY yönetiminin her türlü yanlışını, lüksünü, olumsuzluğunu acımasızca eleştirsem bile kum tanesi kadar zarar gelmesini asla istemem.

Bugün geldiğimiz noktada kim ne derse desin isterse “Ali Kıdık tükürdüğünü yaladı” dahi deseler bile ben kimsenin işsiz kalmasını, kimsenin ekmeksiz kalmasına gönlüm razı gelmez. Dürüst, düzgün, işini seven, şirketine hainlik yapmayan her çalışanın şirketine aidiyetle bağlı emekçilerin, emekleri ile oynanmamasını isterim.

Bu süreçte yine şunu ısrarla ve samimiyetle söylemek gerekirse benim derdim ülkemdir, benim  meselem bayrak taşıyıcılarımdır.

Cumhurbaşkanımızın talimatı ile Mart ayından itibaren işten çıkartılanların hakları iade edilecek. Buna yürekten inanmak isterim, bunu yürekten sahiplenmek isterim, bunu Sayın Cumhurbaşkanının tabiri ile  “en kalbi duygularımla görmek isterim”.

Yarından itibaren İlker Aycı’ya yalvarıyorum, kaç kişi işten çıkarıldı ise lütfen geri davet edin. Bu büyüklüktür, bu bir erdemdir, bu gerçek anlamda çalışanını kendisi gibi korumaktır. Alacağınız bu karar THY’de görev aldığınız süre zarfında almış olduğunuz en insani, en onurlu, en temiz, en vicdani, uhrevi karar olacak. Lütfen insanlarımızı işsiz bırakmayalım.

İlker Aycı, yarın “gel konuşalım dese” gider konuşurum. Benim düşmanlığım olmaz, benim kindarlığım olmaz, benim küslüğüm olmaz. Ben kendi işimi en ağır eleştiri boyutunda, en acımasız şekilde yapmış olmam konuşmamı, THY’nin geleceği için fedakarlık yapmama engel değildir.

Ben samimiyetle yazdım, samimiyetle de karşı taraftan hamle bekliyorum.

İlker Aycı’ya yalvaracağım. DHMİ’de maşa var…

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Hmmmmm ~ 4 yıl önce
Hmmmmmm... Hmmmmmmmm.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cadetlere ~ 4 yıl önce
Dokunmasınlarda, kime noluyorsa olsun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avukat ~ 4 yıl önce
Bu yasa berde arkadaslar surekli AirPorta bunu yazıyorlar ama boyle birsey yok. Sadece martta isten çıkarılıp ve issizlik maaşı almayanlar icin günlük 39 lira olan odenek var. Daha oncede boyle yanlış bir yazi cikti ve direk kaldirildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kılına zarar ~ 4 yıl önce
hem kılına zarar gelmesini istemem diyorsunuz, hem de yaptığınız yayınlar / yazılar bazen değil yapıcı eleştiri, zarar vermenin ötesine geçiyor. bu çok hoş bir durum değil. evet thy'nin yanlışları oluyor. ancak eleştirilerinizi geçmişe dönük bir kontrol ediverin. inanın kimi dönemlerde en çok zararı sizin verdiğinizi göreceksiniz. samimiyetinizi anlıyoruz ama yanlışları hataları korkmadan söylerken yıkıcı olmamak elinizde. teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar ~ 4 yıl önce
Ali bey başarılarınızın devamını diliyorum TGS çalışanları olarak bizlerde tedirginlik ile bekliyoruz. Bizlerin durumları ne olacak Allah var yalan yok işsiz değiliz ama tedirgin ve korkuyoruz ikramiyelerimiz ne olacak bilmiyoruz inş virüs belasindan kurtuluruz yoksa eşim ve bende evdeyiz ve can-ı gönülden çalışmak istiyoruz.. TGS çalışanlarınıda unutmamanızı diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
virüs biter ~ 4 yıl önce
virüs mayıs gibi biter;yine thy şahlanacak..virüs geçer gider..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ENGELLİEngellemeyin ~ 4 yıl önce
Thy Teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından son 3 yılda hastalanan A bakım dar gövde ucak teknisyeni çalışanını 39 yaşında işten attı ALAY ETMEYİN ENGELLİ HASTA İŞSİZ BOŞTA YAŞAMAK ZOR SİZİNDE BAŞINIZA GELMESİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİZİ SEVİYORUZ !! ~ 4 yıl önce
Ali Bey, SİZİ SEVİYORUZ. ))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİZİ SEVİYORUZ. ~ 4 yıl önce
Ali bey SİZİ SEVİYORUZ. )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serruh ~ 4 yıl önce
Ali bey, THY teftiş başkanlığına da bir el atsanız artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000