27 Ocak 2022, Perşembe
Serdar BAŞAĞAOĞLU
Serdar BAŞAĞAOĞLU [email protected]
  • Bunu ekrem imamoglu’na niye sormuyorsunuz?? Sectiginiz baskan HER SEY COK GUZEL OLACAK diyordunuz balikcida ingiliz buyukelciyle baliklari indiriyorsu mideye. Neden kimse bunu konusmuyor
  • Tgs esir kampı gibi 20 saat üzeri zorunlu mesaai ne zamn bitecek bıktık artık hayatımızı bittirdiniz
  • Sıfır
  • Cok şey beklemiştik kendisinde ama hepsi fos çıktı .Hakkımı helal etmiyorum... Ü KAYAYALÇIN
  • '' Otel ***** '' : D ( bi kodumuz eksikti )
  • Bu park yerini bize reva gorenlerin allah cezasini elbet verecektir ins
  • Satış ofisi neden kapalı? Yolcular gelip kavga çıkartmasın diye. Gelen düzgün bir şekilde gelmiyor ki varsa yoksa uçağım nerede niye iptal kavgası, hakaretler vs. Oradaki insanlara da yazık ama kimin umrunda
  • Thy ekip terminali otoparkının üstü açık, yağmur çamur kar kış tam bir rezillik .Pilotlar ve kabin ekibi yorgun argın uçuştan geliyor , araçlarının karını buzunu temizlemekle uğraşıyor, perişan oluyor.Milyarlarca dolar yatırım yapılan bir havalimani inşaatında bu otoparkın üstünü kapatma ile ilgili masraftan kaçınılmış, yazık çok yazık!
  • Hakkını ararsın eyvallah da yer ve kabinle maaş kıyaslamak nedir Allah aşkına, sizin bu yaptığınız ayıp, zamanında kokpit %50 zam aldığında adamların hakkıdır abi iyi oldu Körfez ülkelerine gitmesin yetişmiş kaptanlarımız diyen biz şimdi bu tarz hesapları görünce hayret ediyoruz.
  • Igaaaa artik zam oranini acikla...anlasilan az zam yapacak millet lsl birakmasin diye aciklamiolar

KARNE

Kara kış, zamlar, iadeler, kesintiler, iptaller, istifalar, atamalar derken yeni yılın ilk ayını geride bırakıyoruz. Hiç kuşkusuz son günlerin en önemli haberi Sayın Ali Kıdık’ın tüm dünyaya duyurduğu Aycı’nın istifası oldu.

Kışın etkili olduğu yurdumuzda İstanbul Havalimanı da nasibini aldı. Havalimanı içinde olanlar ne dışarı çıkabildi ne de uçuşlarını gerçekleştirebildi. Ancak devlet erkanı İstanbul Havalimanı’nın kapalı olduğu anlarda Atatürk Havalimanı’na iniş gerçekleştirebildi.

Neden mi ? Çünkü Atatürk Havalimanı’nın yer seçimi konusunda bilimden destek alınmıştı. Defalarca 3. Havalimanı İçin yazıldı çizildi, buraya bu meydan yapılmaz denildi… dinlenmedi. Bir kaç kış şansları yaver gitti. Şimdi ise olan oldu. Çatılar çöktü, uçaklar karla kaplandı, hem personel hem de yolcular mahsur kaldı. Üzerine bir de otel isteyen yolcuların karşına çevik kuvvet çıkartıldı. Dünyaya resmen rezil olduk.

Rusya’da, Kanada’da, Ukrayna’da bu türlü yağışlar hep oluyor. Ancak meydanlar meteorolojik verilere göre konumlandırılmış. Gidin Moskova’ya, St’Petersburg’a, Novosibirsk’e, Kiev’e, Lviv’e… Bu meydanlar ne günlerce kapalı kalıyor ne de insanlar mağdur oluyor. Bizde ise yolcudan sabretmesi bekleniyor. Hem de yolcu garantileri devam ederken… Hem hizmet verme hem de garantiden ödeme bekle…

Dünya genelinde artık bir havalimanı yapılırken ilk olarak metrosu inşa ediliyor dedik, yine kulak arkası edildi. Metrosuz havalimanı yüzünden olan yine vatandaşa oldu. Yolculara uyumaları İçin karton dağıtıldı iyi mi! Ne güzel çözümler buluyor yurdum yöneticileri. Yazık gerçekten yazık.

Seferden gelen personel araçlarına ulaşamadı. Ulaşsalar dahi karla kaplı otoparktan çıkış yapamadı. Sefere gidecekler de havalimanına ulaşamadı. Kapalı personel otoparkı yapmak bu kadar mı zor? Karla mücadele edilecekse bari olaylardan ders alınsın. Bu yağışlar ne ilk ne de son olacak.

THY çağrı merkezine iptallerin olduğu dönemlerde ulaşmak neredeyse imkansız. Bu sebeple özellikle Anadolu’da yaşayanlar bir muhatap bulabilmek için meydanlara gidiyor. Ancak sonuç hüsran. Sefer olmayınca personel de ofisi terkediyor. Üstüne üstlük bu durumu şimdi de pandemiye bağlamışlar. Arkadaş pandemi öncesinde de bu durum böyle. Satış ofisi neden yalnızca uçuş olduğu anda açık olsun? Şehirde sadece bir satış ofisi, iki günde bir sefer var. Yolcu kiminle, nasıl işlemlerini gerçekleştirsin! Meydan müdürleri, istasyon şefleri ve satış personeli part-time mı çalışıyor? Biraz empati!

















Hemen hemen her hafta gündem olmayı başaran Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İlker Aycı, bu hafta da istifa iddiasıyla gündem oldu. Yönetim kurulu toplantısında istifasını sunması bekleniyor. Katıldığı tv programlarında sık sık en uzun görev yapan başkanın kendisinin olduğunu vurgulaması zaten bir sinyal niteliğindeydi.

Pandemi başında personelden yaptığı kesinti ile büyük tepki toplayan Aycı’nın karnesini elbette personel verecektir. Kimin nasıl anılacağını da tarih yazacaktır. O bakımdan kalkıp en uzun süre şirketin başında olarak bir başarı elde ettiğini düşünmesi son derece yanlış. Bulunduğunuz sürede neleri yapıp neleri yapamadığınız önemli Sayın Aycı!

Kulisteki bilgilere göre Sayın Aycı’nın konsolos olarak ABD’ye gitmesi kuvvetle muhtemel. Yerine gelecek ismin de Sayın Ahmet Bolat olması bekleniyor. Gelen gideni aratır mı bilemem ama umarım gerek şirket için ve gerekse personel için doğru bir seçim yapılır.

3.PERDE

TEHAYE’nin merakla beklenen üçüncü videosu da geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Sayın İlker Aycı’nın karnesine eklenmek üzere…



Emniyetli uçuşlarınız olsun..

Serdar BAŞAĞAOĞLU

[email protected]

KARNE

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Pilot ~ 2 yıl önce
Bunu ekrem imamoglu’na niye sormuyorsunuz?? Sectiginiz baskan HER SEY COK GUZEL OLACAK diyordunuz balikcida ingiliz buyukelciyle baliklari indiriyorsu mideye. Neden kimse bunu konusmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 2 yıl önce
Yemek yemesinden bize ne.
2023’te ~ 2 yıl önce
gorecegiz kimin kimi mideye indirecegini
troller ~ 2 yıl önce
buraya da dadanmis. (bkz: engelle) (bkz: basliklarini engelle)
~ 2 yıl önce
Aç kalıp senin gibi beyin ölümü mü gerçekleşsin. Literatüre beyinsizlik modeli soktunuz!
Efo ~ 2 yıl önce
Ya sen de pilotsan ben galaksiler arası astronotum!
Tgsss ~ 2 yıl önce
Tgs esir kampı gibi 20 saat üzeri zorunlu mesaai ne zamn bitecek bıktık artık hayatımızı bittirdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otur ~ 2 yıl önce
Sıfır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkım helal değildir ~ 2 yıl önce
Cok şey beklemiştik kendisinde ama hepsi fos çıktı .Hakkımı helal etmiyorum... Ü KAYAYALÇIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
: D : D : D ~ 2 yıl önce
'' Otel ***** '' : D ( bi kodumuz eksikti )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Park yeri ~ 2 yıl önce
Bu park yerini bize reva gorenlerin allah cezasini elbet verecektir ins

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet satış ~ 2 yıl önce
Satış ofisi neden kapalı? Yolcular gelip kavga çıkartmasın diye. Gelen düzgün bir şekilde gelmiyor ki varsa yoksa uçağım nerede niye iptal kavgası, hakaretler vs. Oradaki insanlara da yazık ama kimin umrunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1.5 iskender ~ 2 yıl önce
Satış ofisleri kapalı mı? Ne kapalısı? Çağrı merkezi hizmet vermese de satış ofisleri mesai başlamadan ya3im saat önce full çakıyor. Cagri merkezi neden patlıyor ve hizmet vermiyor, çünkü çağrı merkezi yönetim müdürü de basiretsiz bir Kartal imam hatipli. Adam ne bilsin ki ne yönetsin. Altındaki personelin çabalarıyla ayakta durmaya çalışıyor, Saldım çayıra mevlam kayıra.
THY EKİP OTOPARKI ~ 2 yıl önce
Thy ekip terminali otoparkının üstü açık, yağmur çamur kar kış tam bir rezillik .Pilotlar ve kabin ekibi yorgun argın uçuştan geliyor , araçlarının karını buzunu temizlemekle uğraşıyor, perişan oluyor.Milyarlarca dolar yatırım yapılan bir havalimani inşaatında bu otoparkın üstünü kapatma ile ilgili masraftan kaçınılmış, yazık çok yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman kalsın ~ 2 yıl önce
Üstünü kapatırlar, kar yağınca tepemize çöker bunların yapacağı yapılar. Sonra kalkar, zaten geçici yapmıştık, yıkılacaktı falan derler
Hak Aramak ~ 2 yıl önce
Hakkını ararsın eyvallah da yer ve kabinle maaş kıyaslamak nedir Allah aşkına, sizin bu yaptığınız ayıp, zamanında kokpit %50 zam aldığında adamların hakkıdır abi iyi oldu Körfez ülkelerine gitmesin yetişmiş kaptanlarımız diyen biz şimdi bu tarz hesapları görünce hayret ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Körfeze giden kaptan ~ 2 yıl önce
Dostum biz gittik ,tek özlemim memleket hasreti ,bu adamlarda bizim üzerimizden nemalandı şimdi sıra size geldi
Iga ~ 2 yıl önce
Igaaaa artik zam oranini acikla...anlasilan az zam yapacak millet lsl birakmasin diye aciklamiolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000