16 Ocak 2023, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Sayın Ali bey TGS zamları hakkında yorum yapabilirmisiniz
  • Son gülen biz olacağız...
  • Bunlar nasıl kirli iliskiler TK bu şirketi hala nasıl tutuyor anlamiyorum
  • Bitti iste bu duzen degisecek
  • sanki ajete geçmeye çalışıp geçememiş birinin yorumu gibi.
  • Az kaldı Ali abi biz taşeronlar olarak sandığı bekliyoruz bu devran dönecek elbet son 5 ay.
  • Kahrolsun böyle düzen . Göz göre göre Türkiye Cumhuriyetinde bir siyasetçi ve gazeteciye suikast duzenleyeceksin ve yanına kar kalacak . İşin garibi iyi parti de bu durumu gündeme getirmedi .Ne 5m mis be !
  • Bir Esenboğa kalmıştı taşınmadık, onuda yapın rahatlayın, samimi görüşüm ESENBOĞA'yı da taşıyın, kapatın gereksiz zaten... İşin garibi hiç bir idareci ne oluyor demiyor,ne metro, ne dış hat artışı kimsenin umurunda değil, yazık bu Ankara'ya...
  • Topcunun ve aycının mumla aranacagı kimsenin aklına gelmemisti.En alttan en üste kadar herkes rahatsız malesef
  • Ali bey iga ile ilgili müjdenizi bekleyen binlerce emekçi var lütfen bildiğiniz bir şeyler varsa umut aşılayın lütfen mutsuz ve umutsuz çalışıyoruz

Orman Kanunları ve AnadoluJet

Hizmete girdiği günden bugüne kadar bir türlü ne olacağı netlik kazanmadı. Candan Karlıtekin’den Ahmet Bolat’a kadar herkes üzerinde yorum yaptı, niyet belli etti ve fakat kimsenin ne dediği ne de niyet ettiği gerçekleşmedi. Son açıklama ise yine Ahmet Bolat’tan geldi. Bakacağız hepsine. Ve havada, karada her yerde orman kanunları .

Değerli okurlarım Kasım ayı içerisinde THY’deki taşeron bir firma ile ilgili bir köşe yazısı yazmıştım. Bu köşe yazısının hemen akabinde aracımın içinde iken silahlı saldırıya uğradım.

Ülkenin her alanında orman kanunları geçerli. Bizler görevini layığı ile yapan birkaç insandan biriyiz. Eleştiri, doğruları yazma, kamuoyunu bilgilendirme görevlerimizi ifa ederken silahlı saldırıya uğramak “Sus, yoksa sustururuz” mesajı içeriyordu.

Normal şartlarda bizim de aynı minvalde mukabele etmemiz gerekiyor. Lakin medeni insanlar sözleri, ya da kalemi ile mücadele yöntemini benimser.

Karadenizli olduğumu sağır sultan bilir.

Şu bir gerçek ki bu işin ucu siyasete, Ankara’ya kadar uzanıyor. Biz kimin direktif verdiğini, kimin uygulayıcı olduğunu biliyoruz. Devletimiz de biliyor. Keza bir emniyet mensubu üst düzey kardeşimizin “Polis izin verildiği kadar konuları” çözer sözleri dehşete düşürdü beni. Yani; her şeyi çözmeye muktedir polisimize konuya göre, kişiye göre, sahipli sahipsiz vatandaşa göre rol biçilmiş.

Yazık üzülüyoruz bu gibi durumlara.

Bu bir orman kanunudur. Orman kanununda kişiler kanunları kendi belirler.

Bir de devletin gücünü kullanarak, hatta yasadışı örgütleri de maşa olarak kullananlar var. Bu yol üzerinden de maddi çıkar sağlama yoluna gidiliyor. Devletin içine uzanmış şebeklerde bu nema işlerini kovalayıp, devletle ilişiği olan sektörün oyunculara maddi tuzak kuruyorlar.

Bazı medya organlarını da bu sayede kullanıp, kamuoyu oluşturma hareketleri de gözden kaçmıyor. Çalışanlar para ile satın alınıp; kim daha çok verirse onun borusunu öttürerek kendi çıkar mekanizmasını oluşturuyor.

Geçtiğimiz hafta da yazdım. Baştan aşağı temizlik şart. Bu pislikleri şimşir odunu ile dövmek lazım. İnşaallah bize nasip olur diyeyim.

AnadoluJet Göç Yolunda…

Ankara merkezli kurulan Anadolujet, Sabiha Gökçen Havalimanı yolcusu olacak. Anadolujet bir Candan Karlıtekin modelidir.

Model doğru ve fakat işletim tarzı yanlış.

Pegasus ile mücadele veya rekabet etmek için kurulmuş THY’nin alt markasıdır. Henüz ticari bir hüviyeti yok. Tek hüviyeti rekabetçi anlayışı.

Ahmet Bolat’ın açıklaması, yani Anadolujet Sabiha Gökçen Havalimanına taşınacak bilgisi personelde şok etkisi yarattı.

Yerleşik düzeni olan personel SAW’a taşınma konusuna soğuk bakıyor. Ama az çok Ahmet Bolat’ı tanıdıysak kesinlikle şirketleşecek.

Orman Kanunları ve AnadoluJet

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Tgslli ~ 1 yıl önce
Sayın Ali bey TGS zamları hakkında yorum yapabilirmisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son 117 günleri kaldı kardeşim... Sandığı bekliyoruz... ~ 1 yıl önce
Son gülen biz olacağız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5m taşo ~ 1 yıl önce
Bunlar nasıl kirli iliskiler TK bu şirketi hala nasıl tutuyor anlamiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonunda ~ 1 yıl önce
Bitti iste bu duzen degisecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlker aycı ~ 1 yıl önce
İlker aycı gitti Allah, ondan kalan zihniyet hala Türk hava yollarında, örneğin Bilal ekşi Bilal ekşi çok oy kaybettirecek, bunu anlasınlar, engellere zülüm eden Orhan Doğan, ve Şaziye göknil Gökşen. Çok oy kaybettirecek.
tklı ~ 1 yıl önce
sanki ajete geçmeye çalışıp geçememiş birinin yorumu gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malum şirket ~ 1 yıl önce
Az kaldı Ali abi biz taşeronlar olarak sandığı bekliyoruz bu devran dönecek elbet son 5 ay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5m kargocu ~ 1 yıl önce
Kahrolsun böyle düzen . Göz göre göre Türkiye Cumhuriyetinde bir siyasetçi ve gazeteciye suikast duzenleyeceksin ve yanına kar kalacak . İşin garibi iyi parti de bu durumu gündeme getirmedi .Ne 5m mis be !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent ~ 1 yıl önce
Bir Esenboğa kalmıştı taşınmadık, onuda yapın rahatlayın, samimi görüşüm ESENBOĞA'yı da taşıyın, kapatın gereksiz zaten... İşin garibi hiç bir idareci ne oluyor demiyor,ne metro, ne dış hat artışı kimsenin umurunda değil, yazık bu Ankara'ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkentte acilen değişim şart ~ 1 yıl önce
İşleten şirket Tavın yöneticikerinin tek önceliği para.Başka hiç bişey umrunda değil.Ne çalışanlarına ne temizliğe ne başka bişeye para vermiyorlar.Dhmi desen mesai bitsede gitsek havasındalar
Bu yöneticilerle olmaz ~ 1 yıl önce
Çalışanlarına değer vermeyen. Onları torpillerine ve kendilerine yakınlıklarına göre değerlendiren bu yöneticilerle olmaz, olmayacakta
Mumla aram ~ 1 yıl önce
Topcunun ve aycının mumla aranacagı kimsenin aklına gelmemisti.En alttan en üste kadar herkes rahatsız malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 1 yıl önce
Topcuyu ne arayacağız ya, ilker beyi arıyoruz..
IGA ~ 1 yıl önce
Ali bey iga ile ilgili müjdenizi bekleyen binlerce emekçi var lütfen bildiğiniz bir şeyler varsa umut aşılayın lütfen mutsuz ve umutsuz çalışıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000