28 Haziran 2021, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • THY pandemiyi sevdi, bitmesini de istemez. Pilotlardan kesilen %50 ie istediği herkese kıyak geçer. Nasılsa beleşten geliyor. Ümidim Allah'ın hangi güzel kulundan layiklarını bulacağıdır.
  • Ali Bey, lutfen bir ara da IGA da calisanlara yapilan haksizliklardan da bahsedin,ozellikle hava tarafinda personellerin is kanununu hiçe sayarcasına fazla mesailere sorgusuz sualsiz getirildiğini yazın.
  • Her şey dökülsün ortaya. THY sendika ne varsa. Sendikanın milyonları daireleri arsaları.. Personelin üstünden sebepsiz zenginleşen kim varsa çıkarılsın artık ortaya
  • Aç olan hemen doyacagi bir iş bulsun
  • Herkes mail veya mesaj atarak yüzde 75 lere çıkan uçuş performansı ve kar oranlarındaki artışı belirterek temmuz ayında maaş konusunda biseyler yapılması konusunda bilgilendirilmeli.Biraz da suçu kendiniz de arayın herkes maaş kesintisinden şikayetçi ne yapiyorsunuz hiç..
  • Google layın lütfen, thy yeni giresun diye https://www.yenigiresun.net/post/havada-pes-pese-rekor
  • Thy yönetim kurulu üyelerinin aylık maaş olarak 1.5 milyon TL + HUZUR HAKKI aldığını biliyor musunuz?( Benim hakkım haram zıkkım zehir olsun!)
  • Isttttttt aslan ilker kaplan ilker Kanka bi 200 bin bizede ateşle
  • #İlkeraycı## kanka bana da 200 bin lira göndersene kanka dedik bak artık kankayız
  • YAZIKLAR OLSUN BİZ FEDAKARLIK YAPALIM HATTA BORÇA GİRELİM SİZ YİNE BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKİN HARAM ZIKKIM OLSUN

THY personeli açken, kankalar nasıl indiriyor?

Of of, neler var neler. Bu hafta doyacaksınız habere. Salı gününden sonra belgeleri ile anlatacağız tüm THY çalışanlarına. Sizlerin maaşları yüzde 55’den başlayan fedakarlıklara rağmen; yandaşlar, kankalar, okul arkadaşları nasıl götürüyor bir bir açıklayacağız.

Değerli THY çalışanları, her türlü zorluğu siz çekiyorsunuz, torpilli yöneticilerin nazını “Aman işimden olurum” endişesi ile siz çekiyorsunuz. Teri siz akıtıyorsunuz terbiyesizliğe siz katlanıyorsunuz. Siz kıt kanaat geçiniyorsunuz onlar keyif sürüyor, saray sefası sürer gibi yaşıyorlar.

Pilotlar uçuş emniyeti stresi ile yaşarken, üstleri pilotun aldığı paraya göz dikiyor. Hostesler her türlü yolcunun derdini, kahrını, hakaretini, iftirasını sineye çekerken, üç beş kuruş fazla verip business uçanların laubali hareketlerini görmezden gelip efendiliğini bozmazken tepedekiler hostesten yüzde kaç kesinti yapalım derdindeler.

Call center ofisinde çalışanlar sarhoşun, ayyaşın hakaretlerine maruz kalırken üst yönetim kaç para kırparım derdinde oldu.

Ofislerde çalışanlar, taşrada çalışanlar THY’yi nasıl temsil ederim, nasıl kazandırırım derdindeyken, yönetim “pandemi” bahanesiyle kendi gündeminin peşindeydi.

Yerde çalışan personel kar-kış, yaz-ayaz demeden bedenini feda ederken yönetim onların cebine de göz dikip açlığa nasıl mahkum ederim derdindeydi.

Teknisyen, gözünü kırpmadan “emniyetli uçuş” sağlayalım diyerek gecesini gündüzüne katarken önemsenmediğini düşünmeyip, işini en iyi şekilde yapmanın çabasında olurken, önüne konulan muvafakatnameyi tereddütsüz imzalıyordu.

Hep fedakar çalışanlar oldu. Yöneticiler, hayat standartlarını hiç değiştirmedi. Yemeleri-içmeleri, gezmeleri-tozmaları, ulaşımları-konaklamaları hep THY’ye fatura ediliyordu.

Niye yazıyorum bunları biliyor musunuz? Hafızalarınızı diri tutmak için.

Yukarıda da bahsettim. Kimler nasıl götürüyor, kimin kankaları, kimin okul arkadaşları, kimin İsrailli arkadaşları THY’den nasıl nemalanıyor açıklayacağız.

Bakın arkadaşlar öyle bir belge ki şok olacaksınız. Sizin maaşlarınızı kırpa, kırpa kuşa çevirenler kendi okul arkadaşlarına aylık kaç para ödüyorlar göreceksiniz. Yetmedi okul arkadaşına 40-50 bin lira maaşla hangi makam verildi onu da okuyacaksınız.

Ah bu yandaşlar, ah bu kirli ilişkiler, ah bu kayırmacılıklar. Eminim yine yalanlayacaklar, eminim yine kılıf bulacaklar ve eminim yine biz kötü olacağız. Ama emin olun yaptıklarımızdan hiç pişman olmayacağız. Zira biz hem çalışanlar adına hem de kamu adına bütün bu gerçekleri paylaşmış olacağız.

Ve eminim ki duyarlı vatan çocukları bizim açıklamalarımızdan sonra gerekeni yapacaklardır.

Türkiye’deki koşullardan faydalanıp, kendi koşullarını oluşturma derdinde olanların ipliğini pazara çıkartmak bizim görevimiz.

THY çalışanları ve THY’nin iştiraklerinde çalışanlarının haklarını savunmak bizim asli görevlerimiz arasında.

THY işten attıklarına çatır çatır tazminat ödemeye mahkum oluyor. Milyonlar ödenecek.  211 davası kaybediliyor, sorgusuz sualsiz işten atılanlar davaları kazanıp THY’den tazminat almaya hak kazanıyorlar.

Bütün yük THY üzerinde.

Yöneticiler gider kalan THY olur. Ancak yetimin hakkını, çalışanların hakkını yandaşlara peşkeş çekenleri anlatmak, açığa çıkartmak bizim görevimiz.

Bu hafta havacılık gündemini biz belirleyeceğiz.

İyi haftalar dileğiyle.

THY personeli açken, kankalar nasıl indiriyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (244)

Human ~ 3 yıl önce
THY pandemiyi sevdi, bitmesini de istemez. Pilotlardan kesilen %50 ie istediği herkese kıyak geçer. Nasılsa beleşten geliyor. Ümidim Allah'ın hangi güzel kulundan layiklarını bulacağıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir derdim var arkadaşlar... ~ 3 yıl önce
Tango Hotel Yankee. Çalışanların fedakarlıkları ile bu süreci atlattılar. Tüm sektör çalışanları üzgün.
IGA ~ 3 yıl önce
Ali Bey, lutfen bir ara da IGA da calisanlara yapilan haksizliklardan da bahsedin,ozellikle hava tarafinda personellerin is kanununu hiçe sayarcasına fazla mesailere sorgusuz sualsiz getirildiğini yazın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İfşa ~ 3 yıl önce
Her şey dökülsün ortaya. THY sendika ne varsa. Sendikanın milyonları daireleri arsaları.. Personelin üstünden sebepsiz zenginleşen kim varsa çıkarılsın artık ortaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millet aç aç ~ 3 yıl önce
Aç olan hemen doyacagi bir iş bulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendikaya ~ 3 yıl önce
Herkes mail veya mesaj atarak yüzde 75 lere çıkan uçuş performansı ve kar oranlarındaki artışı belirterek temmuz ayında maaş konusunda biseyler yapılması konusunda bilgilendirilmeli.Biraz da suçu kendiniz de arayın herkes maaş kesintisinden şikayetçi ne yapiyorsunuz hiç..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uykucu sendika ~ 3 yıl önce
Sen uyumaya devam et sendika , millet parayı götürüyor hala bir düzenleme gelmedi maaşlara , dilediğin gibi çalıştır , mesai saatlerini istedikleri gibi yapsınlar, maaş konusunda da kimse konuşmasın ne güzel dünya
Thy Yeni giresun ~ 3 yıl önce
Google layın lütfen, thy yeni giresun diye https://www.yenigiresun.net/post/havada-pes-pese-rekor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy çalışanları ~ 3 yıl önce
Thy yönetim kurulu üyelerinin aylık maaş olarak 1.5 milyon TL + HUZUR HAKKI aldığını biliyor musunuz?( Benim hakkım haram zıkkım zehir olsun!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISCI ~ 3 yıl önce
Isttttttt aslan ilker kaplan ilker Kanka bi 200 bin bizede ateşle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS CALISANI ~ 3 yıl önce
#İlkeraycı## kanka bana da 200 bin lira göndersene kanka dedik bak artık kankayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 3 yıl önce
YAZIKLAR OLSUN BİZ FEDAKARLIK YAPALIM HATTA BORÇA GİRELİM SİZ YİNE BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKİN HARAM ZIKKIM OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000