26 Temmuz 2021, Pazartesi
Serdar BAŞAĞAOĞLU
Serdar BAŞAĞAOĞLU [email protected]
  • Sevgili Kaptanlar, F/O lar anketi cevaplandırmada sizleri solladı. Sevgili Geniş Gövde pilotları, Dar gövde pilotları anketi cevaplandırmada sizleri solladı. Sevgili Kabin Memurları, ankete katılımınız pilotlara nazaran daha az. Ankete katılım beklentilerimizin çok üzerinde, Ankete katılmayanları ankete davet edin. Siber saldırılar sonrası anketimiz 1 gün içerisinde %50 daha fazla katılım aldı.
  • Anketimiz sürekli olarak SİBER saldırıya uğruyor. Bu saldırıları kimin nereden yaptığını bulmak çok zor. Ancak anketin konusu, içerisindeki sorular ve amacını düşündüğümüzde tahmin etmek çok kolay. Anket linki bu nedenle zaman zaman çalışmamaktadır. Anketi henüz doldurmayanlar anket yayına girdiğinde doldurup henüz dolduramayanlara haber versin. Bu ankete yapılan siber saldırıların nedeni ve sonuçları sizin motivasyonunuz olsun. Not: An itibarı ile anket yayında ancak saldırının devam edeceğini tahmin ediyoruz.
  • En kisa zamanda tazeleyin şu linki...
  • Hiç kimse Sevgili pilotlarımızla ilgili atıp tutmasın.Eğer pilotlarımız olmasa kimse şu anki maaşları alamazdı.Pilotlar thy ve tekniğin velinimetidir.
  • Hayır böyle bir çıkarım yapmanız yanlış olabilir. Benim daha yeni haberim oldu, görünce iyi bir girişim olduğunu düşünüp sevindim ve arkadaşlarıma da anketi doldurmaları yönünde tavsiyede bulundum. Ancak anketi bitiremeden başa dönüyor veya sayfa hata veriyor. Kaçıncı deneyişim artık hatırlamıyorum. Düzeltilebilirse daha çok katılım yansıyacaktır. İnsanlar hemen sıkılıp aman bozuk bu ya deyip bırakabilirler.
  • Bir faaliyetin engellenmesi aynı iletişimin engellenmesi gibi suç kapsamında değerlendirilebilir. Ne olursa olsun hukukun sınırları dahilinde mücadeleden vazgeçmeyin. Hangi çete hangi kötülük saçan bilgisayar şarlatanı olursa olsun. Saygılar.
  • Tgs ye alım var mı
  • Siber saldırı yapanların/yaptıranların adiliğine bir cevap olarak bu anketin mevcut sonuçlarını manşet olarak yayınlayın lütfen.
  • Bu anket?
  • Hee toplanak Allah diyek

TKSRAY

Milli bayrak taşıyıcı havayolu şirketimiz Türk Hava Yolları, 2021-2022 sezonu için Galatasaray’ın Avrupa kupalarında oynayacağı karşılaşmalarda giyeceği formaya sponsor oldu. Tutarın henüz açıklanmamasına rağmen 2015-2016 yılını göz önünde tuttuğumuz zaman, yaklaşık bedelin en az 2,5 milyon Euro olduğunu tahmin etmek zor değil.

EVE LAZIM OLAN CAMİYE HARAMDIR!

Yapılan anlaşma sonrası, Beşiktaş’tan da haklı olarak bir tepki geldi. Neden sadece Galatasaray’a sponsor olundu hakikaten? Neye göre seçim yapıldı? Herşeyi geçtim ben de neden hala sponsorluklar peşinde koşuluyor diye soruyorum. Kuş kadar zam yapıldı, personel perişan, siz yine gidin bir yerlere sponsor olun. Böyle bir şey olabilir mi?

Aynı durumu medya sponsorluklarında da gördük. İçerik bedeli, banner gibi reklamlarla ne paralar nerelere gidiyor. Sizi eleştirenlere karşı bir yaptırım mı uygulanıyor? Siyasi bir partinin şirketi misiniz yoksa milli gayretlerle kurulmuş bir havayolu musunuz? Bir gazeteye bile ambargo uyguladınız. Havalimanlarında satışı serbest, yayın hayatına devam eden bir gazeteyi hangi sebeple uçaklara almadınız?

MERKEZ ÜSSÜ

Covid-19 pandemisi ülkemizde tam gaz ilerlerken, istenilen oldu. Turizm sektörü canlandı. Öyle bir gidişat var ki asıl rakamları görmeye başlayacağımız zaman 10 ağustostan itibaren olacak. Şu anda günlük 12.000 vaka sayısı bulunurken bu rakam Ağustos ortalarında ikiye katlayabilir. Kimse yanlış anlamasın, kötümser bir tablo çizme niyetim yok, istatistiksel veriler buna işaret ediyor.

Turizm sektörünün ayakta kalabilmesi için atılan normalleşme adımları, sezonun bitmesiyle tekrar yerini kısıtlamalara bırakacak gibi. Peki bir açılan bir kapanan esnafın hali o zaman ne olacak? Vitesi boşalmış kamyon gibi gidiyoruz bir kıyamete. Sonumuz hayır olsun.

İŞ BAŞA DÜŞTÜ

Türk Hava Yolları personeli öyle bir anket hazırlamış ki, soruların cevapları baştan belli. Personelin üst yönetimden beklentileri, uçuş güvenliği ve ekip planlamadaki aksaklıklar gibi daha birçok konunun ele alındığı THY UÇUŞ EKİPLERİ MEMNUNİYET ANKETİ’ne, katılımın rekor seviyede gerçekleşeceğini düşünüyorum. Anketi hazırlayan arkadaşlar yine şirket menfaati için iyi niyetli olarak sonuçları ilk olarak yönetimle paylaşacaklarmış. Umarım üst yönetim de anket sonuçlarına göre hareket eder ve aidiyet ruhunu kaybetmeye başlayan personeline gereken değeri verir.

ANKET İÇİN TIKLAYIN

İMTİHAN

Hayata geldiğimiz andan itibaren imtihan içerisindeyiz. Kimimiz kalbimizle, kimimiz vatanımızla, kimimiz dostuyla, kimimiz ailemizle, kimimiz de işiyle... Ancak en önemlisi sanıyorum insanın vicdanıyla olan imtihanıdır. Bu bağlamda nefsine yenik düşen ve menfi emellerini ön planda tutmaya çalışanların en büyük imtihanı da yastığa başına koyduğu zaman başlar. Gerçekten de rahat uyuyabiliyorlar mıdır bu kişiler? Yorum sizin...

BAŞSAĞLIĞI

Pegasus Havayolları Kaptan Pilotu Doğan Susin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin unutulmaz isimlerinden Kaptan Pilot Orhan Asker’in kalp krizi geçirerek hayatlarını kaybetmesinin derin üzüntüsü içerisindeyim. Tüm havacılık camiasına, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Emniyetli Uçuşlarınız Olsun...

Serdar BAŞAĞAOĞLU

[email protected]

TKSRAY

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

@TeHaYe6 ~ 3 yıl önce
Sevgili Kaptanlar, F/O lar anketi cevaplandırmada sizleri solladı. Sevgili Geniş Gövde pilotları, Dar gövde pilotları anketi cevaplandırmada sizleri solladı. Sevgili Kabin Memurları, ankete katılımınız pilotlara nazaran daha az. Ankete katılım beklentilerimizin çok üzerinde, Ankete katılmayanları ankete davet edin. Siber saldırılar sonrası anketimiz 1 gün içerisinde %50 daha fazla katılım aldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@TeHaYe6 ~ 3 yıl önce
Anketimiz sürekli olarak SİBER saldırıya uğruyor. Bu saldırıları kimin nereden yaptığını bulmak çok zor. Ancak anketin konusu, içerisindeki sorular ve amacını düşündüğümüzde tahmin etmek çok kolay. Anket linki bu nedenle zaman zaman çalışmamaktadır. Anketi henüz doldurmayanlar anket yayına girdiğinde doldurup henüz dolduramayanlara haber versin. Bu ankete yapılan siber saldırıların nedeni ve sonuçları sizin motivasyonunuz olsun. Not: An itibarı ile anket yayında ancak saldırının devam edeceğini tahmin ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Link ucmus ~ 3 yıl önce
En kisa zamanda tazeleyin şu linki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir teknisyen ~ 3 yıl önce
Hiç kimse Sevgili pilotlarımızla ilgili atıp tutmasın.Eğer pilotlarımız olmasa kimse şu anki maaşları alamazdı.Pilotlar thy ve tekniğin velinimetidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 3 yıl önce
Hayır böyle bir çıkarım yapmanız yanlış olabilir. Benim daha yeni haberim oldu, görünce iyi bir girişim olduğunu düşünüp sevindim ve arkadaşlarıma da anketi doldurmaları yönünde tavsiyede bulundum. Ancak anketi bitiremeden başa dönüyor veya sayfa hata veriyor. Kaçıncı deneyişim artık hatırlamıyorum. Düzeltilebilirse daha çok katılım yansıyacaktır. İnsanlar hemen sıkılıp aman bozuk bu ya deyip bırakabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@TeHaYe6 ~ 3 yıl önce
Anket zaman zaman başa dönüyor. Ancak bu anketten değil saldırı altındaki anket sunucudundan kaynaklanıyor. Sorunu çözmeye çalışıyorlar. Anket başa sarsa da işaretli cevaplar kalıyor. Ankete daha sonra bıraktığınız yerden devam etmek için RESUME düğmesi görülüyor ise ona basarak devam edebilirsiniz. Anketi tamamlamamız zorlaştırılıyor sncak yılmak yok.
İletişim ~ 3 yıl önce
Bir faaliyetin engellenmesi aynı iletişimin engellenmesi gibi suç kapsamında değerlendirilebilir. Ne olursa olsun hukukun sınırları dahilinde mücadeleden vazgeçmeyin. Hangi çete hangi kötülük saçan bilgisayar şarlatanı olursa olsun. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
Tgs ye alım var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
Tegese alimoğlu
Tgs ~ 3 yıl önce
Ucak temizligi şofor almislar yolcu hizmetlerine alim ne zamn olur?
Rica ~ 3 yıl önce
Siber saldırı yapanların/yaptıranların adiliğine bir cevap olarak bu anketin mevcut sonuçlarını manşet olarak yayınlayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerede ~ 3 yıl önce
Bu anket?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@TeHaYe6 ~ 3 yıl önce
Anketimiz tekrar yayında. Anket linki yukarıdaki makalede. Meslekteki tüm arkadaşlarınızdan bu anketi doldurmalarını isteyiniz.Anket sonunda KAYDET düğmesine basmayı unutmayınız.
Yolcuya :) ~ 3 yıl önce
Hee toplanak Allah diyek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000