04 Ekim 2011, Salı 17:10:27

CAS'TAN AÇIKLAMA GELDİ...

Batan KTHY'nin çalışanlarının aktarıldığı CAS, personelin son durumuyla ilgili açıklama yaptı...
  • 2011 de olucaktı ama...
  • 2012 yılı cas yili olacak. Yakinda onemli havayollari casa geciyor. Bomba patlayacak !
  • BAŞTA TABİİ EN SORUMLU BURAN KİMSE ONU SAVUNMUYOR ZATEN ,NEDEN DERSENİZ TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ !!!
  • HERŞEY ECN PERSONELİ YÜZÜNDEN OLDU DİYORSUNUZ SİDE HİÇ SUÇ YOK MU..burancığı LEFKOŞADA ALLAH ETTİNİZ GN.MD.LÜK BİNASI ÖNÜNDE SİZE AZ MI DÜDÜK ÇALDIRTTI.AMA O ŞİMDİ GİRNEDEKİ VİLLASININ İNŞAATIYLE MEŞGUL GECELERİ İSE POKER MASASININ ÖNÜNDE..KTHY ÇALIŞANI MI burancığın ZERRE KADAR UMURUNDA DEĞİL..BUNU BÖYLE BİLİN...
  • C.A.S muduru kımdir diyen arkadasa bu sırketin genel muduru Sn İlhan Boke dir ve kendisi havacılıgın icinden gelen herkese saygılı,mutevazi kısacası mukemmel bir insan.Keske onunla calısmana imkan olsaydı o zaman ne demek istedigmi anlardın
  • Sayın bakanın da bir açıklaması vardır elbet ? Neden CAS a destek olmadı ? Neden ruhsatsız şirketlere destek oldu ? Neden köle çalıştıran şirketlere yardım etti ? Neden çalışma bakanlığını harekete geçirmedi ? Neden düzgün şirketler zor durumda kalıyor ? Neden sivil havacılığa eğitim kontrolleri yaptırmadı ? Neden eğitimlerin nereden alındığına bakılmadı ? Neden. Neden Neden.
  • Ulaştırma bakanı sorumludur. Ve bunun cezasını da seçimlerde çekecektir. Türkiye sivil havacılığının hiç bir kuralına uymayan ve eğitimlerden bile haberdar olmayan kuruluşları görmezden geldi. Ama CAS a destek yerine köstek oldu. İnşallah Türk Sivil Havacılığı Ercanda bir denetim yaparda neyin doğru neyin yanlış olduğunu görür. O zaman da kazanan cas olur.
  • bundan yaklaşık bir yıl önce herşey bu personel yüzünden başımıza gelmişti ! şirketi toparlaması için yollanan genel müdür bu personelin daimi olarak cas'a aktarmış ve dananın kuyruğu kopmuştu sonrasında cumhurbaşkanlığı seçimi için oy uğruna bu personel geri alınmış ve kthy ortasından alınmış lego gibi dağılmıştı bizler işsiz kalırken bu personel çalışmaya devam etmiş ve kthy için kıllarını bile kıpırdatmamıştı eeeeeee allahın sopası yok !!!
  • Genel müdürü niye imza atmıyor bildirinin altına?Kimdir CAS genel müdürü?
  • CAS ın genel müdürü tanıyacağınız en adil insandır. Kimseye bir zarar gelmez merak etmeyin. Dua edin genel müdürünüze.
CAS'tan yapılan açıklamada şirketin içinde bulunduğu ekonomik koşullara vurgu yapılırken, her hafta 25 personelin ücretsiz izin kullanacağı ifade edildi.

CAS'tan yapılan açıklama:

Cyprus Airport Services (CAS) Limitet şirketi olarak, yaşanan mali krizi hiçbir çalışanını işten çıkarmadan atlatabilmek için bazı tedbirler almak zorunda kalınmıştır. Bu uygulama, sosyal adalet ilkeleri çerçevesinde olmak üzere tüm CAS personeli için geçerlidir.

Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) tasfiyesi sonrası KTHY’ den CAS’ a  nakli gerçekleştirilen 105 personel ile yapılan “Belirli Süreli Hizmet” sözleşmesi, 30 Ekim 2011 tarihinde sona erecektir. Bu personelimiz ile imzalanmış olan sözleşme, bitim tarihinden sonra fesih edilmeyecektir. Şirketimizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeniyle kendileriyle yaptığımız ‘’Belirli Süreli Personel Hizmet Sözleşmelerine uygun olarak sözü geçen çalışanlarımız her ay bir hafta ödeneksiz izne çıkarılacaktır. Bu suretle şirketin gelir gider dengesi korunmaya çalışılmaktadır. Uygulama, görevi ne olursa olsun bu konumdaki tüm çalışanlarımız için geçerlidir. Bu kapsamda, her hafta yaklaşık 25 kişi ücretsiz izin kullanacaktır.

Şirketimiz ile yaptıkları ‘’Belirli Süreli Personel Hizmet Sözleşmeleri’’ 31 Aralık 2011 tarihinden sonra nihayet bulacak olan diğer tüm personelimizin de hizmet sözleşmeleri aynı şekilde yenilenecek ve benzer uygulama, bu çalışanlarımız için de geçerli olacaktır.

Yukarıda belirtilmekte olduğu üzere KTHY den nakil olarak istihdamı yapılan personel ile ihtiyaç nedeniyle alınan ve sözleşmeleri farklı tarihte başlayan diğer çalışanlar arasında herhangi bir uygulama farklılığı bulunmamaktadır. 
 
Saygılarımızla, 

Cyprus Airport Services
CAS'TAN AÇIKLAMA GELDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
2011 de olucaktı ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2012 yılı cas yili olacak. Yakinda onemli havayollari casa geciyor. Bomba patlayacak !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BAŞTA TABİİ EN SORUMLU BURAN KİMSE ONU SAVUNMUYOR ZATEN ,NEDEN DERSENİZ TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HERŞEY ECN PERSONELİ YÜZÜNDEN OLDU DİYORSUNUZ SİDE HİÇ SUÇ YOK MU..burancığı LEFKOŞADA ALLAH ETTİNİZ GN.MD.LÜK BİNASI ÖNÜNDE SİZE AZ MI DÜDÜK ÇALDIRTTI.AMA O ŞİMDİ GİRNEDEKİ VİLLASININ İNŞAATIYLE MEŞGUL GECELERİ İSE POKER MASASININ ÖNÜNDE..KTHY ÇALIŞANI MI burancığın ZERRE KADAR UMURUNDA DEĞİL..BUNU BÖYLE BİLİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
C.A.S muduru kımdir diyen arkadasa bu sırketin genel muduru Sn İlhan Boke dir ve kendisi havacılıgın icinden gelen herkese saygılı,mutevazi kısacası mukemmel bir insan.Keske onunla calısmana imkan olsaydı o zaman ne demek istedigmi anlardın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın bakanın da bir açıklaması vardır elbet ? Neden CAS a destek olmadı ? Neden ruhsatsız şirketlere destek oldu ? Neden köle çalıştıran şirketlere yardım etti ? Neden çalışma bakanlığını harekete geçirmedi ? Neden düzgün şirketler zor durumda kalıyor ? Neden sivil havacılığa eğitim kontrolleri yaptırmadı ? Neden eğitimlerin nereden alındığına bakılmadı ? Neden. Neden Neden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ulaştırma bakanı sorumludur. Ve bunun cezasını da seçimlerde çekecektir. Türkiye sivil havacılığının hiç bir kuralına uymayan ve eğitimlerden bile haberdar olmayan kuruluşları görmezden geldi. Ama CAS a destek yerine köstek oldu. İnşallah Türk Sivil Havacılığı Ercanda bir denetim yaparda neyin doğru neyin yanlış olduğunu görür. O zaman da kazanan cas olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bundan yaklaşık bir yıl önce herşey bu personel yüzünden başımıza gelmişti ! şirketi toparlaması için yollanan genel müdür bu personelin daimi olarak cas'a aktarmış ve dananın kuyruğu kopmuştu sonrasında cumhurbaşkanlığı seçimi için oy uğruna bu personel geri alınmış ve kthy ortasından alınmış lego gibi dağılmıştı bizler işsiz kalırken bu personel çalışmaya devam etmiş ve kthy için kıllarını bile kıpırdatmamıştı eeeeeee allahın sopası yok !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Genel müdürü niye imza atmıyor bildirinin altına?Kimdir CAS genel müdürü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
cas müdürü ilhan bökeyi zamanla tanıdık çok fazla kullandığı bir kelimeyi size aktarayım ben kıbrısı seviyorum valla insanlarınıda acaba ..karolinimi seviyor 9000.00tl yimi bizimi yoksa senede en çok fatura kestiği noktalarımı yoksa .........................................saygıdeğer en çok masraf yapan şefinimi..
Misafir ~ 12 yıl önce
CAS ın genel müdürü tanıyacağınız en adil insandır. Kimseye bir zarar gelmez merak etmeyin. Dua edin genel müdürünüze.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000