14 Ekim 2011, Cuma 07:53:06

KTHY BİNALARI KİRALANIYOR

Resmi Kabz ve Tasfiye Memuru tarafından yapılan duyuruda, merkez yönetim ofisleri ile merkez bilet satış ofisinin kiralanacağı açıklandı.
  • ölçüt nedir bu 24 personel alımında.
  • Madem, yeni havayolu kuruluyor, iste size hazır ofisler.
Her iki ofisin birlikte kiralanacağı bildirilirken, ofislerin bir yıl süreyle kiralanacağı, merkez satış ofisinin kiralayana derhal teslim edileceği ancak merkez yönetim ofisinin Şubat 2012 itibarıyla teslim edileceği kaydedildi. 

Yapılan açıklamada kira şartları da belirtildi. Buna göre kira bedeli yıllık ve peşin olarak ödenecek, belirtilecek tarihe kadar gösterilecek hesaba yatırılmadan kira sözleşmesi imzalanmayacak.

Söz konusu ofislerin kiralanması için teklif verecek olanlar, en geç 21 Ekim 2011 saat 14.30’a kadar tekliflerini yazılı olarak Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi’ne (Şirketler Mukayyitliğine) ulaştıracaklar.

Ofislerin en yüksek yazılı teklifi verene kiralanacağı bildirilirken, tekliflerle ilgili sonucun 21 Elim 2011’de teklif verenler huzurunda açıklanacağı duyuruldu.

Belirlenecek tarihe kadar kira bedellerinin yatırılmaması halinde, teklifin geçersiz sayılacağı, Resmi Kabz ve Tasfiye Memurunun diğer teklifleri de kabul etmek zorunda kalmayacağı açıklandı.

(KKTC Kıbrıs)
KTHY BİNALARI KİRALANIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ölçüt nedir bu 24 personel alımında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Madem, yeni havayolu kuruluyor, iste size hazır ofisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000