19 Haziran 2014, Perşembe 08:47:41

AEROFLOT EN DAKİK HAVAYOLU OLDU

Rus havayolu şirketi Aeroflot, FlightStats İstatistik Ajansı’nın Mayıs 2014 verilerine göre dünyanın en dakik havayolu şirketi seçildi.
  • istanbul kalkisli bangkok varisli moskova aktarmali aeroflot yolculugum ilk ve son oldu. Ucuz diye aldandim halbuki Qatar da cok uygundu. istanbuldan 1 saat rotar ile kalkti hostese aktarmali uctugumu moskovadan bangkoka ucacagimi soyledim merak etmeyin yetisirsiniz dedi bende rahatladim. Moskovaya indik kostura kostura gittik 45 dakika var daha ikinci ucusa kacirdiniz dediler.nasil olur daha 45 dakika var dedim.uzun etme kacti der gibi bakip cevap bile vermediler.bana 2 saat sonrasina ikinci ucaga bilet verdiler.bu benim hatam degil neden boyle oldu dedigimde hatalardan konusmayalim onumuze bakalim deyip terslediler.yetmedi. ikinci ucakta 1 saat rotar ile hareket etti tam pist ucuna geldi pilottan anons.ucakta ariza var geri donuyoruz..haydaaaa . Dedim yine inecegiz baska ucaga gececegiz galiba. Ucakta 1.5 saat bekletip ariza giderildi deyip ucusa gectiler.ben bu ucak dusermi acaba diyerek bangkoka kadar uyumayip dua ettim.bu arada gecikmelerden dolayi phuket ucagini kacirdim ve yeniden 3 arkadas bilet aldik.bu zarari kim karsilayacak. Rus kizlari guzelmis.valla arcelik buzdolabi daha guzel bence bildigin buzdolabi ve suratsizlar.o guzel diyenler bizim abaza zihniyetli milletimiz sanirim. Yemekler berbat.tuvaletler les.koltuk araligi thy ile ayni. Yani bildiginiz rezillik diz boyu. Ben yillardir direkt diye thy ile gidip fena halde kaziklaniyordum.bu tecrubeden sonra yine thy ile ucmayacagim 3000 tl biletmi olur yaaaa ucagin hissesini satiyorlar sanirim. Esime Qatar dan bilet aldim ruya gibi dedi artik Qatar ile gidecegim. Thy pahali Aeroflot rezalet...
  • Aeroflot kadar kötü bir hava yolu görmedim.transit alanda ucagını kacıran yolculara ne halin varsa gör biletin yandı,ceza ödeyip degişiklikte de yapamazsın diyen bir havayolu.
  • 2hafta once Rusyadan kayinpederim ve baska misafirlerim Aeroflot ile Istanbula geldi ancak bavullari Moskovada kaldi.Ayni ucaktan 20farkli yolcunun daha gelmedigini ve bunun Aeroflotta normal oldugunu ogrendik.Dakik olmalari belki biraz da bu sebepten ötürüdür.
  • en dakik olanın aeroflot olduğunu söylüyorsunuz peki en rötarlı havayolu hangisi?
  • Ruslar mı :))))
  • bunda havalimanının hem dış hem iç ferahlığı ve hareket rahatlığı büyük etken. Yeni-geniş-rahat bir hava alanı ile inşallah THY de zamanında iniş ve kalkışlarını iyileştirecektir. Büyük rakiplere baktığınızda (DWC/HIA/SIN/FRA..) IST sanki atölyeden fabrika imalatı yapmaya çalışmaya benziyor.. Çok küçük ve sıkışık, THY'yi ve diğer havayollarının rahatça operasyon yapmasını kısıtlıyor. Yeni havalimanımızın açılışını görmek nasib olur inşallah
  • adamlae tabii beygirin cakma ve sahte zamaninda kalkis reklamlarina ve sadece SAW kalkislarina bakmayıp global degerlendiriyorlar
  • Ruslar aşırı disiplinli insanlar, bunun da havacılığa yansıdğını görüyoruz.

Itar-Tass’ın haberine göre, Aeroflot, Mayıs 2014’de yüzde 91,18 oranında uçuş saatlerine uydu. Böylece Rus havayolu şirketi Scandinavian Airlines System (SAS), Lufthansa, BritishAirways ve Emirates’in önüne geçmeyi başardı.

Aeroflot 2013’de dakiklik konusunda ilk beşe girmeyi başarmıştı. 2013’de Air France, British Airways ve Alitalia ilk üçe girmişti.

Dünyada gerçek zamanlı olarak 150 binin üzerinde uçuş bilgisini takip eden FlightStars portalı, uçak seferlerinin 15 dakikalık gecikmelerini kaydediyor.

Aeroflot CEO’su Vitali Savliyev, modern ve genç filoları sayesinde dünyada lider olduklarını, şirketin radikal bir dönüşüm içinde olduğunu söyledi.

2013’de 90’ıncı yılını kutlayan Aeroflot 20,9 milyon yolcuya ulaştı. Aeroflot alt grupları ile birlikte ise 31,4 milyon yolcu taşıdı.

Airbus, Boeing ve Sukhoi tip 4,3 yıl ortalama ile 158 adet uçak filosuna sahip olan Aeroflot, 2013’de SKYTRAX tarafından ikinci kez Doğu Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi seçildi.

AEROFLOT EN DAKİK HAVAYOLU OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Alevvettin olgac ~ 8 yıl önce
istanbul kalkisli bangkok varisli moskova aktarmali aeroflot yolculugum ilk ve son oldu. Ucuz diye aldandim halbuki Qatar da cok uygundu. istanbuldan 1 saat rotar ile kalkti hostese aktarmali uctugumu moskovadan bangkoka ucacagimi soyledim merak etmeyin yetisirsiniz dedi bende rahatladim. Moskovaya indik kostura kostura gittik 45 dakika var daha ikinci ucusa kacirdiniz dediler.nasil olur daha 45 dakika var dedim.uzun etme kacti der gibi bakip cevap bile vermediler.bana 2 saat sonrasina ikinci ucaga bilet verdiler.bu benim hatam degil neden boyle oldu dedigimde hatalardan konusmayalim onumuze bakalim deyip terslediler.yetmedi. ikinci ucakta 1 saat rotar ile hareket etti tam pist ucuna geldi pilottan anons.ucakta ariza var geri donuyoruz..haydaaaa . Dedim yine inecegiz baska ucaga gececegiz galiba. Ucakta 1.5 saat bekletip ariza giderildi deyip ucusa gectiler.ben bu ucak dusermi acaba diyerek bangkoka kadar uyumayip dua ettim.bu arada gecikmelerden dolayi phuket ucagini kacirdim ve yeniden 3 arkadas bilet aldik.bu zarari kim karsilayacak. Rus kizlari guzelmis.valla arcelik buzdolabi daha guzel bence bildigin buzdolabi ve suratsizlar.o guzel diyenler bizim abaza zihniyetli milletimiz sanirim. Yemekler berbat.tuvaletler les.koltuk araligi thy ile ayni. Yani bildiginiz rezillik diz boyu. Ben yillardir direkt diye thy ile gidip fena halde kaziklaniyordum.bu tecrubeden sonra yine thy ile ucmayacagim 3000 tl biletmi olur yaaaa ucagin hissesini satiyorlar sanirim. Esime Qatar dan bilet aldim ruya gibi dedi artik Qatar ile gidecegim. Thy pahali Aeroflot rezalet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum siz yapın ~ 10 yıl önce
Aeroflot kadar kötü bir hava yolu görmedim.transit alanda ucagını kacıran yolculara ne halin varsa gör biletin yandı,ceza ödeyip degişiklikte de yapamazsın diyen bir havayolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen Bey ~ 10 yıl önce
2hafta once Rusyadan kayinpederim ve baska misafirlerim Aeroflot ile Istanbula geldi ancak bavullari Moskovada kaldi.Ayni ucaktan 20farkli yolcunun daha gelmedigini ve bunun Aeroflotta normal oldugunu ogrendik.Dakik olmalari belki biraz da bu sebepten ötürüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
birde thy nin aşgaabat seferlerine bir bak istersen türkmen yolcuların devasa yüklerini taşıyacaklar diye istisnasız her seferde üçbeş yolcunun bagajı ist kalıyor iki kez sadece benim başıma geldi şahit oldugum onlarca vaka var
delay ~ 10 yıl önce
en dakik olanın aeroflot olduğunu söylüyorsunuz peki en rötarlı havayolu hangisi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alevvettin olgac ~ 8 yıl önce
Yine Aeroflot :)))
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ruslar mı :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bunda havalimanının hem dış hem iç ferahlığı ve hareket rahatlığı büyük etken. Yeni-geniş-rahat bir hava alanı ile inşallah THY de zamanında iniş ve kalkışlarını iyileştirecektir. Büyük rakiplere baktığınızda (DWC/HIA/SIN/FRA..) IST sanki atölyeden fabrika imalatı yapmaya çalışmaya benziyor.. Çok küçük ve sıkışık, THY'yi ve diğer havayollarının rahatça operasyon yapmasını kısıtlıyor. Yeni havalimanımızın açılışını görmek nasib olur inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beygir ~ 10 yıl önce
adamlae tabii beygirin cakma ve sahte zamaninda kalkis reklamlarina ve sadece SAW kalkislarina bakmayıp global degerlendiriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 10 yıl önce
Ruslar aşırı disiplinli insanlar, bunun da havacılığa yansıdğını görüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poland ~ 10 yıl önce
hic gulesim yoktu :)))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000