28 Ağustos 2012, Salı 08:35:43

İHALEYİ TÜRK ŞİRKET KAPTI...

Thai Havayolları’nın ihalesine katılan tek Türk şirketi Hitit Bilgisayar; dünyanın önde gelen yazılım firmaları arasından sıyrılarak ihaleyi kazandı...
  • Müşteri Sadakat Programı Yönetimi programlarını sadece 3 kişinin çalıştığı firmaların kullanacağı şeklindeki geniş vizyonuna bayıldım. Allah senin kadar az bilgi sahibi olmasına rağmen bıu kadar özgüven sahibi olabilmeyi herkese nasip etsin inşallah:))) Not: THY de aynı programı kullanıyor, sahi orada kaç kişi çalışıyor????
  • ben de hitit'i çok kullandım, günlük ekranını açıp birkaç kayıt girmezsem patlıyorum. Bu thai nin ziyaretçi defteri değil mi? Yanlış bilmiyorum yani, o kadar basit bir programı İDO da kullanamıyorlarsa yazık. Sonuç; bu firmalar 3 kişinin çalıştığı ve 5 kişinin kullandığı yazılımı kullanarak dünyanın en büyük hava yollarından, deniz yollarından birisi oluyorlar :) Bu kadar basit programları üreten ve bütün dünya ya satan hitit'li arkadaşlara saygılar, kolay gelsin.
  • Sayın "Hitit" rumuzlu arkadaş, Öncelikle burada bahsedilen Crane FF programının ne anlama geldiğinden zerre kadar haberin yok, bu çok belli. Senin kullanma ihtimalin de yok. IDO da yaşanan sıkıntıların kaynağını da iyice bir araştır önce, ondan sonra kalkıp şirketi karala. Biraz da vakit ayırıp google'dan Hitit'i ve Hitit'in yazılımlarını kullanan hava yollarını araştırırsan saygı duyman gerektiğini kendiliğinden anlarsın zaten.
  • Thai uluslar arası boyutta çok büyük bir firma ve sektörde çok önemli bir yeri var. Hitit'in başarılarının devamını dilerim.
  • Hitit'i çok kullandım ne yaa :) crack'i var mı kardeş :) Bahsettiğin şey bi program değil şirketlerin kullandığı komple ve komplike bir sistem. Kendini uçak sananı duymuştum ama komple havayolu şirketi zannedenine ilk defa rastlıyorum :) Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursan komik duruma düşersin.. IDO'ya şikayetler belki 100'e katlamıştır, ama bunun sebebi özelleştirilen IDO'nun fiyatlarını bir anda 2'ye 3'e katlaması, ekstra para verenin sıra beklememesi gibi uygulamaları olabilir mi acaba?
  • Arkadaşım, madem yalan söyleyeceksin, tutarlı söyle, Autocad mi bu program, Hitit'i çok kullanmış :D
  • Program dandikmiş:) Dünya üzerinde 20 den fazla havayolunun kullandığı program dandik olduğu için mi İDO problem yaşamış, yoksa programı kullanmaya çalışan kişiler mi yetersizmiş acaba:) 20 den fazla havayolu neden sıkıntı yaşamıyorlar acaba???
  • Hitit'i çok kullandım. İnanılmaz dandik bir program. En son İDO'ya sattılar sistemi. Sorun İDO'ya şikayetler kaça katlanmış. Bu kadar dandik olup da nasıl satıyorlar anlamak güç.
  • Ne güzel, THY düşmanları bitti, şimdi sıra herne şartta olursa olsun Türk firmalarının düşmanlarına düşman olmaya mı geldi? Neden Türk şirketlerinin başarılarıyla gurur duyamıyoruz?
  • yazık olmus thai ye

99 uçaktan oluşan filosu ile dünyanın önde gelen hava yolu şirketlerinden olan Thai Airways, müşteri sadakat programında artık Hitit Bilgisayar ile çalışmaya başladı. Hitit Bilgisayar’ın bir ürünü olan Crane FF (Müşteri Sadakat Programı Yönetimi Sistemi), havayolları, seyahat sektörü, perakende, telekom ve bankacılık gibi farklı sektörlerin ihtiyaçlarını da karşılayabilecek özelliklere sahip bir sistem.

Thai Havayolları’nın Hitit ailesine katılmasının çok önemli olduğunu belirten Hitit Bilgisayar Genel Müdürü Nur Gökman, dünyaca ünlü yazılım firmaları arasından öne geçerek ihaleyi kazanmalarından dolayı gurur duyduklarını ifade etti. “1994 yılından bu yana yurtdışı ve yurtiçi müşterilerimize bilgi teknolojisi alanında hizmet vermekteyiz. Tecrübeli ekibimiz ile yıllardır, çeşitli sektörlerden müşterilerimizin yazılım ihtiyacını yeni teknolojiyi sürekli takip ederek karşılıyoruz ve tercih edildiğimiz için de mutluyuz” dedi.

1960 yılında kurulan ve en büyük hissedarı Tayland Hükümeti Maliye Bakanlığı olan Thai Havayolları, 1997 yılında Lufthansa, Air Canada, Iskandinavya Havayolları, United Havayolları ile birlikte şu anda en büyük olan havayolu ittifaklarından olan Star Alliance'yi kurmuştur. Thai Havayolları’nın şu an 99 uçaktan oluşan filosu bulunuyor. (computerworld)

İHALEYİ TÜRK ŞİRKET KAPTI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kenan'a ~ 12 yıl önce
Müşteri Sadakat Programı Yönetimi programlarını sadece 3 kişinin çalıştığı firmaların kullanacağı şeklindeki geniş vizyonuna bayıldım. Allah senin kadar az bilgi sahibi olmasına rağmen bıu kadar özgüven sahibi olabilmeyi herkese nasip etsin inşallah:))) Not: THY de aynı programı kullanıyor, sahi orada kaç kişi çalışıyor????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kenan ~ 12 yıl önce
ben de hitit'i çok kullandım, günlük ekranını açıp birkaç kayıt girmezsem patlıyorum. Bu thai nin ziyaretçi defteri değil mi? Yanlış bilmiyorum yani, o kadar basit bir programı İDO da kullanamıyorlarsa yazık. Sonuç; bu firmalar 3 kişinin çalıştığı ve 5 kişinin kullandığı yazılımı kullanarak dünyanın en büyük hava yollarından, deniz yollarından birisi oluyorlar :) Bu kadar basit programları üreten ve bütün dünya ya satan hitit'li arkadaşlara saygılar, kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frequent Flyer ~ 12 yıl önce
Sayın "Hitit" rumuzlu arkadaş, Öncelikle burada bahsedilen Crane FF programının ne anlama geldiğinden zerre kadar haberin yok, bu çok belli. Senin kullanma ihtimalin de yok. IDO da yaşanan sıkıntıların kaynağını da iyice bir araştır önce, ondan sonra kalkıp şirketi karala. Biraz da vakit ayırıp google'dan Hitit'i ve Hitit'in yazılımlarını kullanan hava yollarını araştırırsan saygı duyman gerektiğini kendiliğinden anlarsın zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 12 yıl önce
Thai uluslar arası boyutta çok büyük bir firma ve sektörde çok önemli bir yeri var. Hitit'in başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ArDa ~ 12 yıl önce
Hitit'i çok kullandım ne yaa :) crack'i var mı kardeş :) Bahsettiğin şey bi program değil şirketlerin kullandığı komple ve komplike bir sistem. Kendini uçak sananı duymuştum ama komple havayolu şirketi zannedenine ilk defa rastlıyorum :) Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursan komik duruma düşersin.. IDO'ya şikayetler belki 100'e katlamıştır, ama bunun sebebi özelleştirilen IDO'nun fiyatlarını bir anda 2'ye 3'e katlaması, ekstra para verenin sıra beklememesi gibi uygulamaları olabilir mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özge ~ 12 yıl önce
Arkadaşım, madem yalan söyleyeceksin, tutarlı söyle, Autocad mi bu program, Hitit'i çok kullanmış :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mübalağa ~ 12 yıl önce
Program dandikmiş:) Dünya üzerinde 20 den fazla havayolunun kullandığı program dandik olduğu için mi İDO problem yaşamış, yoksa programı kullanmaya çalışan kişiler mi yetersizmiş acaba:) 20 den fazla havayolu neden sıkıntı yaşamıyorlar acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hitit ~ 12 yıl önce
Hitit'i çok kullandım. İnanılmaz dandik bir program. En son İDO'ya sattılar sistemi. Sorun İDO'ya şikayetler kaça katlanmış. Bu kadar dandik olup da nasıl satıyorlar anlamak güç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir'e! ~ 12 yıl önce
Ne güzel, THY düşmanları bitti, şimdi sıra herne şartta olursa olsun Türk firmalarının düşmanlarına düşman olmaya mı geldi? Neden Türk şirketlerinin başarılarıyla gurur duyamıyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 12 yıl önce
yazık olmus thai ye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000