13 Kasım 2021, Cumartesi 09:33:42

Lufthansa devletten aldığı desteği geri ödedi

Salgın nedeniyle zor günler geçiren Alman havayolu şirketi Lufthansa, hükümetten aldığı 9 milyar euroluk kurtarma paketini yolcu talebindeki artış ve hızlı yeniden yapılanma gibi etkenlerle planlanandan daha erken ödedi.
  • helal olsun ne dıyelım cabuk toparlandılar
  • Ama biz devletten yardım almadan..., şunu tarihe not düşelim! Milletin hakkını, rızkını çalarak, hatta çalmaya devam ederek pozitif ayrıştık. Lufthansa kim, işi gücü bizi kıskanmak. Bir de kalkmış paşa paşa geri ödüyorlar hayret. Kapitalizm hakkında çok geri kalmışlar, çok ekmek hatta emek yemeleri lazım.
  • Bilimin Düzenin itibarın insan haklarının işçi haklarının kadın haklarının hayvan haklarının profesyonelliğin memleketi, bilin bakalım neresi????
  • Hırsızlar sürüsü olmayınca, çabuk toparlanır tabii
  • Iste böyle yönetimir bir Havayolu! Ilker kendine bir örnek al. Ama neyse liyakatsiz tripli adamlarin atamasindan ne beklersin ki.
  • Lütfen biz hiç yardım almadan atlattık , kazandıklarımıza d cukkaladık
  • Onur Air in başına
  • Dost kötü günde belli olur. Düşmanlarımızı tanımış olduk. Çalışana methiyeler dökenler,bizim baş düşmanımızmış, cebimizin röntgencisiymişler…beni övme kardeşim bana paramı ver…
  • İşte her zaman söylendiği gibi havacılık ilk düşer ama geriye ilk ve çok çabuk kalkar....

Alman havayolu şirketi Lufthansa, Alman hükümetinin salgın nedeniyle zor durumda olan şirkete sağladığı 9 milyar Euroluk kurtarma paketini zamanından erken geri ödedi.

Lufthansa konu hakkında açıklama yaparak borcun kalan 1 milyar euroluk kısmının bugün itibariyle ödendiğini duyurdu. Şirket ayrıca yardım paketinin kalan kısmını da kullanmayacağını açıkladı.

Yapılan geri ödemeler, Alman hükümetinin elinde bulunan yüzde 14’lük şirket hissesini satabileceği anlamına geliyor. Şirket ayrıca sağlanan paketle 100 binden fazla çalışanın işine son verilmekten kurtulduğunu duyurdu.

CEO Carsten Spohr, açıklamasında Alman hükümetine ve vergi mükelleflerine teşekkür ederek “şirketimizin tarihindeki en ciddi finansal krizde bize gelecek için bir perspektif sundular” ifadelerini kullandı.

Lufthansa devletten aldığı desteği geri ödedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

bestseller ~ 2 yıl önce
helal olsun ne dıyelım cabuk toparlandılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaaa ~ 2 yıl önce
Ama biz devletten yardım almadan..., şunu tarihe not düşelim! Milletin hakkını, rızkını çalarak, hatta çalmaya devam ederek pozitif ayrıştık. Lufthansa kim, işi gücü bizi kıskanmak. Bir de kalkmış paşa paşa geri ödüyorlar hayret. Kapitalizm hakkında çok geri kalmışlar, çok ekmek hatta emek yemeleri lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sübliminal pesküvit ~ 2 yıl önce
Bilimin Düzenin itibarın insan haklarının işçi haklarının kadın haklarının hayvan haklarının profesyonelliğin memleketi, bilin bakalım neresi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 2 yıl önce
Hırsızlar sürüsü olmayınca, çabuk toparlanır tabii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iste ~ 2 yıl önce
Iste böyle yönetimir bir Havayolu! Ilker kendine bir örnek al. Ama neyse liyakatsiz tripli adamlarin atamasindan ne beklersin ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaaaaa ~ 2 yıl önce
Lütfen biz hiç yardım almadan atlattık , kazandıklarımıza d cukkaladık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Darısı ~ 2 yıl önce
Onur Air in başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 2 yıl önce
Dost kötü günde belli olur. Düşmanlarımızı tanımış olduk. Çalışana methiyeler dökenler,bizim baş düşmanımızmış, cebimizin röntgencisiymişler…beni övme kardeşim bana paramı ver…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
İşte her zaman söylendiği gibi havacılık ilk düşer ama geriye ilk ve çok çabuk kalkar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000