03 Kasım 2021, Çarşamba 11:29:52

Lufthansa pandemi döneminde ilk kez kâr açıkladı

Alman hava yolu şirketi Lufthansa Grubu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında küresel seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının yazın uçuş talebini artırmasıyla, "Kovid-19 krizinde ilk kez" faaliyet karı açıkladı.
  • 2 ay önce los angeles yatısında lufthansa kabin ekibiyle sohbet etme fırsatımız oldu.sohbet doğal olarak pandemiye ve yaşananlara geldi.Pandemi esnasında lufthansa kabin ekibi olan bu arkadaşlar tam 1,5 sene hiç uçmamış ve mesai açmamışlar fakat maaşlarının %90 ını almaya devam etmişler.%10 u şirket tarafından karşılanmış,% 10 undan kendileri feragat etmiş,geri kalan & 80 lik kısmı alman devleti tarafından karşılanmış,Ama sorarsan Almanya bizi gısganiyeeeaahh!!
  • THY uçar zarar açıklar, uçmayanlarsa kâr açıklar. Ilginç
  • Karlari zararlari gercek bir sirket
  • Onurlu bir sirket, calisanindan calmiyor, ucus emniyetinden ne olursa olsun vazgecmiyor, shgm vb onayi ayaklarinda akil disi mesailer ucak ici hatirmalar harcirah calmak icin turlu oyunlar oynamiyor velhasil bizim sirketten her konuda iyi
  • Burada calisanlar ne sansl, keske Alman vatandasi olsaydim, zam nflasgon nedir bilmeseydim, sanat muzik dans sarmalasaydi hayatimi, cagdas ulasim vasitallari olsaydi bir yere gitmek sorun olmasaydi ve akila bilimle yonetilseydim, sahtekar vakiflar tarikatlar emmeseydi gelirimi, aitlemler akila dildurulsayri batis olsaydi dort bir tarafimda…
  • sektor yavas yavas kendine gelmeye basladi
  • Siz bizim karı görün asıl
  • THY pandemi var yok demeden hep uçuyor hep uçuyor ama zararda! Bu ne hikmettir! Maaş kesintisi her ne kadar zam yapılmış olsa da, bırak %50 kesinti pilot maaşı daha da beter oldu. Adam gibi adam olmak gerek!
  • Tk da kaptan olacagima Lufthansada handlingci olsam hem daha cok kazanir hem huzur icinde yasarim

Alman hava yolu şirketi Lufthansa Grubu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında küresel seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının yazın uçuş talebini artırmasıyla, "Kovid-19 krizinde ilk kez" faaliyet karı açıkladı.

Lufthansa Grubu, 2021'in üçüncü çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.

Geçen yılın üçüncü çeyreğinde ana kazanç göstergesi faiz ve vergi öncesi (FAVÖK) düzeltilmiş zararı 1,2 milyar avro olan şirket, bu yılın üçüncü çeyreğinde 17 milyon avro kar açıkladı. Analistler, 33 milyon avro zarar bekliyordu.

Alman şirketin temmuz-eylül döneminde gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 96 artarak 5,2 milyar avroya yükseldi.

Eurowings, Swiss, Brussels ve Austrian Airlines'ın da sahibi olan Lufthansa, söz konusu dönemde 19,6 milyon yolcu taşıdığını bildirdi. Bu da Kovid-19 krizi seviyesinin yüzde 50'sine denk geliyor.

Lufthansa, yılın dördüncü çeyreğinde yolcu talebinin olumlu bir şekilde gelişmesini ve pozitif FAVÖK ile sonuçlanmasını bekliyor.

Alman hava yolu şirketi Lufthansa Grubu, yeni rezervasyonların şu anda 2019 seviyesinin yüzde 80'ine ulaştığını da duyurdu.

Lufthansa, Kovid-19 salgını nedeniyle iflas etme noktasına gelmişti.

Alman hükümeti, Haziran 2020'de 9 milyar avroluk kurtarma paketi sağlayarak şirketi iflastan kurtarmıştı.

Şirket, daha önce Kovid-19 salgınının hava ulaşımı sektöründe oluşturduğu talep daralması nedeniyle yeniden yapılanmaya giderek, 33 binden fazla çalışanının işine son vermişti.

Salgın öncesi 140 bin olan çalışan sayısı, 107 bine indi.

Lufthansa pandemi döneminde ilk kez kâr açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

B 777 kaptan ~ 2 yıl önce
2 ay önce los angeles yatısında lufthansa kabin ekibiyle sohbet etme fırsatımız oldu.sohbet doğal olarak pandemiye ve yaşananlara geldi.Pandemi esnasında lufthansa kabin ekibi olan bu arkadaşlar tam 1,5 sene hiç uçmamış ve mesai açmamışlar fakat maaşlarının %90 ını almaya devam etmişler.%10 u şirket tarafından karşılanmış,% 10 undan kendileri feragat etmiş,geri kalan & 80 lik kısmı alman devleti tarafından karşılanmış,Ama sorarsan Almanya bizi gısganiyeeeaahh!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 2 yıl önce
Ya sen anlamamişsin ya onlar yalan söylemişler, çünkü almanyadaki kisa çalişma ödenkeleri öyle değildir yani almanyada corona süresince devletin ödediği maaş normal maaşin yüzde 67 si evli olanlara yüzde 60 bekar olanlar için şeklinde ödenir,bitmedi bu maaşlardan devlet vergi almadiği için pandemi sonrasi vergi iadesi yapilaçaği zaman( bu mejburidir)bu yüzde 67 yada 60aldiğiniz maaştan yüzde 20 vergi iadesi geri istiyor yani sana sonuçta yüzde normal maaşinin yüzde47 veya yüzde 40 i kaliyor
.. ~ 2 yıl önce
THY uçar zarar açıklar, uçmayanlarsa kâr açıklar. Ilginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercek ~ 2 yıl önce
Karlari zararlari gercek bir sirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calisanindan ~ 2 yıl önce
Onurlu bir sirket, calisanindan calmiyor, ucus emniyetinden ne olursa olsun vazgecmiyor, shgm vb onayi ayaklarinda akil disi mesailer ucak ici hatirmalar harcirah calmak icin turlu oyunlar oynamiyor velhasil bizim sirketten her konuda iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne sanslilar ~ 2 yıl önce
Burada calisanlar ne sansl, keske Alman vatandasi olsaydim, zam nflasgon nedir bilmeseydim, sanat muzik dans sarmalasaydi hayatimi, cagdas ulasim vasitallari olsaydi bir yere gitmek sorun olmasaydi ve akila bilimle yonetilseydim, sahtekar vakiflar tarikatlar emmeseydi gelirimi, aitlemler akila dildurulsayri batis olsaydi dort bir tarafimda…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ~ 2 yıl önce
sektor yavas yavas kendine gelmeye basladi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK km ~ 2 yıl önce
Siz bizim karı görün asıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kot ~ 2 yıl önce
THY pandemi var yok demeden hep uçuyor hep uçuyor ama zararda! Bu ne hikmettir! Maaş kesintisi her ne kadar zam yapılmış olsa da, bırak %50 kesinti pilot maaşı daha da beter oldu. Adam gibi adam olmak gerek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk da ~ 2 yıl önce
Tk da kaptan olacagima Lufthansada handlingci olsam hem daha cok kazanir hem huzur icinde yasarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000