01 Aralık 2019, Pazar 17:32:22

Lufthansa yeni bir low cost havayolu kuracak

Alman Havayolu şirketi Lufthansa Grubu, önümüzdeki yıl, Eurowings’in yerine düşük maliyetli bir havayolu şirketi kuracak.
  • Sunexpress Germany uçuyor bu uzun ucusları, 6 adet A330 ile ,
  • Adamla işi biliyor öyle laga luga yok Thy biletler okadar pahalı ki kendilerini bitiriyor.
  • Yeni bir isim ile kuracağını sanmıyorum. Sanırım Condor Flugdienst'i satın alacaklar. Condor en son 380 milyon Euro kredi almıştı Hessen eyaletinden. Bu borcu geri ödemek zorundalar. Condor son 16 yıldır kâr açıklayan bir havayolu. Thomas Cook'un da aradan çekilmesiyle Lufthansa için çok cazip görünüyor. Ayrıca Lufthansa da çalışmanın da TK 'dan çok farklı olacağını sanmıyorum. Kalabalığın içinde kaybolmak anlamında çok fark olmaz. Ama eminim ki buradaki gibi adam kayırma, ona öyle buna böyle davranmıyorlardir. Disiplinli ve adil bir çalışma ortamı olduğunu duymuştum çalışan arkadaşlarımdan.
  • Peki SunExpress a330’ları ne olacak? Asıl soru bu? Önce köln, sonra düsseldorf, şimdi de münih/frankfurt. Hayırlısı olsun diyelim de, olan hep çalışanlara oluyor.
  • Sonun atlas gibi olmasin
  • şu LH de çalışmak var yemişim TK yı
  • İyi bari türkiyeye gelen almanlar gider

Alman Havayolu şirketi Lufthansa Grubu, önümüzdeki yıl, Eurowings’in yerine düşük maliyetli bir havayolu şirketi kuracak.

Uzun mesafeli uçuşlarda Eurowings’in yerini alacak yeni şirketin ismi henüz belirlenmedi. Yeni havayolu şirketinin ana üssü Düsseldorf yerine, Münih ve Frankfurt olacak. Yeni şirketin açılma sebebi olarak Eurowings’in uzun mesafeli uçuşlarlarda uçak başına yıllık 2 milyon Euro zarara uğraması olarak gösterildi.

Eurowings’in bazı uzun mesafeli uçuşları Brüksel Havayolları tarafından gerçekleştirildiğinden, bu değişikliğin Belçika havayoluna nasıl bir etkisi olacağı henüz belli değil.

Lufthansa yeni bir low cost havayolu kuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

SXD ~ 4 yıl önce
Sunexpress Germany uçuyor bu uzun ucusları, 6 adet A330 ile ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH ~ 4 yıl önce
Adamla işi biliyor öyle laga luga yok Thy biletler okadar pahalı ki kendilerini bitiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapısalcı Ceyhun ~ 4 yıl önce
Yeni bir isim ile kuracağını sanmıyorum. Sanırım Condor Flugdienst'i satın alacaklar. Condor en son 380 milyon Euro kredi almıştı Hessen eyaletinden. Bu borcu geri ödemek zorundalar. Condor son 16 yıldır kâr açıklayan bir havayolu. Thomas Cook'un da aradan çekilmesiyle Lufthansa için çok cazip görünüyor. Ayrıca Lufthansa da çalışmanın da TK 'dan çok farklı olacağını sanmıyorum. Kalabalığın içinde kaybolmak anlamında çok fark olmaz. Ama eminim ki buradaki gibi adam kayırma, ona öyle buna böyle davranmıyorlardir. Disiplinli ve adil bir çalışma ortamı olduğunu duymuştum çalışan arkadaşlarımdan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SunExpress ~ 4 yıl önce
Peki SunExpress a330’ları ne olacak? Asıl soru bu? Önce köln, sonra düsseldorf, şimdi de münih/frankfurt. Hayırlısı olsun diyelim de, olan hep çalışanlara oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaye ~ 4 yıl önce
Sonun atlas gibi olmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cadet ~ 4 yıl önce
şu LH de çalışmak var yemişim TK yı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gogogo ~ 4 yıl önce
Go madem opel kadet..
Nn ~ 4 yıl önce
Lht da para vermiyor. Ben bunu teknikte gordum. Otur oturdugun yerde .
LH’dayım ~ 4 yıl önce
LH’da çalışıyorum, yok bir esprisi
Plt ~ 4 yıl önce
Git başvur alırlarsa çalış tutan mı var ?
Süper ~ 4 yıl önce
İyi bari türkiyeye gelen almanlar gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiye ~ 4 yıl önce
Ye gelen Alman zor gider. Bir Alman neden bizde calisir ? Kimse curuk adam almaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000