03 Nisan 2018, Salı 15:35:16

Malezya Havayolları ile ilgili flaş açıklama!

Ukrayna'da düşürülen Malezya uçağı hakkında yeni açıklama yapan bağımsız uzmanlar, füzenin radara yakalanmadan fırlatılabileceğini belirtti.
  • 289 yolcu ve 15 mürettebat ile uçan uçakta 269 kişi mi öldü? Geri kalanları nerede peki? Nasıl matematiğiniz var?
  • Tgs ye alım olacak mı
  • 21.yuzyilda 2014 de avrupa hava sahasinda sivil ucak ruslarca roketle dusurulup yuzlerce masum insan kadin cocuk oldurulup katlediliyor ve buna hickimse hicbirsey demiyor yapmiyor...

Ukrayna'da düşürülen Malezya uçağı hakkında yeni açıklama yapan bağımsız uzmanlar, füzenin radara yakalanmadan fırlatılabileceğini belirtti.

Hollanda Savcılığı, Ukrayna'nın doğusunda yaklaşık 4 yıl önce düşürülen Malezya Havayollarına ait MH17 sefer sayılı yolcu uçağıyla ilgili Rus yapımı Buk füze sisteminden atılan 9M38 seri numaralı füzenin radara yakalanmadığını bildird

Savcılıktan yapılan açıklamada, Hollanda, Avustralya, Belçika, Ukrayna ve Malezyalı savcılardan oluşan Ortak Soruşturma Ekibi'nin (JIT) görevlendirdiği bağımsız uzmanların, Rusya'dan alınan radar görüntülerini araştırmaları sonucunda füzenin uçaktan daha hızlı olduğu için radara yakalanmadan fırlatılabileceği belirtildi.

YAPILAN ARAŞTIRMA DOĞRULANDI

Açıklamada, uzmanların, radar görüntülerinde Malezya Havayollarına ait MH17 sefer sayılı yolcu uçağı dışında başka bir uçağın bulunmadığını da onayladıkları ifade edildi.

Uzmanların yaptığı araştırmanın JIT'in iki yıl önce yaptığı araştırmayı doğruladığı kaydedildi.

JIT tarafından 2016 yılında hazırlanan ön raporda yer alan senaryoya göre, Ukrayna'nın doğusunda düşürülen Malezya Havayollarına ait yolcu uçağının, Rus yapımı Buk füze sisteminden atılan 9M38 seri numaralı füzeyle düşürüldüğü iddia edilmişti.

Rusya devleti yetkilileri, raporu inkar ederek bir füzenin radarda gözükmesi gerektiğini savunmuş ve JIT'e kendi radar görüntülerini göndermişti.

MH17 sefer sayılı uçak, 17 Temmuz 2014'te 283 yolcu ve 15 kişilik mürettebat ile Amsterdam'dan Kuala Lumpur'a gitmek üzere Ukrayna hava sahasında yol alırken Ukrayna-Rusya sınırına 40 kilometre mesafede düşürülmüştü. Uçaktaki 269 kişi hayatını kaybetmişti.

Malezya Havayolları ile ilgili flaş açıklama!

Yorumlar

Yorumcu ~ 6 yıl önce
289 yolcu ve 15 mürettebat ile uçan uçakta 269 kişi mi öldü? Geri kalanları nerede peki? Nasıl matematiğiniz var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 yıl önce
Tgs ye alım olacak mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He olacak ~ 6 yıl önce
Gel Sibirya tarafında açık var.
Herseyi bilen adam ~ 6 yıl önce
21.yuzyilda 2014 de avrupa hava sahasinda sivil ucak ruslarca roketle dusurulup yuzlerce masum insan kadin cocuk oldurulup katlediliyor ve buna hickimse hicbirsey demiyor yapmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000