02 Ağustos 2015, Pazar 14:07:09

MH370'in bir parçası daha bulundu

Yaklaşık bir buçuk yıldır kayıp olan Malezya Havayolları'na ait bir parçanın daha bulunduğu iddia edildi.
  • Üzerinde çince yazıyor zaten 777 üzerince çince yazan bir parça olduğunu sanmam.
  • haritada Reunion nerede diye bir bakın önce. kuala Lumpur- pekin rotasında düşen bir uçağın parçası nasıl Reunion sahillerine vurabilir. bulunan parça ile insanların ilgisini farklı yönlere çekmeye çalışıyorlar. uçağın akıbetinin gizemi hala çözülemedi.
  • Habire parca bulunuyor arkasi yok ne zormus incelemek
  • Parcalar sagda solda bulunmuyor. Farkettiysen hepsi ayni bolgede. Zaten o kadar aramaya karsilik birsey bulunamamasi enkazin baska yerde oldugunun acik gostergesiydi. Simdi sira gizemin cozulmesinde
  • Çaydanlık bu uçak parçası değil
  • Nihayet bulundu
  • Aylarca arayip hiç bir şey bulamazken böyle birdenbire sağda solda parçalar bulunmaya başlanması da manidar.

Hint Okyanusu’nda bulunan Fransa’ya ait Reunion Adası’nda dört gün önce bulunan uçak parçasının, 8 Mart 2014′te kaybolan Malezya Havayolları’na ait MH370 uçağının bir parçası olabileceği iddia edilmiş ve parça incelemeye alınmıştı.

Yetkililer, aynı yerde dün enkaza ait olabileceği düşünülen bir parça daha bulunduğunu açıkladı. Bulunan metal parçanın uçağın kapısı olduğu düşünülüyor.

Malezya Havayolları’na ait MH370 sefer sayılı uçak, 17 ay önce Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken ortadan kaybolmuştu. 227 yolcu, 12 mürettabat ile Güney Çin Denizi üzerinde kaybolan uçağa ait bugüne kadar hiç bir iz bulunamazken, uçak havacılık tarihinin en gizemli olayı olarak tarihe geçmişti.

Dört gün önce bulunan ilk parça, Fransa’nın başkenti Paris’e, oradan da Toulouse kenti yakınlarındaki bir askeri üsse getirilerek incelemeye alındı. Savunma Bakanlığı’na ait bir laboratuvarda getirilen parçayı incelemek üzere Malezya Havayolları’na ait bir ekip de Toulouse kentine geldi.



MH370'in bir parçası daha bulundu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

çince ~ 9 yıl önce
Üzerinde çince yazıyor zaten 777 üzerince çince yazan bir parça olduğunu sanmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 9 yıl önce
ne alakası var yav uçak içinde şirkete ait bir eşyanın parçası olabilir, bir yolcunun eşyasına ait parça olabilir, bilemeyiz. Ama üzerinde çince bir yazının olması bunun düşen uçağa ait olma ihtimalini güçlendiriyor. Çünkü uçak çin'e gidiyordu.
yolcu ~ 9 yıl önce
haritada Reunion nerede diye bir bakın önce. kuala Lumpur- pekin rotasında düşen bir uçağın parçası nasıl Reunion sahillerine vurabilir. bulunan parça ile insanların ilgisini farklı yönlere çekmeye çalışıyorlar. uçağın akıbetinin gizemi hala çözülemedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Habire parca bulunuyor arkasi yok ne zormus incelemek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
manidar degil ~ 9 yıl önce
Parcalar sagda solda bulunmuyor. Farkettiysen hepsi ayni bolgede. Zaten o kadar aramaya karsilik birsey bulunamamasi enkazin baska yerde oldugunun acik gostergesiydi. Simdi sira gizemin cozulmesinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çaydanlık ~ 9 yıl önce
Çaydanlık bu uçak parçası değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 9 yıl önce
Nihayet bulundu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operasyon ~ 9 yıl önce
Aylarca arayip hiç bir şey bulamazken böyle birdenbire sağda solda parçalar bulunmaya başlanması da manidar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz ~ 9 yıl önce
Yanlis yerde arama yapilmasi sonucu akintinin etkisi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000